BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #716219 przez mery75
karolcia1919 napisał:

troszku tak Mery ;)
ale niepokoj jest....

mery szalej ja po 9 tez jeszcze zaszaleje...

No i prawidłowo :silly:
Kalinka zapomniałam pogratulować szyjki grzeczna dziewczyna :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #716221 przez Nubi
Hejka,
Ja sie nie rozpisze, czytam wszystko ale pisac nie mam checi wiec forgiwmi fader...
Caly dzien leze, brzuch jak tylko wstane to jest twardy jak skala... Jak sie nie poprawi do jutra to odwiedzam IP.
Do pozniej :kiss:

Jestem mamAsią

11 lata 9 miesiąc temu #716228 przez nike84
Hej krakowianki gdzie robiłyście lub będziecie robić badanie GBS?

11 lata 9 miesiąc temu #716231 przez iwonta_kg
karolcia1919 napisał:

ja na GBS ide w czwartek...i czeka sie ponad tydzien u nas...
mam nadzieje ze wyniki bd dobre.

Napewno bedą! Ja tez czekałam tydzień. Gin mi pobierał wymaz i sama musiałam zanieść próbkę do laboratorium.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #716234 przez karolcia1919
bo jak nie to antybiotyk trzeba jakis wziasc odrazu ..i przed porodem tez.z tego co wiem i slyszalam

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #716238 przez iwonta_kg

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #716239 przez mery75
Iwonka że też masz siłe jeszcze chodzić ja pierdziele ale bęcolek w szoku jestem :lol:
A ja znowu cierpie na bóle pleców no i ten brak oddechu ale co tam :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #716241 przez iwonta_kg
Mery ledwo ledwo ... Najgorzej jest wstawać ... :dry:

11 lata 9 miesiąc temu #716242 przez mery75
iwonta_kg napisał:

Mery ledwo ledwo ... Najgorzej jest wstawać ... :dry:

Hihi Iwonka wierze Ci kochana ja mam mniejszy a jak wstaje to mi się tworzy taki czub tak samo jak się śmieje to mój to się denerwuje że mu córke ściskam :blush:

11 lata 9 miesiąc temu #716244 przez nike84
iwonka jaki brzucholek :cheer: i pomyśleć, że ja już mam problemy ze wstawaniem, a co dopiero Ty :S

11 lata 9 miesiąc temu #716249 przez pyzaura
Kalinka a jaki masz woz???

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #716250 przez iwonta_kg
Najpierw kładę sie na boku, jakos podpieram na rękach i wstaje. W nocy czasem jak mam pełny pęcherz to budze męża żeby mi pomógł wstać ;) on na półśpiąco mnie pcha z tyłu żeby mi sie lepiej wstało ;) a czasem jest tak ze musze nogi wyrzucić rękami z łóżka bo nie mam w nich siły.

11 lata 9 miesiąc temu #716255 przez Alivva
Ja prałam WSZYSTKO :) Kocyki i ręczniczki czy nawet prześcieradełka z frotki nowe fakt,że ładnie zapakowane ale....dla siebie wszystko piorę przed użyciem to dlaczego małej miałabym nie prac. Z ochraniaczami do łożeczka problemu nie mam bo....nie mam i nie kupię :) Nie chcę i już :)

Ja się wzięłam tez za prasowanie....Filipa ciuchy musze ogarnąć a przy okazji to co się znów nowego nazbierało (samo :P) dla małej :)

Gosia,Donata...wózeczki pierwsza klasa :) Kolorki uniwersalne :) Ja już nie planuję trzeciego dziecka więc kolor wózka dla młodej jest typowo dziewczęcy :P Przynajmniej ten jeden :) A co tam :)

Czytam właśnie o pogodzie u Natalii w nocy i mi się przypomniało.... U nas przez tą burzę szlag trafił tv Filipa kurcze. Na szczęście dzwoniłam do PZU i dostaniemy zwrot kasy za niego,bo ubezpieczenie uwzględnia przepięcia i takie tam.... Dzięki Bogu bo jeszcze by mi brakowało wydatku na nowy tv :/

Te dziecko gigant....napiszę tylko MÓJ BOSHE!!!!!!!!!!!!!

Karolcia,może jakaś moja siostra przyrodnia hahahaha. Grudziądz to drugie miasto mojego ojca :P Wygląd i jeszcze zakręcona :P Kto wie :laugh:
A odnośnie alimentów musiałabys się dowiedzieć w OPSie chyba.

Magda Ty masz parcie na jagody a ja znów na borówki. W week zrobię coś słodkiego,zimnego z borówkami :)

Kurcze jak mają być takie temperatury to ja nas cienko widzę.... Tylko parzeć jak maluszki się zaczna pojawiać. Te skurcze itd to chyba też od pogody...

hahaha wyobrażam sobie Iwonkowe nocne wstawanie i zaspanego Sebę jak Ci pomaga hahaha
dobrze,że nie wychodowałaś nic tam gdzie nie trzeba,za to brzunio piękny urósł.... Jejku jak niektórym z Was juz malusio czasu zostało....

11 lata 9 miesiąc temu #716257 przez mery75
iwonta_kg napisał:

Najpierw kładę sie na boku, jakos podpieram na rękach i wstaje. W nocy czasem jak mam pełny pęcherz to budze męża żeby mi pomógł wstać ;) on na półśpiąco mnie pcha z tyłu żeby mi sie lepiej wstało ;) a czasem jest tak ze musze nogi wyrzucić rękami z łóżka bo nie mam w nich siły.

Ale się uśmiałam z tego zrzucania nóg dobrze że jeszcze siłe masz w rękach żeby Cię za mocno popchnął w amoku sennym to mój to niewie co się dzieje jak ja wstaje co godzine do kibelka to mój się śmieje że powinnam tam materac sobie rozłożyć :blush:
Alivcia i w teen sposób ludzie się dowiadują że jednak mają rodzeństwo hihi :silly:

11 lata 9 miesiąc temu #716261 przez mery75
Ja pitole jakie skwary znowu zapowiadają a ja w czwartek ide odrosty zrobić do fryzjera słyszałam że można farbować włosy prawda???? bo już wyglądam jak menel :silly:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka