BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 2 miesiąc temu #567539 przez Qltoorka
Mam taki sam stosunek do nosidełek jak alba77... Chusty tak, nosidełka nie. I ta pozycja nr 5 w tym linku który dorkiszon przesłałaś-katastrofa dla kręgosłupa....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #567541 przez Qltoorka
karolinap napisał:

Ja chyba bede chciała spróbować tych wielorazowych. Dupcia się nie odparzy.
Www.babyetta.pl <- ja takie znalazłam bo na DDTVN widzialam. Moze te które też myślą o wielarazowych znalazły coś podobnego i tańszego???

Jak wpiszesz w allegro pieluchy wielorazowe to znajdziesz tam, obok tetrowych i flanelowych, własnie takie i duzo tańsze. Po 20 zł za sztukę.

12 lata 2 miesiąc temu #567545 przez dziubasek
Hej kochane :) u mnie znowu piekna pogoda :laugh: , humorek mi sie poprawil( ja najwidoczniej potrzebuje slonca i swiezego powietrza ;) ).
Hihi jeszcze tylko 8 dni i USG- doczekac sie nie moge :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #567553 przez Qltoorka
No po prostu tylko Wam w tym UK pozazdrościć, bo w PL powrót zimy.... U mnie dziś ponuro, ciemno (o 13 już musiałam zasunąć zasłony i zapalić światło, bo nie widziałam klawiatury) i cały czas sypie....

12 lata 2 miesiąc temu #567557 przez bisbas
witam Mamcie ale drukujecie nie jestem w stanie nadrabiac i jak juz nadrobie nie pamietam do czego mialam sie odniesc :)

gratuluje kolejnego męskiego potomka :) co z tymi chłopami odwrotna seksmisja czy co ?

No w koncu doczekalam sie listu ze szpitala dzisiaj przyszedl i na szczescie nie musze jechac do innego miasta jak za pierwszym razem zrobia mi polowkowe tu u mnie w miescie ciesze sie bardzo a termin uwaga ; na 8 marzec dzien kobiet (moze bedzie dziewczynka ) :P z tym ze musze przeniesc godzine mam nadzieje ze mi sie uda bo akurat wyznaczyli mi na 14 a o tej moj T konczy prace i nie mogl by isc ze mna a po za tym nie mialabym co zrobic z synkiem wiec mam nadzieje ze przesuna mi usg choc o godzinke wtedy bedziemy mogli pojsc we trojke (czworke )

12 lata 2 miesiąc temu #567561 przez Kasik88
Dla nosideł stanowcze nie, chusty jak najbardziej tak:) My używaliśmy :)) i używać będziemy :)

12 lata 2 miesiąc temu #567564 przez Qltoorka
bisbas, bo za rzadko tu zaglądasz :P Fajna data na USG :) i jeszcze tylko dwa tygodnie :) już nie mogę się doczekać kolejnych wieści od Was wszystkich :)

12 lata 2 miesiąc temu #567571 przez bisbas
staram sie byc codziennie :) ale nie zawsze synek pozwala :)

12 lata 2 miesiąc temu #567577 przez askan2
Która ma ochotę na sernik ? ;) jeszcze ciepły....
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #567580 przez bisbas
co do chust i nosidelek to ja nie uzywalam przy synku wogole staralam sie nosic go jak najmniej nie chciałam go przyzwyczajać za bardzo i teraz tez mam taki zamiar , wiem tez ze to zalezy od dziecka jednemu noszenie spodoba sie po godzince i nie pozwoli sie odlozyc a innemu wcale sie nie spodoba i ne bedzie plakac gdy bedzie musialo lezec w lozeczku szwagierka tak nauczyla synka noszenia ze nawet obiad gotowała z malym w chuscie i teraz ma problem bo maly ma juz ponad 2 lata a zasnac potrafi tylko u niej na rekach i kregoslup juz jej siada od dzwigania go

12 lata 2 miesiąc temu #567583 przez Patrizia
bisbas to 8 marca idziemy razem na polowkowe ;)

chusta fajna ale droga :ohmy: , nawet sie nie zastanawialam czy kupowac ale widze ze te co mialy to bardzo zadowolone :) wiec mozna pomyslec ;)

Ksawerek(*)

12 lata 2 miesiąc temu #567586 przez bisbas
super Patrizia :)

czyli jednak chyba nie bede ostatnia z poznaniem płci choć nigdy nie wiadomo to nasza pierwsza i ostatnia szansa no ujawnienie sie trzeba bedzie dzidzie mocno prosic by pokazala kim jest :)

12 lata 2 miesiąc temu #567589 przez Kasik88
Ostatnia to chyba ja będę :P bo wizyta dopiero 19 marca. Ostatnio nie chciało się ujawnić.

12 lata 2 miesiąc temu #567590 przez Patrizia
ja juz znam :) ale bede trzymac kciuki zebys zobaczyla co tam miedzy nozkami sie kryje :)

Ksawerek(*)

12 lata 2 miesiąc temu #567593 przez agusiaa26
Kasik88 nie dołuj mnie, ja mam 20 marca usg wiec jestem ostatnia;)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka