BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #567412 przez emi87
te co Qltoorka dała to tam sie kupuije wkłady wielorazowe ( po 10 zł szt na tej aukcji), które sie pierze w 90st i wkłda do takiej pieluchy. chyba sie skusze i spróbuje :)
a tetra jako pielucha to wogóle dla mnie odpada :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #567413 przez dorkiszon
Pozatym jak zrobi kupe wole wyrzucić pieluche niz zeskrobywac kupke :), bo jak to do pralki wkładać takie okupkane ?

12 lata 3 miesiąc temu #567414 przez Kasik88
Pamiętam, że na mamusiach kwietniowych 2011 któraś używała, ale niestety nie wiem z jakim skutkiem, ja jechałam na jednorazowych.

12 lata 3 miesiąc temu #567418 przez dorkiszon
Aha taki bajer takich pieluch nie widziałam nigdy :) myślałam, że chodzi o tetrowe hahaha

12 lata 3 miesiąc temu #567421 przez dorkiszon
Jakies dziwne sa te pieluszki :)

12 lata 3 miesiąc temu #567430 przez Qltoorka
Ja tez nie wiedziałam dorkiszon o istnieniu takich pieluszek :) Zawsze sądziłam, że jak wielorazowe to chodzi o tetrowe, jak to nam mamy na pupę zakładały;) Ale te to już inna bajka :) A kupki się po prostu przepłukuje bądź wyrzuca :) Zresztą, tak jak pisałam, na początek jednorazówki, bo wiadomo te kupki w pierwszych miesiącach to nawet kupkami nazwać nie można, hihi :P Podobno koszty się zwracają po kilku miesiącach, no bo zakup takich pieluszek to też inwestycja. Jedna taka pieluszka ponad 20 zł, a ile by ich trzeba? Może faktycznie tak jak emi piszesz kupię po prostu na spróbowanie....

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #567434 przez Patrizia
[ youtube]
[ /youtube]

Posylam Wam filmik z mojego ostatniego usg zobaczcie jak to wyglada filmiki sa bardzo krotkie bo dzidzia jeszcze za mala na 4d tak mi powiedzial z gory przepraszam ale nie moglam zgrac filmiku na kompa wiec wlaczylam plyte i zaczelam nagrywac aparatem fotograficznym film z monitora (gorsza jakosc) sam filmik jest dluzszy ale chcialam pokazac to 4D :)

Ksawerek(*)

12 lata 3 miesiąc temu #567436 przez dorkiszon
Ja najpierw kupie pampersy, a potem spróbuje wdrążać pieluchy "dada" z biedronki.

12 lata 3 miesiąc temu #567457 przez kaska1982
Sylwia w takim przypadku to jak mówisz konieczność.

Co do pieluch tetrowych to u nas wymagają zeby do szpitala przyniesć kilka sztuk bo używają miedzy innymi do wkladania między nóżki żeby z bioderkami nie bylo klopotu. Ale ja też planuje kupic ok 10 sztuk, zeby mieć w razie "w", np gdy sie uleje, abo tak jak mówicie do przykrycia, lub jako podklad. W koncu nasze dzieciaczki urodza sie latem i mam nadzieje ze bedzie to bardzo cieple lato :)

A pieluszki wielorazowe - przyznaje ze pierwszy raz o nich slysze :) ale ja raczej bede uzywala pieluszek jednorazowych, na początku pampersy albo hugisy a potem pewnie te biedronkowe. Kiedyś któas pisała, że są sprawdzone no i niedrogie :)

Kocham Cię syneczku!!!

12 lata 3 miesiąc temu #567459 przez emi87
Patrizia cudny filmik az mi sie łezka w oku zakreciła-nie moge sie doczekac az mojego Babelka tak sobie podpatrze ach :cheer:

ja odrazu dade kupuje (1 opakowanie zeby zobaczyc jak moje dziecie bedzie reagowac) - wiele moich klientek chwali a o pampersach rózne opinie słyszałam (zdarzało sie ze ulewało sie bokiem). Dada sa dobre i tanie :)

lece laski do pracy :) bede wieczorkiem :)

12 lata 3 miesiąc temu #567460 przez dorkiszon
Też mam taki filmik 15 minut.

12 lata 3 miesiąc temu #567468 przez Patrizia
strasznie sie ciesze ze na kazdej wizycie mam nagrywany filmik to taka pamiatka :)
nie moge sie juz doczekac az dzidzia bedzie wieksza i tak dokladnie bedzie ja widac :)

Ksawerek(*)

12 lata 3 miesiąc temu #567473 przez dorkiszon

12 lata 3 miesiąc temu #567491 przez karolinap
Ja chyba bede chciała spróbować tych wielorazowych. Dupcia się nie odparzy.
Www.babyetta.pl <- ja takie znalazłam bo na DDTVN widzialam. Moze te które też myślą o wielarazowych znalazły coś podobnego i tańszego???

12 lata 3 miesiąc temu #567528 przez alba77
nie wiem czemu ale mnie nosidła nie przekonują ja wolę chusty, mam taką allegro.pl/natibaby-najwyzej-oceniana-po...a-m-i3022860918.html

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka