BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

12 lata 10 miesiąc temu #747940 przez ferritka
bry;>

jesteście kochane , dziękuję za życzenia kochane moje :kiss: :kiss: :kiss: Mesy kufaaa no jak mi Leon bliski, nie wiem kiedyś Ty u nas była ale po zdjęciu stwierdzam, żeś była :lol:

Anussssssssia!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: no i wiedziałam, że w końcu ktoś zlamie ten zły beztestowy czas i taśma ruszy :lol: :lol: 3mam kciuki kochana za Ciebie i Fasolcie :kiss: :kiss: :kiss:

Monia, Gosia :kiss: :kiss: :kiss:

u mnie też zimność, pomimo że można by było odpalić piec i nie marznąć, to.... no nie kce nam się :cheer:

a ja do tego przeziębiona, sikam co 25 minut ( z zegarkiem w ręku :angry: ) i gdyby nie fakt iż za kilka dni ( ok 22go września) przyjdzie do mnie @ - to bym znowu wariowała że w książy jestem bo :
- sikam co chwilkę ( nie takim zdrowym sikiem, tylko ciśnie mi na pęcherz, a jak już do tronu przysiąde to hmmm albo popsikam z kilka kroplów albo nie mam czym siknąć - wybaczcie dosłowność, ale nie wiedziałam jak to Wam zobrazować :blush: :blush: )
-kupiłam sok jabłkowy i mnie odrzucił :S
-cyc mi nabrZmiał i z boków boli - to akurat norma u mnie na @...
a poza tym to jak u mnie szalała owulka to Kręgiel szalał nad morzem :dry: :dry:
ale chce powiedzieć z tego tyle, że co jak co ale jestem mistrzynią w ciązach urojonych :dry: niech już będzie październik i dr cud mi pozagląda :blush: :blush:

jutro mam panieński wieczór wiem tylko że mam się ubrać w stylu pin up girl :blush: :blush:

mówiłam Wam, że kocham Was i żałuje, że nie będzie Was jutro :( :(

Anodka, mam nadzieje, że Twój osobisty małż kostki nie skręcił na ten szmacie na której szalałaś :blush: :blush:

p.s. no to worek rozwiązany, która daje testa nastepna????

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #747958 przez mesy
anuuuusia Gratuluje :lol:

Melduje , że do mnie przyszła i mnie męczy chulernie dziś :angry: dziś zaczynam też antyki i postanowiłam , że będę ćwiczyć i chce rzucić palenie ! trzymać za mnie kciuki co by mi się z tym paleniem udało ..... :P :P :P

Gosiaka poka zdjęcie :lol: ps- jak wrzucisz tu focisza to daj mi bita na tel to wpadnę zobaczyć co bym nie przegapiła :silly: :silly:

12 lata 10 miesiąc temu #747969 przez anuuuusia
Dziękuję kochane :kiss: Przez to choróbsko, nic do mnie nie dociera i dalej czekam na @ :blush:

mesy trzymam kciuki za rzucanie tego okropnego nałogu :) Pisze ta, której się to udało :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #747972 przez mesy
anuuuusia napisał:

Dziękuję kochane :kiss: Przez to choróbsko, nic do mnie nie dociera i dalej czekam na @ :blush:

mesy trzymam kciuki za rzucanie tego okropnego nałogu :) Pisze ta, której się to udało :lol:

ciężko było ? rzuciłaś z dnia na dzień czy ograniczałaś ? ja planuje już od jutra nie palić ale nie wiem czy uda mi się tak drastycznie z dnia na dzień ale będę z sobą walczyć !

12 lata 10 miesiąc temu #747982 przez ferritka
Mesy, no i ja 3mam kciuki, co by Ci się udało i potem sprzedasz mi przepis jak rzucić :blush: bo ja wróciłam i .....nie rzuciłam póki co

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 10 miesiąc temu #747985 przez anuuuusia
mesy nie wiem jak u Ciebie, ale ja byłam z tych "podpalających", więc rzucenie fajeczek nie było dla mnie wielkim problemem ;) U mnie to było na zasadzie: nie palę i już :lol: Jeśli palisz dużo, lepiej ograniczaj z dnia na dzień, żeby Cię syndrom odstawienny nie dopadł, a mąż nie zażądał rozwodu :P

12 lata 10 miesiąc temu #747993 przez mesy
anuuuusia napisał:

mesy nie wiem jak u Ciebie, ale ja byłam z tych "podpalających", więc rzucenie fajeczek nie było dla mnie wielkim problemem ;) U mnie to było na zasadzie: nie palę i już :lol: Jeśli palisz dużo, lepiej ograniczaj z dnia na dzień, żeby Cię syndrom odstawienny nie dopadł, a mąż nie zażądał rozwodu :P

Chyba dużo bo paczka mi starcza na 2 dni lub na 2,5 dnia....ale palę długo :dry: oj no emek jak zobaczy mnie w szale z braku fajek to sam mi po nie pójdzie hahaha masz rację 2-3 dziennie i będę ograniczać do minimum ;)

12 lata 10 miesiąc temu #748001 przez anoda89
Ferri mój osobisty małżonek tak skakał na drabinie że sobie wyskakał ale u niego to normalka jak sobie kolana nie skręci to kostka, kaleczniek z niego.

Mesy ja palenie rzuciłam ponad rok temu przed staraniami razem z mężem rzuciliśmy. Trudno nie było i o wiele lepiej się czuje nie jestem taka zamulona i ubrania pachną a nie śmierdzą petami.

12 lata 10 miesiąc temu #748005 przez mesy
anoda89 napisał:

Mesy ja palenie rzuciłam ponad rok temu przed staraniami razem z mężem rzuciliśmy. Trudno nie było i o wiele lepiej się czuje nie jestem taka zamulona i ubrania pachną a nie śmierdzą petami.

Mam nadzieję ,że mi też łatwo pójdzie.... mój emek nie pali ...

12 lata 10 miesiąc temu #748007 przez ferritka
Mesy, to tak jak u mnie, kręgiel przeciwnik, nie pali, nie pije browarka ani kawy... a ja i owszem lubię B)

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 10 miesiąc temu #748014 przez mesy
ferritka napisał:

Mesy, to tak jak u mnie, kręgiel przeciwnik, nie pali, nie pije browarka ani kawy... a ja i owszem lubię B)

Nie no mój lubi pifffo ale też nie za dużo ... ostatnio wyczailiśmy takie dobre cuś z biedry i sobie szklaneczkę dwie od cza do cza wypijemy :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #748015 przez anoda89
Dasz radę taki cel masz przed sobą więc uda się bez problemu ;)

12 lata 10 miesiąc temu #748016 przez ferritka
mesy napisał:

ferritka napisał:

Nie no mój lubi pifffo ale też nie za dużo ... ostatnio wyczailiśmy takie dobre cuś z biedry i sobie szklaneczkę dwie od cza do cza wypijemy :lol:

no i wiem gdzie Kręgla jutro na zakupy pokulam :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 10 miesiąc temu #748020 przez mesy
ferritka napisał:

mesy napisał:

ferritka napisał:

no i wiem gdzie Kręgla jutro na zakupy pokulam :lol:

Co kto lubi ale z colą jest pychotka :lol: no i nie drogie bo jak na taką pyszność to 17 zł ;) ale wiadome każdy ma swoje smaki ;)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #748101 przez Dave
No takie wiadomości to ja lubię:))

Anuuuussssiiaaa - łapaj buziole i gratulacje :kiss: :kiss: :kiss:

A ja właśnie siedzę pokłucona z moim. tzn. on się fochnął. A o co......
że mu nie zrobiłam kolacji na punkt 18, bo nie dałam rady Młody dziś cały dzień walczył, drzemki po 40 min. No a ten przychodzi, taką minę wali i teksty, że wymiękłam. Poryczałam się i tyle. No i wypucowałam łazienkę, kuchnię, dżem zrobiłam i sok z jabłek i poćwiczyłam. No ale ok. A on się nie odzywa, to ja też nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A miało być tak fajnie, chata prawie wolna..... ja pitole skąd się Ci faceci wzięli????

i jeszcze miałam coś pisać, żeby nie było tak egoistycznie, ale zapomniałam bo mnie ten mój rozprasza tym fochem

O kufa przypomniała mi się że mam Karmi a ja kubek mleka wywliłam to trgo juz nie zmieszczę...

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka