- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)

Kalinka powidzenia na wizycie
Nike ja narazie jeszcze nie piore mam rozlozone wypiore we wrzesniyu a teraz niech mocy nabiera

- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- donata
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Donatka a jaki model masz wozka ?? Ja bede szla kupowac ok 20sierpnia a w dalszym ciagu nie wiem jaki kupic
Kalinka powidzenia na wizycie
Nike ja narazie jeszcze nie piore mam rozlozone wypiore we wrzesniyu a teraz niech mocy nabieraale pralam posciel i rozek w pralce w loveli + wylaczylam opcjie wirowania bo mam na nich ze prac w pralce ale nie wirowac i nic sie nie stalo takze reszte tez wypiore w pralce.
Ja mam wózek Camarelo Sevilla 3w1
allegro.pl/camarelo-sevilla-3w1-nowosc-2...isy-i3411800476.html
Tylko, że ja mam kolor specjalnie na zamówienie - taki właśnie siwo-czarny (lniany). Nie ma go tutaj na zdjęciach ani na stronie producenta. Na razie mam złożony, to nie mogę zdjęcia zrobić. Ogólnie jest jakiś bum na te wózki. Bardzo szybko się rozchodzą. Ja dałam 1300 zł, bo była promocja. Ogólnie wózek lekko się prowadzi i nie jest ciężki.
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

Iva u mnie też była straszna burza i tak lało, że przy uchylonym oknie woda wpadała nam do pokoju. Dzisiaj już się trochę chłodniej zrobiło

Karolcia u nas wyszła główka większa o 3 tygodnie od reszty ciała.
Mery śliczny wózeczek, też go oglądaliśmy w sklepie, ale nie wiedziałam że w takich ciemnych kolorkach też występuje. W każdym bądź razie bardzo mi się podoba

Pyzaura to jest przerażające

A ja dzisiaj mam jogę i naukę oddychania w szkole rodzenia, ale jakoś nie za bardzo chce mi się tam iść

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mery super wozek

widze zakupy udane

iva dzis u nas byla kobitka podobna z wygladu do Ciebie...
a Ty jeszcze pisalas ze ostatnio taka zakrecona jestes...a ona tez taka byla...nie wiedziala pod jakie drzwi zawsze do lekarza wchodzi ;D
ja kocyki mam wyprane...ale reczniki i posciel jeszcze nie.
dzis poprasowalam....uf ...zostala jeszcze jedna kupka...ale szafke dokupic trzeba...bo juz sie nie miescimy ....;/
co do naklejek...ja pisalam ze byly do du...ale ja nie z allegro zamawialam...kupilam w sklepie normalnie .jedne mialam.z allegro byly ok...
juz 10 zamowilam karuzele..i nadal cisza...wyslalam meila i brak odpowiedzi...dobrze ze kase place przy odbiorze.
moj maly po obiedzie szaleje.
iwonka ale ten czas u ciebie zapiernicza...u mnie stoi w miejscu pamietam pisalas jeszcze 33dni a to juz 23....

co do duzych dzieci...kurde chyba tu taka strefa

moj chyba to nie bedzie taki duzy 32+5dni no a ma 1911...jedynie ze pod koniec przywali...
i tak jak glowka taka duza czeka mnie CC pewnie.
dzis widzialam kupele ta co urodzila przez Cc tego olbrzymka ...ale wyglada zle..blado..ledwo chodzi.
kurde....pogoda niby ok ...bo nie pada sloneczko leciutkie ale pizga za to....;/
a w nocy byla taka burza ze sie pod kolderka chowalam...a bylo tak duszno...
nike co do kocykow...wypierz recznie...ja tez koc recznie wypralam...bo pralki sa rozne...jedynie ze na delikatne pranie wezmiesz.
uf ...ale sie rozpisalam
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Kinia kochana co z tym pokojem

Ania straszne... dobrze że u nas wszystkie ciążarne mają robione obciążenie
A ja ostatnio mam takie parcie na jagody że to aż niemożliwe... tym bardziej że nigdy za nimi za bardzo nie szalałam, a teraz... jak nie dżem jagodowy, to lody, albo pierogi a dziś ryż z sosem jagodowym... mniami mniami...
Było o jedzonku to teraz coś o zaparciach... mnie męczyły przez miesiąc, poratowała mnie surowa marchewka (0.5kg dziennie) i ok 3 litry wody z cytryną dziennie... teraz goszczę w kibelku 2 razy dziennie

Nike pytałaś o ochraniacze... ja podobnie jak Kalinka nie piorę.
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
bo moj ojciec jest z matka po rozwodzie...ja sie ucze i dostaje alimenty...ale on mi nie placi...tylko fundusz alimentacyjny.
i jedyni mowia ze jak urodze strace alimenty a komornik powiedzial ze dopoki die ucze i nawet gdy urodze naleza mi sie alimenty...ale gdybym wziela slub ..to trace..bo urzymuje mnie wtedy maz...i badz tu madrym jak jedyni mowia tak..drudzy tak.i teraz nie wiem...w necie tez sa podzielne opinie.
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
dziewczyny orietuje sie moze ktoras jak to jest...
bo moj ojciec jest z matka po rozwodzie...ja sie ucze i dostaje alimenty...ale on mi nie placi...tylko fundusz alimentacyjny.
i jedyni mowia ze jak urodze strace alimenty a komornik powiedzial ze dopoki die ucze i nawet gdy urodze naleza mi sie alimenty...ale gdybym wziela slub ..to trace..bo urzymuje mnie wtedy maz...i badz tu madrym jak jedyni mowia tak..drudzy tak.i teraz nie wiem...w necie tez sa podzielne opinie.
Karolcia z tego co mi wiadomo to dopóki się uczysz dostajesz dalej alimenty nawet jak urodzisz dziecko. Sytuacja się zmienia jak wyjdziesz za mąż, bo tak jak napisałaś wtedy on Cie utrzymuje. Tak przynajmniej twierdzi księgowa ode mnie z pracy
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

Mam bóle w krzyżu i po bokach w dole brzucha

Biorę ten Fenoterol przecież,dziś łyknęłam nospę i boli.
Jak często macie bóle i jak je odczuwacie?
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
przepraszam ale nadrobię posty później. Przez te upały nie czuję się dobrze. Brzuszek się stawia, robi się cały twardy i sama już nie wiem czy to dzidziuś tak szaleje czy macica. Leżę i kwiczę.
Akina podobno 4 razy na dzień może się postawić macica. Ale ja nawet nie liczę. Biorę leki i leżę. W środę mam wizytę to może coś mi powie. A ty kiedy masz?
Słyszałyście podobno od czwartku do 20 sierpnia po 40 stopni ma być.

Jeszcze odebrałam wyniki i mama fosfataze zasadową powyżej normy:(
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Cześć dziewczyny
przepraszam ale nadrobię posty później. Przez te upały nie czuję się dobrze. Brzuszek się stawia, robi się cały twardy i sama już nie wiem czy to dzidziuś tak szaleje czy macica. Leżę i kwiczę.
Akina podobno 4 razy na dzień może się postawić macica. Ale ja nawet nie liczę. Biorę leki i leżę. W środę mam wizytę to może coś mi powie. A ty kiedy masz?
Słyszałyście podobno od czwartku do 20 sierpnia po 40 stopni ma być.((
Jeszcze odebrałam wyniki i mama fosfataze zasadową powyżej normy:(
Izulka mnie to cały czas prawie boli

Ale w takim wypadku pójdę chyba jednak dziś i zrobię ktg.
Izula a o co chodzi z tą fosfatazą?