- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Ćma Iva wita.Nocka zrwana ale przynajmniej było chłodno. Zeszłam w nocy do mamy. Tata i młody spali jak mopsy a my przy oknie patrzyłyśmy co się dzieje. Mama stwierdziła,że taka ulewa ostatnio u nas była 3 lata temu w sierpniu w noc w którą wracałam z Bartoszem znad morza... Faktycznie,tyle,że wtedy była jeszcze taka burza,że ja cała osrana ze strachu jechałam. To co się wtedy działo-widziałam pierwszy i jak na razie jedyny raz w swoim życiu.
Tak lało w nocy a teraz znów na termometrze w cieniu 28 stopni :/
Karolcia....git wieści

Monia....nie poszłabym do lekarza! Jka się dobrze czujesz,ciśnienie jest ok to tydzień tu niczego nie zmieni. Poza tym,że nie uszczupli to Twojej kieszeni

Moje skurcze na razie odeszły w zapomnienie. Wzięłam no-spę na noc i póki co jest w porządku ale będę się bacznie obserwować i zapisywać sobie te spiny...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)
Donatka bardzo ladne zdjecie.
Akina tez uwazam ze skoro z Twoim cisnieniem wszystko ok to powinnas tylko zadzwonic. Ja tez chodze prywatnie i tez to 100zl to 150zl + wszystkie badania platne . Teraz dostalam na 4 tyg pierwszy raz a miedzy czerwcem a lipcem bylam chyba 5 razy teraz mam wizyte dopiero 14sierpnia takze pewnie lekarz na urlopie.
no i zapomnialam co jeszcze chcialam napisac... u nas miedzy 21-5 rano 3 silne burze a teraz ochlodzenie az zimno bleee

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)
- paulinka.k22
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
ja wczoraj myslalam ze nie zasne tak goooraco!u mnie tez dzis chlodniej i wieje moze w koncu troche popada bo ja milosniczka upalow juz nie wyrabiam ale wole je niz miesiac deszczu.moje samopoczucie dalej do du..chyba juz tak bedzie do konca ciazy jeszcze te raptowne zmiany pogody.w karcie ciazy doczytalam ze mam mierzyc cisnienie 4 razy dziennie wiec musze sie za to wziasc bo dotychczas mierzylam raz na tydzien moze dwa.
co wasi lekarze wam mowili na obrzeki?mi przepisal jakas pianke chlodzaco,zel lioton 1000 i tabletki cyclo3fort 1x2 dz i tak mysle zel ok pianka ok ale znow tabletki ja wiecznie cos łykam!!ufam mojemu lekarzowi niby i zastanawiam sie czy sam zel nie pomoze,nie chcialabym tez zaszkodzic dziecku nie biorac tych tab moze bede je brac tylko dorywczo przy tych najwiekszych upalach co myslicie o tym??
w aptece zrobilam juz chyba ostatnie zakupy oprucz tych rzeczy na obrzeki kupilam ten octenisept,wlewke enema (choc w szpitalu powiedzieli ze daja jakies czopki glicerynowe) i jeszcze jedna paczke podkladow poporodowych tylko ta paczka jest wielkosci polowy paczki pampersow wiec nie wiem gdzie to spakuje
ktora z was zamawiala jakies naklejki na sciane???bo pamietam ze byly do bani a ja chce zamowic i aby sie nie naciac na ten sam badziew a myslalam o czyms takim:
allegro.pl/naklejki-na-sciane-dla-dzieci...100-i3408786926.html
lub:
allegro.pl/kubus-puchatek-naklejki-na-sc...-du-i3423573604.html
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Chciałam poodpisywac na wasze posty ale nie daje rady! Miałam fatalna noc Mimo iż u mnie upałów juz nie ma ale brzuch mi sie spinal i chyba jakieś skurcze miałam bo boleści miesiaczkowych dostałam Mały szalał jak nigdy Obudziłam sie z bólem głowy naszczescie bole miesiaczkowe przeszly! poszłam na śniadanko i zaczęło mnie mdlic i słabo mi sie zrobiło Mały jest strasznie pobudzony Nie wiem ale tak bardzo aktywny to jeszcze nigdy nie był Wierci sie kręci rozpycha i kopie gdzie popadnie Nie dam rady chodzić bo tak boli i uciska Leze cały czas Ale zaczynam sie obawiać ta nadpobudliwoscia bo wogole nie przestaje! Trzymajcie kciuki żeby mały jeszcze nie wychodził!
- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Paulinka dziękuje myślałam że kolor taki chłopięcy ale widzę że mnie wsparłaś dzięki a akurat tak się złożyło mój miał czas to najpilniejsze kupiliśmy a od jutra reszta pieluszki buteleczki i wszystkie pierdółki nie wiem jak z wanienką i stelażem bo koleżanka mówiła że mi pożyczy ale jestem podniecona już tym wszystkim jak nastolatka jakaśMery widzę, że juz zaszaleliście z zakupami, a mieliście ruszyć w sierpniu
wózek mi się podoba, fajny kolor

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
dziewczyny takie skorcze kilka razy na dobe sa ok. ale jak przez godzine jest ich caly zapas i trwaja dlugo to dobrze jest sie skontaktowac z lekarzem. tak mi lekarka ostatnio mowila. bo ja olewalam te skorcze i dzieki temu szyjka bardzo sie skrocila. jakbym od razu poszla to pewnie kazalaby tylko wiecej odpoczywac i zwiekszyc magnez a tak to pozno i trzeba bylo szpital.
iva ty tez juz tak nie szalej bo juz jestesmy na koncowce i powinnysmy uwazac bardziej na siebie. i jak sie bedzie cos jeszcze dzialo to fru do lekarza
a ja po wizycie i szyjka sie nie pogarsza. kazals tylko zwiekszyc magnez bo mi sie brzuch spinal u niej. a tera leze bo jednak droga zmeczyla moj brzuszek
mery to mnie pewnie az tak nie uciska ze oddychac jeszcze moge. choc czasem tak sie dziecie obroci ze faktycznie ciezko jest.
a wozeczek mi sie podoba bo sama mam w podobnych kolorkach. tylko srodek bialy co mi mniej pasuje bo bedzie sie bardziej brudzil
karolcia ciesze sie ze lekarz uspokoil. jwk mowie u mnie tez jest roznica ale ja juz nue bede miec usg wiec zobacze mala dopiero na zywo
a mloda sobie ostatnio przypomniala co to znaczy sie ruszac i mi od 3 dni wykonuje akrobacje w brzuchu:-) ale wole tak niz jak jej sie noe chcialo nic
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Chyba tylko mnie deszcz i burza ominęły

U mnie żyły najbardziej na piersiach widać

Kocham cię Antkowi chyba się już ciasno robi i ostentacyjnie się rozpycha nie zważając na Twoje narządy wewnętrzne

Tak poza tym o u mnie w pralce też pierwsza tura się pierze

Karolcia super że wizyta udana i że pani doktor Cię trochę uspokoiła. Więc już się nie zamartwiaj, bo skoro nawet lekarz mówi że jest dobrze to znaczy że jest ok

Donata śliczne zdjęcie. Będzie piękna pamiątka

Agamo mam nadzieję że to tylko te skurcze przepowiadające i mały się jeszcze nigdzie nie wybiera. Chociaż jak spojrzałam na twój suwaczek...to wow, jesteś już bardzo blisko końca. Miejmy nadzieję że Kacperek ma po prostu bardziej aktywny dzień.
Mam do was jeszcze pytanie odnośnie prania: jak prałyście osłonki i zagłówek? Ręcznie czy wrzucałyście do pralki?
- donata
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
paulinka.k22 napisał:
Paulinka dziękuje myślałam że kolor taki chłopięcy ale widzę że mnie wsparłaś dzięki a akurat tak się złożyło mój miał czas to najpilniejsze kupiliśmy a od jutra reszta pieluszki buteleczki i wszystkie pierdółki nie wiem jak z wanienką i stelażem bo koleżanka mówiła że mi pożyczy ale jestem podniecona już tym wszystkim jak nastolatka jakaśMery widzę, że juz zaszaleliście z zakupami, a mieliście ruszyć w sierpniu
wózek mi się podoba, fajny kolor
Hej dziewczynki!
Ja dzisiaj wstałam o 11.30

Kolor wózka też mi się podoba. My mamy podobny. I będzie pasował i dla dziewczynki i dla chłopaka. Po synku, zostawimy dla drugiego dzidziusia i mam nadzieję, że to będzie córeczka

Mój mały też się tak rozpycha, że wczoraj czułam kość. Aż się wystraszyłam

Nike, ja się zastanawiam w ogóle nad praniem osłonek