- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
joanna piekna sukienka ty masz tyle zdjec ze ja nawet nie bedac w ciazy tyle sobie nie robilam chyba

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolinkanice16
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- ..I have dark soul you will never see through it..

- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- magdalenagal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
A wolę nie ryzykować że mi zostanie taki zwis na całe życie. A po ciąży wracam na dietkę.
Cały dzień mam skurcze. Nie bolą ani nic ale mam napięty brzuchol jakbym się najadła za wsze czasy.
- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- ..I have dark soul you will never see through it..
- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Co do potrzeby to nie wiem jak będzie, póki co ćwiczę i brzuszek i plecy żeby mięśnie za bardzo nie osłabły. Wszystko wyjdzie w praktyce. Raczej skłaniam się ku ćwiczeniom po porodzie,niż potraktowaniu mięśni pasem, po co im pomagać niech się same zmotywują do pracy:)
- kaska1982
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.

Emi slicznie wygladasz

Qltoorka ja bym chyba pozostała przy obecnym nazwisku, bo to jednak sporo zamieszania, a przy podawaniu nowego nazwiska zawsze będzie problem z pisownia. Ale to musi być tylko Wasza rodzinna decyzja bo to jednak duza zmiana

Magda ja tez mam dzis jakieś dziwne skurcze

- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)

Wykąpałam się i zauważyłam na cyckach takie małe czerwone plamki, wielkości pieprzyka i tylko na biuście. To są te niby przebarwienia co to się mogą pojawić? Wczesniej ich nie miałam...
Wyprobowalam tez inny krem na rozstepy, na co dzień uzywam bielendy sexy mama, albo oliwki z babydream. A dzisiaj wsmarowałam serum perfecta mama i powiem wam, ze bardzo fajne. Zapach ma dużo ladniejszy niż bielenda, latwo się naklada i szybko się wchlania. A rozstepy na cyckach nie powiększają się a mam wrażenie ze zbladly i jest ich mniej, a smaruje albo oliwka albo kremem fissan.
Mamuśka pojechala, ja się wykapalam i szykuje kolacje

- NataliaK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

widziałam te kosmetyki babydream w rossmanie ale nie zwróciłam na nie uwagi -chyba pomyślałam, że to jakaś tandeta ale jak tak zachwalacie to muszę isć zobaczyć co i jak i zakupić ten preparat przeciw rozstępom na spróbowanie

a co do mężów przechodzących z nami ciąże to ja z moim ciągle się śmiejemy, że on to ma gorsze wahania nastrojów niż ja i ciągle zagląda do lodówki a nie ja więc może coś w tym jest

- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-
Joanna, my Tobie to wszystkie możemy pozazdrościć i kondycji i tego że ćwiczysz, chcesz i możesz... Bo większość z nas tu po przejściach, a wcześniejsze poronienia są przeciwskazaniem do wykonywania ćwiczeń w czasie ciąży, więc ja wolę nie ryzykować mimo wszystko... A jak położna powiedziała, że mam tych mięśni nie forsować, nie przeciążać się i nie dźwigać to myślę, że to się tyczy również ćwiczenia mięśni brzucha...
No i piękna ta sukienka. Lubię takie

A co do zmiany dokumentów w przypadku, gdybyśmy jednak zmienili to nazwisko to akurat nie problem, bo i tak musimy je zmienić ze względu na przeprowadzkę, więc można by za jednym zamachem załatwić jedno i drugie i wtedy zmienić dokumenty... A ja nawet prawo jazdy i paszport mam wciąż na nazwisko panieńskie

emi, pokoik przepiękny

- karolinap
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Do piersi używam Perfecta Mama i niestety nie podolaly i rozstępy się porobily :|
Ja z Mężem byliśmy popoludniu na rowerach, później na lodach malinowych a teraz Top Model

- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Co do mięśni brzucha już pisałam kiedyś,że ja ćwiczę od początku ciąży, wiadomo ,nie każda może, nie każda chce itp. Lekarz mi nie zabrobronił jesli wiem co i jak mam robić. Więc 3 razy w tygodniu ćwiczę mięśnie skośne brzuszka tzw. "boczki" no i mięśnie między żebrowe.
Obserwuję swoje ciało, brzuszek itd... Jest dobrze.
Oczywiście, gdybym miałam ZAKAZ lub byłabym po poronieniu także bym nie ćwiczyła.
Położna mówi dobrze, nie forsować, a ćwiczenie które robię ja nie obciążają płodu żeby mu szkodzić.
Ogólnie mięśnie brzucha są używane codziennie przy zwykłych życiowych czynnościach:)
Ja nikogo nie namawiam do ćwiczeń , sama jestem zadowolona z efektów więc ćwiczę sobie dalej

- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-