BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 1 miesiąc temu #869039 przez monika1984lodz
Annabella -ja za drugim razem miałąm laparoskopie z czyszczeniem jajowodów i łyżeczkowanie- i okres dostałąm niecąy tydzięń po zabiegu- więc bardzo możliwe,że zbliża się okres

Feriii - Ciebei to trza w łepek puknąć- jak Ty chcesz przy garach stać??? kobito dbaj o WAS!!! a nie się męczyć w ukropie oooo!!!!

Mirelcia toż to torpedahahahha :P

Zdjęciowe dziewuszki całuje- bośłicznie rodzicom domek malują :D :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #869042 przez madziaska
Mirellka, tak tak, dziewczynki sa fajne :)
Jesli chodzi o "obsluge", to tez moga pojawic sie problemy. Hania miala sklejone wargi sromowe, dobrze, ze lekarz to zauwazyl, choc szkoda, ze tak pozno.

Trzymam za wszystkie mocccccccno kciuki :)

11 lata 1 miesiąc temu #869082 przez Anabelle
Dzieki dziewczyny, ale mnie godzine temu zlapal taki bol że wzielam paracetamol i 2 nospy. Nadal boli - odrobinke mniej ale nadal. Zaczynam sie niepokoic - nie krwawie jednak i nie mam gorączki wiec czekam - może minie

11 lata 1 miesiąc temu #869151 przez marysiamarysia
Anabelle kochana Ty jedź może na oddział , niech Cię ktoś przebada . Może źle wyczyścili , no nie chcę straszyć ani krakać ;( ale lepiej dmuchać na zimne .
Ja po porodze dostałam krwotoku , lało sie ze mnie i strasznie bolało a jak skarżyłam się połóżnym to mnie opierdzieliły , że histeryzuje . Łaskawie zajrzały pod koc ( bo to tuż po poodzie było , jeszcze na korytarzu leżałam ) to wtedy one latały w histerii , lodem obkładały , masowały brzuch i cisły , żeby to wszystko wyleciało . Wiem , że to inna sytuacja ale lepiej niech Cię ktoś obejrzy . No chyba , że przeszło ...
Nie wiem czy Cie nie wystraszyłam za bardzo , nie mam złych intencji , ale ja tak mam , że panikuję często , jeżeli chodzi o zdrowie .

11 lata 1 miesiąc temu #869153 przez ferritka
Monika, aa pacnij mne pacnij...a pytać miałam, jak będę miała Dżewczynkę to mogę sobie zamówić opaskę z biedronką taką jak Emi ma :blush: :blush:

Bella, fakt, coś długo Cię trzyma :dry: :dry: oby Ci jednak szybciutko przeszło :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 1 miesiąc temu #869164 przez Anabelle
Dzisiaj IP już odpada, ale jak jutro bedzie bolało to jade rano.

11 lata 1 miesiąc temu #869176 przez Mała
Witam
Ale mnie boli gardło :dry:

Ferri no aż się zdziwiłam, że po takich bojach o dzidziusia do roboty zasuwasz, a Ty chłopa jedziesz pilnować, tak to może być :lol: :blink:

Anabella ale Ci się przyplątało :kiss: :(

Jakie śliczne brudaski :kiss: :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #869200 przez marysiamarysia
Mała , chyba taka pora roku , bo dużo osób narzeka . Ja sama już szału z katarem dostaje . Baa , żeby on jeszcze był , to byłoby super , ale nie ! nos zawalony, a tam prawie pusto , oczy czerwone , i zaczęłam się zastanawiać czy to aby nie jakaś alergia? Nigdy mnie nic nie uczulało w taki sposób no ale wszystko może się zawsze pozmieniać . Gardło też mnie bolało ale już przeszło . Mam nadzieję , że to tylko jakaś infekcja , a Tobie życzę , żeby to wszystko poszło precz :)

Ferri , coś ostatnio pisałaś , żeby nie czytać forum ( starych postów ) i wiesz co Ci powiem ???
Miałam kończyć ,,Zieloną Milę ,, ale z moim paskudnym samopoczuciem nie biorę się za to . Czytając Was będzie mam nadzieję trochę weselej .

Anabelle - oby już nie bolało :)

A co do moich córek , to teraz na szczęście już tak nie robią , ale syf w swoich pokojach mają okropny . Komputery już pozabierałam ,żeby je zmobilizować , ale to na nic .Mam nadzieję , że z tego wyrosną i cieszę się , że nie mieszkamy na jednym piętrze . Gorzej , że one mają górę no i cały syf z podłogi siłą rzeczy nosi się do mnie :angry: :angry:

No to jak mnie katar nie dobije to zabieram się za forumową lekturkę :silly:

11 lata 1 miesiąc temu #869221 przez pani_p
Hejo :-)

Tak sobie pozwolę Wam na świeżo powiedzieć co mi się nie przydało a co przydało :-D otóż kaftanikow nienawidzilam i nie ubieralam Zuzi od początku, lepiej mi było ubrać body i na to pajaca. Przewijak dla mnie bomba bo wygodnie :-) i stojak pod wanienke tez mam bo nie miałam gdzie wanienki wstawić i teraz stoi u małej w pokoju :-) i rzeczy te kupiłam używane na tablicy i polecam taki sposób bo nie opłaca się nowych tych rzeczy kupować. Chyba, że chcecie mieć wszystko nowiutkie to jak najbardziej ;-) pościeli mam dwa komplety i wydaje mi się, że wystarczy, kolderki zaczęłam używać dopiero teraz a wcześniej była w rozku, później kocyk do przykrycia :-) śpiworki tez mam i fajna sprawa bo się nie rozkryje :-) do szpitala to tych podkładów poporodowych radze wziąć ze cztery paki bo mi później mąż latał i donosił hehe
Oj tak majtki tylko te siateczkowe, są fantastyczne!

Ferri ja?! Oj ty biedna, że ja Cię we śnie jeszcze nawiedzam :-D co tam Ci się przyśniło? W sumie samo zdrowie jak ty większość ciąży nad morzem spędzisz :-) miodzio, i jak morska bryza poleci to i schlodzi przyjemnie i nie pocierpisz :-) super :-)

A my sobie odpoczywamy :-) tatuś wziął tacierzynski i wybylismy do teściów a jutro do mojej babci na parę dni :-) Zuzia podróż zniosla super i tutaj tez ok, plan dnia w ogóle nie zaburzony, ładnie zasypia wieczorem. Dziadki wnuczka zachwycone hehe

Buziaki :-)

11 lata 1 miesiąc temu #869318 przez Gosia 2712
Anabelle
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 1 miesiąc temu #869333 przez Dave
Dzien dobry w srodku no y. Moje dzieci nie znaja litosci.

ANABELLE mnie tez naszly bolepo zabiegu ale krotko dosc intensywnie I tez zaonczylo sie tym ze takie wieksze skrzepy wylazly. Chyba dwarazy tak mialam. Potem odrazu przeszlo.

Obbserwuj I jak cos to n ip. Niexh spraedza.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 1 miesiąc temu #869407 przez monika1984lodz
dzień dobry dziewczęta :)

Ferri oczywiście,że możesz :) tyle ,że to ni eja robiłam :) to kupna opaska :P ale obiecuje,że dla Ciebie zrobie własnorcznie :D

Annabella jak się czujesz??

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 1 miesiąc temu #869489 przez marysiamarysia
:) Dzieńdoberek :)
Anabelle , jak się czujesz???
Wpadłam właśnie zapytać tylko o to , bo ja umieram . Normalnie nie wierzę , że katar , może tak osłabić człowieka :angry: Normalnie masakra . Idę trochę chałpukę ogarnąć i chlebka muszę upiec . Strasznie , okropnie mi się nie chcę , no ale mus to mus :angry:
Wpadam do Was z doskoku :) Miłego dzionka :) :) :) :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #869567 przez Anabelle
U mnie dziwnie. W nocy, w środku nocy bóle zaczęły maleć, do rana zniknęły, teraz zakuje coś w jajniku jak szybko podniosę Antka czy coś ciągnę, czy ściskam. Nie mam jednak boleści. Krwawienia już zupełnie nie mam. Nic a nic. Śluz lekko brudzący ale bez szału.

Lekarz kazał mi kontrolować temperaturę, bo jeśli wzrośnie to mam jechać na IP.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #869569 przez marysiamarysia
:) No to super Anabelle . No i teraz tak : Antka to podnoś jak trzeba , no bo malutki jest przecież , ale ciągnąć i ściskać na razie nie musisz :silly: więc spokojnie :laugh: - nadrobisz w przyszłości :lol: :lol: :lol: a mąż chyba zrozumie :angry: Powiedz , że jajnik cie boli i już :lol: :lol: :lol: :woohoo: :kiss:

A ja normalnie szału dziś dostaję , krzyczę , ryczę , biorę się wielce za prasowanie a po 15 minutach deskę składam i mam wszystko gdzieś :angry:
Normalnie albo mega PMS albo coś sięjednak ma na rzeczy :blink:
Raczej to pierwsze . Najważniejsze , że chlebek upiekłam i mam co jeść :lol:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka