BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #675132 przez dorkiszon
hahaha nie mam takiej mocy żeby kogos zauroczyć :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #675137 przez osobka85
Hej:)

widzę, że nie tylko ja ostatnimi czasy jestem takim łakomczuchem :) cały czas bym jadła :D

agniesia- synek cudny!! opowiadaj jak minął poród bo my tu wszystkie ciekawe!!

a dzisiaj śniło mi się, że urodziłam już :D tylko urodziłam w domu i "zapomniałam" urodzić łożyska :D poród śnił mi się bezbolesny, błyskawiczny i nic mi się nie rozerwało. Mam nadzieję, że ten sen nie spełni się odwrotnie jak to sny mają w zwyczaju!! ale super uczucie było mieć już synka przy sobie dlatego Agniesia już Ci zazdroszczę :)

ale mam nadzieję, że Janek jeszcze wytrzyma troszkę, szczególnie ten weekend, bo... idę na wesele!! jako że mam się bardzo oszczędzać, to będę głównie siedzieć i jeść :D

a tu na koniec przedstawiam wielorybka, który połknął mi synka

synek- Jaś <3

Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #675142 przez karolinkanice16
osobka85 bardzo ładne zdjęcie :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #675144 przez osobka85
magda- ciasto wygląda pysznie!!! zjdłabym chętnie :)

Qltoorka mam nadzieję, że jesteś już w szpitalu- zgadzam się z dziewczynami, że nie ma na co czekać!!

coraz goręcej robi się na forum- widzę, że wszystkie jesteśmy tuż tuż przed rozpakowaniem!! mam nadzieję, że dotrwamy do naszych terminów, dzieciaczki wszystkie będą zdrowe a porody bezbolesne :)

karolinkanice16 - dzięki :) wreszcie mąż cyknął mi kilka fotek :) w przyszłym tyg mam nadzieję, że uda się jeszcze zrobić kilka w plenerze, bo np Twoje są cudne :)

synek- Jaś <3

11 lata 11 miesiąc temu #675150 przez agusiaa26
Magdalenagal ja poprostu panikuje ok ;) już se wsadzilam i niby jakas dziurka na opuszek jest:/ ehh

Dziewczyny macie sliczne fotki, piękne z was mamusie :)

11 lata 11 miesiąc temu #675169 przez patrysia305
Dziewczyny wasze fotki sa cudne, ja leząc tu nie moge na siebie patrzec, twarz mam taka duzą.
Maluszek cudny. W ktorym dokladnie tygodniu urodzilas?

11 lata 11 miesiąc temu #675174 przez dziubasek
spoko spoko Pan Dziubasek mial ochote na bara bara no i wykorzystalam okazje i mu powiedzialam(no i oczywiscie zaakceptowal moj plan zakupu :P )i jeszcze mi powiedzial ze jak mm ochote to moge cos jeszcze kupic :P widzicie mojego chlopa wystarczy pare dni wyposcic i sie na wzystko zgodzi ;)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #675192 przez kasiak
Magda dziękuję bardzo, już mi ślinka pociekła :blush: to ciasto krówka wygląda obłędnie :laugh: na pewno znajdę chwilę żeby coś pysznego upiec :cheer: tylko szkoda, że się z Wami podzielić nie mogę :(

Hmmm ja sobie paluch wysadzić mogę, ale nic nie wyczuję bo nie wiem jak to powinno być.

Osóbka, ale ty gadzino ładna jesteś :) i brzuszek taki zgrabny :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu #675222 przez karolinap
Hej Dziewuszki. Ja dzis na bol pleców ubolewam i mojej pipuszki. Pola jakby caly dzień pcha się miedzy nogami, jak nieraz mocno nacisnie to aż oczy wychodzą mi na wierzch :| niech się jej tak nie spieszy! No i plecy - godzina w samochodzie jako kierowca do Bydgoszczy, godzina z powrotem, później pol godziny w autobusie do mamci i rundka z mama po mieście. Tyle godzin w pozycji siedzącej to juz nie na moje plecy :( w końcu leze w łóżeczku :)

Qltoorka Również mam nadzieje ze pojechalas na IP sprawdzić co tam się u Ciebie dzieje.

Osobka Śliczna mamusia z Ciebie!

Co do dzisiejszych tematów to też juz chyba doroslam do tego i nie zalezy mi na znajomosciach na sile. Koleżanki które chcą to zadzwonią, odwiedza, spytają jak się czuje a niektóre wogole się nie odzywają jakby ciąża przeszkadzalaby zeby się spotkać i pogadać. Trochę to przykre ale teraz wychodzi kto jest prawdziwym przyjacielem. Tak jak Dorkiszon pisała, teraz mam meza, rodzinę, za chwile córeczkę i nie bedzie czasu zeby zamartwiać się koleżankami które nie maja nawet czasu napisać smska.
A co do niektórych Polaków za granica i załatwianiu znajomym pracy to też tego doświadczyliśmy. Mieszkaliśmy prawie 3 lata w UK. Sciagnelismy meza kolegę zeby poprawił swój status życia bo w Polsce jakoś było mu ciężko. Na początku nam dziękował, załatwiliśmy za niego wszystko w banku, ubezpieczenie, załatwiliśmy prace. Jak poszul pieniążki i znalazł jakieś polskie towarzystwo to zaczęły się długi,narkotyki, debety na koncie, gadżety na kredyt i jak był juz tak zadluzony to zabrał gadżety, skradzione ciuchy i wrócił do Polski. W Polsce jego rodzice pytali gdzie te pieniążki ktore odłożył to powiedział ze Nam pożyczył bo sobie nie radzimy. Wyobrażacie sobie jaka wdzięczność??? Dowiedzieliśmy się o tym dopiero jak przyjechaliśmy do Polski na urlop. Mój A. myślał ze go rozniesie jak go spotka. Wtedy powiedziałam: Nigdy więcej! Tacy ludzie potrafią być wdzięczni :|

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #675230 przez karolinkanice16
karolinap u Nas było podobnie w lipcu w tamtym roku ściągnęliśmy znajomego mój A. wszystko mu załatwiał gadał za niego bo on angielski zerowy jeździł z nim wszędzie siostra A. załatwiła mu kontrakt na stałą pracę a on ściągnął sobie dziewczynę i już prawie 10 miesięcy udają że Nas nie znają nie dzwonią nie odzywają się nic nawet dziękuję mój A. nie usłyszał dodam że to jego dobry przyjaciel ... ;/ a i obydwoje mieszkają u mojego A. taty, nawet mieszkanie im załatwiliśmy. Jeżdżą do znajomych na tej samej dzielnicy co my mieszkamy a do Nas powiedzieli że nie przyjadą bo za daleko i nie mają na benzynę haha :D ;/
Ale mamy ich gdzieś...

11 lata 11 miesiąc temu #675239 przez karolinap
Karolinkanice No dokładnie, człowiek chciał dobrze a tu nawet "dziękuję" nie usłyszał :( dlatego nikogo więcej juz nie sciagalismy. Później mój kuzyn pytał czy byśmy mu czegoś nie załatwili, jakiejś pracy za granica ale po tej przygodzie z tym "kolega" darowalismy sobie. Moze i kuzyn by docienil, podziękował i szanował prace ale woleliśmy nie ryzykować ;)

11 lata 11 miesiąc temu #675241 przez siwa342
karolinkanice16 u nas kupiła moja mama ale to juz jakis czas temu bo mi sie podobało hihi zanim zaszłam jeszcze :) ale było jabłoniowe a mąż je przemalował aby do sypialni pasowało :)

I gdzie ty mieszkasz że masz taką pogode!!!!!!!!!!!! masakra u mnie taka lipa że tylko dołka łapać,no i jaka sexi mamuska

uniuni ja taka liste dostałam że w mała walizke i torbę sie spakowałam ale troszkę tego wyszło,a ja jak jeszcze zdąże(bo po tych wcześniejszych porodach to nic nie wiadomo) to nie bede nawet szczotki brac bo bede robić sobie warkoczyki :) na 3 miesiace bede miala spokój z włosami :)

agniesia tylko schrupać :)

MAJA

11 lata 11 miesiąc temu #675242 przez karolinkanice16
Nas tez znajomi do tej pory prosza o pomoc w poszukaniu pracy tu u nas ale juz sie na to nie piszemy

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #675247 przez karolinkanice16
siwa342 ja mieszkam w Irlandii :) a my kupujemy właśnie białe też :).

11 lata 11 miesiąc temu #675253 przez karolinap
Karolinkanice A mi się coś ubzduralo, ze mieszkasz w Norwegii ;)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka