BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

10 lata 8 miesiąc temu #998997 przez fikusx123
Hej dziewczyny jestem na tym forum nowa i liczę na wsparcie! Staramy się z mężem o dzidziusia już 3 miesiąc ii liczę że w niedługim czasie w końcu się uda:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #999039 przez gosiak
Gosia dzięki za wiadomość;) myślałam że tylko u mnie cosik nawala, ale widze wszystko wróciło do normy;)

Fikusx123 witaj i szybkiego zaciążenia;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 8 miesiąc temu #999041 przez Gosia 2712
Hejka :)
Gosiaku zrobilysmy poszukiwania i polozna Katarzyna oddala nam watek :)

Fikus witaj i rozgosc sie :) Trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie :)

To ja wam sie pochwale moim malenstwem :) Bylam na prenatalnych dzisiaj i moje malenstwo jest zdrowe :) wszystkie narzady ma na swoim miejscu, serduszko bije 162ud/min, przeziernosc karkowa 1,3 i kosc nosowa jest :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

Podziękowania: Mała

10 lata 8 miesiąc temu #999056 przez gosiak
Gosia piękny maluszek i Zdrowy co najważniejsze:) ciesze się bardzo Twoim szczęsciem;) a czy ja dobrze na drugim zdjatku widze że moze tam siusiaczek/jajeczka wystaje pod nóżka? :laugh: :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

10 lata 8 miesiąc temu #999065 przez Gosia 2712
Gosiaku dziekuje kochana :* no wlasnie nie zapytalam sie dr o plec :whistle: jak uslyszalam ze maluch jest zdrowy to juz wszystko jedno mi bylo :P :whistle: ale tez to widze ze tam mu cos dynda :P :whistle: za 2tyg sie dowiem na pewno :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #999155 przez Sevilla
Gosiu, jaki piękny maluszek, no cudny, ja dopatrzeć się nie mogę czy dynda czy nie dynda.

U mnie za 5 dni testowanie, jednak na ciąże się nie czuje, więc nastawiam się, że kolejny cykl stracony ...

10 lata 8 miesiąc temu #999166 przez fikusx123
Gosia 2712 gratuluję:) ii zazdroszczę też bym chciała mieć już upragnione maleństwo w brzuszku:)

Dziewczyny jestem w 53dniu cyklu... ii jakiś 12 dniach wyższych temp.. już myślałam że noszę fasolkę w sobie a tu takie rozczarowanie... robiłam jakieś 2 czy 3 testy ale wszystkie negatywne.. a co najlepsze miałam już objawy ciążowe choć nie chciałam za bardzo się napalać boo nieraz też tak miałam przed okresem.. mdłości senność zmęczenie chęć jedzenia jednych pokarmów a odrzucenie od innych noo ale jak widać na okres też można mieć takie objawy..
Mam nadzieję że już w kolejnym cyklu w końcu się uda:)

10 lata 8 miesiąc temu #999180 przez Skalarek
Witam Kobietki :-) trochę mnie tu nie było...

Gosiu gratuluje! :-* super że z Maleństwem wszystko dobrze, teraz niech rośnie i na nast usg pokaże co tam faktycznie dynda między nóżkami :-D

Fikus, ale rozumiem że @ jak nie było tak nie ma więc jeszcze nic straconego ;-)

Sevilla trzymam kciuki za dwie maliny :-)

Ja testuje 27 no chyba, że wcześniej @ przylazie... :angry:

10 lata 8 miesiąc temu #999201 przez fikusx123
Skalarek nooo @ nie ma póki co ale zapewne będzie na dniach.. na buzi wysyp pryszczyy aaa miałam taką ładną cerę iii humorki też już były więc raczej nie ma się co łudzić:(

10 lata 8 miesiąc temu #999206 przez Gosia 2712
Sevilla dziekuje :) pamietaj poki @ nie ma jest nadzieje :P trzymam kciuki zeby ten cykl stracony, jednak okazal sie nie stracony :silly:

Fikus dziekuje :) zobaczysz ze tez sie w koncu doczekasz :)

Skalarek trzymam kciuki za testowanie :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

Podziękowania: Skalarek

10 lata 8 miesiąc temu #999220 przez Sevilla
Skalarek trzymam kciuki za TWOJE DWIE maliny

Fikusx a często zdarzają Ci się takie długie cykle, jak dobrze rozumiem stosujesz metodę obserwacji termiczno - obajwową

Gosiu dziękuje za słowa otuchy, jednak ja tak czuje wewnętrznie, że nic z tego... Ja od lat stosuje metodę opierającą się na pomiarze podstawowej temp. ciała i obserwacji śluzu, szyjki i choć cykle idealne (niektóre dziewczyny na innej stronie odwiedzanej przeze mnie się śmieją, że u mnie to cykle książkowe) teraz się nie udaje. Chyba dopadł mnie dziś taki gorszy dzień. Czasami się śmieje, że limit zachodzenia w ciąże już wyczerpałam.

10 lata 8 miesiąc temu #999231 przez Gosia 2712
Sevilla nie mozesz sie zalamywac, wiem ze jest czasami ciezko ale nie poddawaj sie :) w koncu sie uda i bedziesz cieszyc sie kolejnym szkrabem :)
Kurde ja to nigdy nie zrozumie czemu ten swiat jest taki w uj niesprawiedliwy :S jest tyle dziewczyn ktore pragna dzieci... a tu ciagle jakies problemy...

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

10 lata 8 miesiąc temu #999351 przez MoNiaaa
gosia piękny maluch i ciesze się ze zdrow jak ryba:) no zdjęciu to chyba pepowina ale i tak wszyscy wiedza ze to chłopak :) a widać już brzuszek u ciebie?

http

]

10 lata 8 miesiąc temu #999366 przez fikusx123
sevilla ja wcześniej borykałam się z długimi i nieregularnymi cyklami w tym kilka razy miałam torbiele na jajnikach ... teraz miałam już dosyć regularne cykle nawet co do dnia lub z przeciągiem tydzień-dwa max zz tym że terazz to już przesadziło taki długi cykl:O ostatnią @ miałam 27czerwca;/
stosuję metodę termiczno-objawową temp mierzę codziennie troche gorzej wychodzi mi z rozpoznaniem śluzu no ale staram się..
noo a co do tego długiego cyklu to byłam pełna nadziei że się uda stosowałam nawet testy owulacyjne ale chyba więcej stresu przy tym miałam niż pożytku ;/

zazdroszczę tak mega regularnych cykli ii bobasków mam nadzieję że w końcu ja doczekam się pierwszego maleństwa.. tak bardzo chcę!:)

10 lata 8 miesiąc temu #999367 przez fikusx123
gosia2712 ja też nie rozumiem tej niesprawiedliwości;/ tak bardzo chcę mieć maleństwo ii nie tylko ja, tylke jest dobrych ciepłych kobiet-mam.. i są problemy z zajściem w ciąże aaa tylko kobiet zachodzi ii nie chcę tego dziecka czy później zostawiają czy wyrzucają na śmieci.. to jest straszne;/

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka