- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
mąż śpi po nocce a ja się nudzę jak mops. U nas już od rana temp b. wysoko. Hica będzie dziś okropna.
Kalinka nie dostanę nowej wypłaty bo nie mogę podpisać na L4 tego aneksu do umowy. Musiałabym wrócić do pracy na 2 tygodnie. Ale zawsze dobrze wiedzieć, że jak wrócę to czekam mnie miła niespodzianka

Iwonka pogadam z bratem może coś wykombinuje, bo ten sklepik to koło rodziców jest. Jak się uda to ci wyślę.
Nubi zaszczeliłaś mnie tym wierszem

Akina ja wczoraj poraz pierwszy od .... nie pamiętam kiedy poszłam z bratem na lody, mąż podwiózł mnie do rodziców i prześliśmy się z bratem przez deptak po woli na lody potem na ławkę i z powrotem po woli do domu do rodziców. Tak jak mówisz, pełno opalonych, chudych "panieniek" a ja nie dość, że blada jak ..... to jeszcze wiadomo z brzuszkiem. Ale brat mnie zaraz do pionu przywołał i potem było ok. Stwierdziłam, że niech się patrzą jak kobiety w ciąży nie widziały. Ale jaka to była radość ten spacerek na powietrzu

Nefeli szpital pierwsza klasa. Super, że będziesz miała takie warunki i tym już się nie będziesz martwić. Co do trąbiących aut. To my się już do tego przyzwyczailiśmy. Bo ja też nie mogę, żeby mąż jechał szybko tylko musi powoli i fotel mam w pozycji leżącej ustawiony. I oczywiście jak już gdzieś stanie to wszyscy do auta zaglądają.
Jak kogoś pominęłam to przepraszam

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Akina dopóki nie zaszłam w ciążę w moim letnim życiu tez panowała moda na krótkie mini

Izuś byłabym wdzięczna za fotkę

U mnie tez juz gorąco od rana... Wciągnęłam bulke z dżemem na sniadanie i Mały się od razu obudził

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
U mnie tez upal i pewnie to dzisiejszy temat przewodni bedzie, musimy to jakos przetrwac, baseny lub miednice na balkony i moczymy, moczymy

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę

szczerze mam dosc juz tej pogody i chcialabym by byl juz koniec sierpnia a nie lipca...wstawilam pranie malego...zostala mi jeszcze jedna kupka ;D jak na razie.
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zgage mam

Zaraz sobie naleje zimnej wody do miski do moczenia nóg i wyskocze na ogrodek sie ochłodzić

- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Dopiero przeczytalakm zaleglosci, bo bylismy na imieninkach mamy i cioci wczoraj.
Izula, czynsz we Wro jest podany sprzed 6, 7 lat, bo wlasnie wtedy mialam ten biznes. Nie mam pojecia jak jest teraz.
Nubi cos czuje, ze Ci sie rymuje ;P brawo!
Donatka, slij smialo foto -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Niagarka, nie boje sie kontroli, bo nie mam co ukrywac. Juz raz po prosbie oddania VATu US sie zglaszal, ale jak uslyszal, kto prowadzi mi ksiegowosc, to juz na kontrole nie dotarl. Poza tym to chyba nie skarbowka, tylko ZUS moze wparowac. Skladki ustawowo sa dowolne do oplacania (oczywiscie w widelkach min-max), wiec skoro moge tyle placic, to place

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Wiecie co. Przestaję lubić noce

Wyżaliłam się!
Nubi,już wiem kto tu będzie naszym dzieciom bajki rymowanki pisal

Dziewczynki,basen mam naprawdę niewielki. Ma 250cm średnicy ale jakos dajemy radę

madziorek,nie szczyp się z tym L4 tylko pędz do internisty. Musiałby być nieludzki jakby odmówił takiej pięknej kobiecie i w dotatku ciężarówce

Aga,mam nadzieję,że u Was to faktycznie jakas fatalna pomyłka z tymi podatkami bo to jakies takie nie teges z tego co piszesz....
Dagunia się rozpisała....pisz kochana pisz

Nie pomogę Ci z pieluchami bo żółtych ja nie kojarzę w ogóle. U nas na prowincji to tylko białe i zielone :/
Monia,ja też "oglądam się" za porozbieranymi wieszakami (jezuuu jak to zabrzmiało hahaha) ale czasem nie wiem czy zazdrościć czy raczej współczuć... A na mnie jak ktoś się patrzy to jeszcze specjalnie się wypinam do przodu i łeb zadzieram wyyyyyysoko

Iwonka,jakie szaleństwo z tym deszczem

Madziorek....no to w ten ukrop zaczynamy 34 tydzień ciąży

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

własnie po 2h udało mi się skończyć robić pedicure... i był to ostatni raz kiedy zrobiłam go sama, namęczyłam się okropnie... następnym razem pójdę do kosmetyczki...
Iwonka kochana ja mam do ciebie pytanko. Wiem że to dla ciebie nieprzyjemny temat ale muszę zapytać
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

Iwonka,z pewnością nosiłaś normalną mini a nie obcisły materiałowy pasek na pupie spod którego wyskakiwały poślady,niektóre laski tak zjarane,że zlewały się z nocą

Oj Iva ta noc też była dla mnie koszmarna,spałam z wiatrakiem przy gębie,ściskając spryskiwacz do kwiatków!
Precz z upałami!
Tak sobie myślę,że większość z Was rodzi koniec sierpnia,początek września,a nas na końcówce września niewiele i pewnie same będziemy siedzieć na forum,bo Wam czas na to nie pozwoli

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
U mnie też pada ale temperatura ani drgnie
Iwonka,z pewnością nosiłaś normalną mini a nie obcisły materiałowy pasek na pupie spod którego wyskakiwały poślady,niektóre laski tak zjarane,że zlewały się z nocą
Oj Iva ta noc też była dla mnie koszmarna,spałam z wiatrakiem przy gębie,ściskając spryskiwacz do kwiatków!
Precz z upałami!
Tak sobie myślę,że większość z Was rodzi koniec sierpnia,początek września,a nas na końcówce września niewiele i pewnie same będziemy siedzieć na forum,bo Wam czas na to nie pozwoli
Monia,mnie mój doktorek potrafi czasem "zdenerwować" i ostatnio powiedział-z panią to zaczekamy sobie do 15go-20go września hahaha aż się zagotowałam i powiedziałam mu,że 3września jak wróci z urlopu to ja już będę na niego czekała na oddziale

Myslę,że będziemy zaglądać. Może nie przesiadywać pół dnia bo to raczej nierealne z maleństwami ale uzależnienie jest silne więc będziemy zaglądać na bank

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Iva Akina jeszcze troszkę a i wasze księżniczki będą śmigać w przepasce na bidrach po mieście a mój Antek za nimi z ozorem na brodzie

Iva 34 tydzień... no tak na dobrą sprawę za 3 tygodnie możemy się rozpakowywać... oj bardzo bym chciała, bo jak pogoda się nie zmieni to dłużej nie dam rady... a tak wógle to już sobie wyobrażam 20 ciężarówek w tym twoim baseniku... hihihih lepiej zastanów się bo hormony nam biją i jeszcze ci naprawdę nalot na basen zrobimy i będzie powódź jak tam wszystkie wskoczymy

hahha gówno w betoniarce dobre dobre

Serku jak zakupy???
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
U mnie w mieście w szpitalu wszystko jest robione za późno...
Koleżanka napisała mi właśnie smsa że w nocy urodziła córeczkę! Miała termin tak jak ja! na 3 września

Akina teraz tylko kiecki mi zostają na pamiątkę... wszystkie rozmiar 36

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.