BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 1 miesiąc temu #867445 przez vika
Witam ledwo tomna bo moje dziecie od 6 jak zwykle i nie da się przetłumaczyć,że to jeszcze noc :huh: :angry:
możecie się śmiać ale ja przed pierwszą ciąża miałam zawsze 39 a po ciąży 38 :lol: 13 lat minęło i tak mi nadal zostało :lol:
co do laktatora ja nie pomogę bo nie używałam wcale :huh: choć pokarmu miałam bardzo dużo jakoś mi się samo normowało ....no i z karmieniem nie miałam problemu od samego początku :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #867551 przez ferritka
która to pytałą co to za trąbka z kulką u mojego Groszka?? :S :S Marysia? chyba Ty..no jak to co to ??? :lol: :lol: mój Groszek ma piłkarskie serce i już od małego gra w fusbal jak jego tatuś B) B) B)

laktatory, hmmm ja póki co liste robię , już wiem o materacach, teraz dopisuje laktator elektryczny :lol: :lol: :lol: dobrze dobrze inspirujcie mnie dalej, a Kręgiel jak liste zobaczy to padnie :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 1 miesiąc temu #867586 przez marysiamarysia
:) dzieńdoberek kobitki :)
Na chwilkę wpadłam poczytać co i jak , żeby potem nie mieć zaległości , ale spokojnie jak widzę ( póki co ) :silly:
Ferri - dziękuję bardzo za wyjaśnienie , no już nie chcę nic mówić , ale jak masz tam małego fusbalarza , to za parę miesięcy serdeczne współczucia będę składała :lol: :lol: :lol:
kopniak , za kopniakiem będziesz czuła :P jak Bella w ,,zmierzchu ,,
W sumie najważniejsze , żeby dzidzia zdrowa była a Ty sobie jakoś poradzisz :silly:
Hmmm pojutrze testuje , a potem po dwóch dniach :unsure: :unsure:
ciekawe,ciekawe....boli mnie jedna sztuka cycka , ale tak jakoś dziwne , bardziej jakbym coś tam miała , bo jak się obmacam do porządku to w jednym miejscu czuje ten ból . Wogóle jakaś jestem rozbita , w gardle dziwnie , oczy jakieś zapuchnięte jakbym trzy dni płakała .
No i to tyle
Buziaki dziewczynki :kiss: :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #867591 przez ferritka
Marysia, no to teraz czekamy jak na szpilkach, bo już grudnióweczki wskakują a ja liczęwciąż na stare wyjadaczki, że jeszcze zahaczą o listopadowe królestwo :lol: :lol:
no i co Ty taka rozwalona jesteś?? a cycorki badać trzeba, kiedyś ( jak u mnie znaleźli świństwa) apelowałam tu żeby badać i sprawdzać bo nie ma żartów!! no

ale w sumie jak Ciebie boli teraz ,no to może tobyć dobry znak :lol: :lol:
mnie na początku bolały ,bo ciągle je tarmosiłam i gniotłam sprawdzając czy bolą :S :S hehehe

ej a teraz do doświadczonych , bo mam problem :S :S :blush:
no cholera tak mnie cycki i dół brzucha swędzi że się wściec można :dry: smaruje się oliwką i olejkiem arganowym bo mi mąż kupił, ale to bym musiała sie co chcwilkę smarować i wszystko tłuste :dry: :dry: pomocy, bo się zadrapię na śmierć :dry: :dry:

Dave jak u Ciebie ??

Małą a TY gdzie się podziewasz???
Anodka??? a TY gdzie? jak sie czujesz???

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #867601 przez marysiamarysia
No Ferri swędzieć chyba będzie , bo skóra sie rozciąga pomału ;) Drap , ulżysz sobie ;-))Wierz mi ale będzie coraz gorzej ;P Ja tam lubiłam te wszystkie dolegliwości , choć niektóre w dupe dały porządnie ...
Cycki badałam w styczniu - dokładnie 21 więc nic nie było , chyba , że coś mogło się pojawić . No zobaczymy...
Kurde - grudniówki już są??? No ależ ja się ociągam ;P

No !!! Ja już tam szybko poleciałam , przywitałam się i aż mi się humor poprawił :laugh:
Kurde kurde kurde i TEŻ KCEM BYĆ GRUDNIÓWKĄ !!! :ohmy: :ohmy: :ohmy:

11 lata 1 miesiąc temu #867609 przez anoda89
Ferri jestem jestem :lol: Czytam cały czas a jakby że inaczej tylko pisać jakoś nie mam o czym :S
Ja sobie właśnie leże i spisuję rzeczy jakie mam zamówić na allegro i już mnie oczy bolą od gapienia się w monitor :) Synuś się przepycha chyba mu nie wygodnie bo w bok włazi :laugh: Zaraz trza drugie śniadanie zjeść i na spacer do starego się przejść.

Ja używam mleczka dla dzieci Nivea Baby i fajnie skórę nawilża i jak na razie rozstępów brak.

11 lata 1 miesiąc temu #867616 przez ferritka
hehehe Marysia, wszystko fajnie, ale siedzę se w towarzystwie i se w cyckach gmeram bo mnie swędzą :S troszke nie wypada :lol: :lol:
no ociągasz się ociągasz nie ma to tamto :lol: pamiętaj że ten rok trzeba zamknąc z przytupem i pompą :lol: :lol: :lol:

Anodka, ja sobie wczoraj tak o Tobie myslałam i ...jakoś mi sie wydaje, że Ty strasznie długo w tej ksiązy już jesteś ;p
hehehehe no nie wiem skąd mi sie to wzięło :lol: :lol:
no to dobrze, że wszystko dobrze, pokaż domek :S :S :S
no ja póki co mam zakaz od Kręgla kategoryczny kupowania dla Groszka czegokolwiek, a takie są śliczne w tesco szmatki :S :S dresy i trampunie że aż mi się po nocach śnią a tu zakaz i uj :angry:
ale po 6maja jak wsio dobrze będzie to bedę mogła sobie już lekko ulżyć cnie? :S
a zakupy alegrowe, hmmmmm jak zaczne zamawiać to co upatrzyłam to kurierowi w furze miejsca braknie :silly: - a poważnie to też nie bęę mogła szaleć do woli bo przecież wyjeżdżamy więc tu nawet pokoikowe szaleństwo mnie ominie :( :(

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 1 miesiąc temu #867618 przez Dave
Ferri - co u mnie. Maja w przedszkolu pierwszy dzień to jakoś dziwnie. Aż się łezka zakręciła jak poszła tańczyć, bo za mamą to się nawet nie obejrzała :lol: :lol:

A co do tematu mojej @ to nadal zagubiona kajś :dry: :dry: :dry:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 1 miesiąc temu #867637 przez anoda89
Ferri jeszcze sobie trochę z brzuszkiem pochodzę, zobaczymy kiedy mi termin cc wyznaczy ginek, może jutro się podpytam bo mam wizytę. Mój domek to maleńki, zaraz zrobię focisze to pokarzę :lol: A kupowanie to jeszcze masz czas, chociaż później zostaniesz tak jak jak ze wszystkim na ostatnią chwilę. Tychy dupereli jest najwięcej i też jak mi karton przyjdzie to się kurier załamie.

Dave czekam i czekam na te Twoje II kreski :laugh: Idź może na betę bo z tego co wyczytałam to same popsute testy kupujesz.

11 lata 1 miesiąc temu #867670 przez Gosia 2712
Witam :)
Dziekuje dziewczyny za opinie na temat laktatorow :) przydaly sie :D

Ferri ostatnio ann-sunshine wklejala liste wyprawkowa i powiem Ci ze moj jak zobaczyl ile tego jest to sie za glowe zlapal :P hehe i zaczal sie smiac ze ten maly nas z torbami pusci :P :D A co do swedzenia cycow i brzucha to chyba nie ma rady bo to oznacza ze skora sie rozciaga ja tez tak co jakis czas mam, a na rozstepy urzywam zwyklej oliwki bambino :)

Hehe a swoja droga jakby marysia dolaczyla do listopadowek to mialybyscie zaje** ekipe :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #867682 przez monika1984lodz
bry dzień

Daveo kurka to Ci się redota zagubiła :/

Fercia na swędzenie tokręgiel najlepszy :P :P a serio to nakremuj sie balsamem mi pomagało :*

Łapta moja księżną :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #867705 przez ferritka
Monia, noo korona musi być :lol: :lol: :lol: boska jest :kiss: :kiss:

Gosia muszę znaleźć tą listę wyprawkową , bo taka jestem noga w tych sprawach, że kupie same niepotrzebne rzeczy pewnie :S :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 1 miesiąc temu #867709 przez Mirella
Monia, moja księżniczka ma podobną koronę, łazi w niej po domu, czasem nawet śpi :lol:

Ferri, Ty nie szalej tak z tą wyprawką, pamiętasz jak Lacra nakupowała ubranek, a potem sama mówiła, że za dużo ma? Ja w ogóle nie miałam laktatora, tylko taką ręczną odciągarkę, ze dwa razy użyłam, a położne w szpitalu uczyły, że najlepiej ręcznie odciągać, jakby się za przeproszeniem krowę doiło :blush:
Tak naprawdę dopiero jak się Ola urodzi to się dowiesz, co dla niej potrzebujesz, ja mam w domu rzeczy, których nigdy nie używałam.

Mam gina na piątek rano, nie pamiętam na którą godzinę, nie wiecie czasem? bo nie mogę kartki znaleźć ;) wiem, że mogę zadzwonić, to mi powiedzą, no ale tak się błaźnić? :blush:

11 lata 1 miesiąc temu #867720 przez monika1984lodz
Mirella wiesz co coś mi się wydaje,że w kole 8 rano bo pisałaś jakiś czas temu :) ale ręki nie dam uciać :P

a swoją drogą co do ręki- to czy kiedyś któraś z Was nadwyrężyła sobie kciuka?? do tego stopnia,że nie mogła utrzymać długopisu- o szyciu nie wspominając ? :(i czy wie jak to wyleczyć?

Mirelcia no Emi teraz chora i różne cuda wymyśa do ubierania- co chwila się stroi- jak nie korale to korony i sukienki albo strój myszki minnie

Feri nie szalej z wyprawką- tak na prawdę potrzebne dużó mniej niż się wydaje - jedno co polecam to na zapas kupic pieluch ajk się promocjajakas przytrafi :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 1 miesiąc temu #867728 przez Mirella
Monika, ósma rano??? To może ja w piżamie tam podjadę, bo po co się ubierać jak i tak się trzeba rozebrać? chyba jednak tam zadzwonię, bo nie wiem czy ta ósma rano to czasem nie alergolog Duśki, bo ona też ma jakoś nieludzko rano ;) to w ogóle będzie cyrk, chyba bez śniadania ją zabiorę, dla niej ósma rano to środek nocy :blush:

Duśka też coś się katarzy i tak się zastanawiam czy złapała jakis badziew czy to bardziej alergia, w sumie i to i to jest możliwe ;) A mąż i ja też jacyś niewyraźni, oszaleć idzie, niby bez gorączki a słabość taka, że ledwo w klawiaturę stukam ;)

Kciuka nigdy, z nadgarstkami miałam problem, rok to trwało, samo przeszło. Jak znam życie, to trzeba dać odpocząć temu kciukowi, czyli kilka dni nieróbstwa Cię czeka :lol:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka