- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- Gravity
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 17
Monia to badanie to missy nie mogła przełożyć i jej taki dziwny sztywny termin dali. mnie ginek powiedział żebym się umówiła między 11 a 14tc jak mi będzie pasować. także ja się umówiłam na 12 sierpnia
Elmirka, co lekarz to inna racja. Ogólnie przyjęty jest termin 11-14 tydzień ciąży. Moja lekarka poszla w polemikę że po 13 tygodniu juz moze byc malenstwo za duże do badania. A teraz jeszcze sezon wakacyjny i niech się okarze ta lekarka, która robi to badanie pojedzie sobie na urlop to marne szanse. A ja miałam urlop zaplanowany na zbiegu 12-13 tygodnia ciąży. nic mi nie zostało jak odwolac wyjazd, bo za duza roznica czasu. Galimatias

- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Monia super, odpoczniesz i nacieszysz się ciążą i Julką

Gravity dziękuje

Ja w ciąży też szybko spodnie zamieniłam na leginsy a ok 15 tyg nosiłam ciążowe bo mnie strasznie uwierały

Jeszcze co do tych czułości w ciąży to mi się wydaje że ciężarne wyolbrzymiają trochę, przynajmniej ja tak miałam

- anuuuusia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 17
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Ja juz od godziny nie spie, jakos w glowie pelno mysli jutro wizyta i troche sie deneruje a do tego ciagle poszukiwania pomnika wykancza mnie to ale nie chcemy takiego standardowego i caly czas szukamy znalezlismy jeden piekny ale cena nas zabila caly czas mi on siedzi w glowie.
Zaraz pakuje moja kotke do kontenerka i jedzie na sterylke bidulka
Milego dzionka

- Gravity
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
ja wstalam o 6::30 wyprawilam Miska do pracy i do lozka bo padalo i glowa mi pekala:(((teraz ok zjadlam sniadanko i na forum

anuuuusiawszystko w swoim czasie

- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziewczyny gdzie was wywiało

Patrizia ja też szukam pomnika, minęło już 9 miesięcy a jakoś ciężko się za to zabrać. Mamy już upatrzone tylko musimy się zdecydować który się nam najbardziej podoba i u kamieniarza zamówić. Powiem Co że najważniejsze żeby kamień był trwały, podpytaj kamieniarza jakie są dobrej jakości.
- anuuuusia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Z jednej strony mam jedną sprawę, którą pasowałoby mi zakończyć przed zajściem w ciążę, a mianowicie muszę pozbyć się kilku pieprzyków z całego stada, które posiadam na swoim ciele. Część będę usuwać laserowo, a 1-2 mam do wycięcia (w znieczuleniu miejscowym). Właśnie zapisałam się na zabieg (8 sierpnia) i już się boję

- Gravity
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Gravity dziękuję Ci
Z jednej strony mam jedną sprawę, którą pasowałoby mi zakończyć przed zajściem w ciążę, a mianowicie muszę pozbyć się kilku pieprzyków z całego stada, które posiadam na swoim ciele. Część będę usuwać laserowo, a 1-2 mam do wycięcia (w znieczuleniu miejscowym). Właśnie zapisałam się na zabieg (8 sierpnia) i już się boję, choć ponad 10 lat temu miałam podobny. Ale im człowiek starszy, tym bardziej się stresuje przed takimi rzeczami
[/quote
Ja to takie pieprzyki tez usowalam bo jedne mailam narowno z pasem i nic nie nosilam konczacego sie w pasie bo krwawil:(a drugi w pachwinie i bielizna tarla tez i sie ich pozbylam ale pod znieczuleniem i musialm sie na zoltaczke zaszczepic:)
- anuuuusia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ja to takie pieprzyki tez usowalam bo jedne mailam narowno z pasem i nic nie nosilam konczacego sie w pasie bo krwawil:(a drugi w pachwinie i bielizna tarla tez i sie ich pozbylam ale pod znieczuleniem i musialm sie na zoltaczke zaszczepic:)
Ja, te naście lat temu, usuwałam też na linii pasa, na linii stanika i za uchem (wszystkie w znieczuleniu). Byłam wczoraj w przychodni z moją kartą szczepień szkolnych, bo nie byłam pewna właśnie szczepienia na żółtaczkę. Zaszczepiono mnie w 2001 roku, ale pani pielęgniarka powiedziała, że specjaliści sugerują, że jak minęło więcej niż 10 lat od szczepienia, to można sobie walnąć dawkę przypominającą i tak właśnie wczoraj zrobiłam

- Gravity
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- studentkaae
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
muszę odpocząć, ochłonąć, przemyśleć to i owo.
trzymam cały czas za Wszystkie staraczki kciuki i mam nadzieję, że po powrocie zobaczę tutaj chociaż 1 teścior z 2 krechami

buziaki Moje Kochane

- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-