BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

12 lata 11 miesiąc temu #749617 przez pyzaura
Damy Rade Wszystko dały to i my :-)
U nas pogoda ponura dbateo siedzimy w domu zamulony czekamy i myślimy jak to będzie ah Szkoda gadać. :dry:

Ania

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #749620 przez karolcia1919
Damy rade !!!;) musimy .
Jutro pol dnia w przychodni ...8 polozna 8.15 lekarz 10 ktg ....

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #749623 przez Kasia :]
Wchodzę i co widzę... nowa Mamusia rozpakowana !! :blink:
Słonko, gratulacje!! Czekamy z niecierpliwością na zdjęcia Maluszka :woohoo:

O i cudowne wieści od Biedroneczki :blink:
Ja robiłam test co prawda 5 dni po terminie @, ale wyszedł taki jak u Ciebie...słabiutka kreseczka, a ile radości :woohoo: Teraz nasza "kreseczka" ma 16 dni :woohoo: :side:
Więc nie może być inaczej - GRATULACJE Kochana :kiss: i liczymy na relacje na bieżąco :blink:

12 lata 11 miesiąc temu #749626 przez nike84
Witajcie dziewczynki :)
My z Kacperkiem w końcu jesteśmy w domku. Mały jest grzeczny i spokojny...aż za bardzo co mnie powoli zaczyna martwić. Nadal jest senny, ale co 2,5h zjada po troszeczku. Pani doktor nie stwierdziła żółtaczki, a małemu nie ubywa wagi, wręcz delikatnie przybrał. Ah... myslałam, że jak Kacperek się w końcu urodzi to skończą się stresy i nerwy a tu sie okazuje, że jest jeszcze gorzej. I tak bardzo dziękuje dziewczyny za wsparcie duchowe :)

Nubi Kalina Słonko
jeszcze raz gratuluję! Ale się krakowianki wzięły do roboty i przez weekend wszystkie krakowskie dzieciaczki wyskoczyły ;)

Kalina miałam was odwiedzić, ale dziś tyle zeszło przy wypisie do domu - badania moje i Kacperka, usg itd ze nawet nie miałam kiedy. A też nie wiedziałam czy jesteś na siłach żeby przyjmować gości :)

Nierozpakowane mamusie nie martwcie sie to juz niedługo i wasze pociechy też się pojawią. Wytrzymałyście juz tak długo, więc teraz na prawdę juz z górki :blink:

12 lata 11 miesiąc temu #749642 przez MyMelange
Biedroneczko, co za szczescie :) GRATULUJE :)

My juz po zakupach :) Teraz moge sie pobyczyc :)

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

12 lata 11 miesiąc temu #749650 przez biedroneczka39
Dziekować kochane. Proszę ciuszki na kupkę mi odkładać :D Trzymam za Was kciuki mamuśki nierozpakowane a tym rozpakowanym życzę dużo wytrwałości. Oczywiście napiszę od czasu do czasu co u nas :) Buziaki :*

<3 Oliwia i Alicja <3

12 lata 11 miesiąc temu #749669 przez karolcia1919
Wierszyk o moim synku ;
Jestem taki duzy mis i niechce z brzuszka wyjsc...
Nic nie robie caly dzien tylko czekam by cos zjesc...
Kopne mame tu i tam...
I niech wreszczcie spokoj mi da.
Wyjde wtedy kiedy bede chcial ;);)

Moja wenna tworcza z glupoty juz chyba ;)

Info od mery jutro prawdopodobnie wyjdzie z Jula do domku ;) gratulacje od niej dla wszystkich i pozdrowienia

12 lata 11 miesiąc temu #749696 przez kalina
nike faktycznie przesypialysmy nocke bo dzieciaki dawaly czadu:-) wiadomo ze przy wipisie zamieszanie jest.. ale spoko sie z wozkami na spacerku mozemy spotkac:-)

agamo pprzejscia twoje- bezcenne:-) choc fajnie sie mowi po fakcie i jak samemu sie nie zdarzylo:-)

o porodzie innym razem. jak sie reszta rozpakuje bo niepotrzebne stresy kilka dni przed:-) duzy plus ze na polozna super trafilam bo gdyby nie ona to bym zrezygnowala:-) i ze maz choc nie przy samym wyjsciu malej to ze wczesniejszy czas byl ze mna bo tez sie przydal bardzo:-)

dziewczyny trzymam kciuki zeby reszcie poszlo szybko i sprawnie.. dacie rade:-)

ale sie zwierzaki przejely rola opiekunow.. az przyjemnie sie slucha.. a moj chomik- uciekl zanim wrocilysmy razem do domku:-D choc nie wiadomo czy sam bo maz wczoraj tak sie cieszyl z kolegami mala ze nie pamieta nic wiec moze go wyrzucil:-P

biedroneczko ale sie ciesze.. dawaj znac na biezaco co i jak:-)

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

12 lata 11 miesiąc temu #749697 przez pyzaura
Nie no karolci rewelacyjny wierszyk. Ja poszlam wziasc kapiel i jak ta sierota zacielam sie . Mnie tez to czekanie lekko juz meczy. Czuje się jak taka mala kaczka ktorej ciezko nawet sie schylic. :-) ajjj ta ponura pogoda mnie dobija

Kinia slonce a co tam ciekawego zakupilas na zakupach :-) ja uwielbiam zakupy :-)

Ania

12 lata 11 miesiąc temu #749703 przez biedroneczka39
karolcia1919 napisał:

Wierszyk o moim synku ;
Jestem taki duzy mis i niechce z brzuszka wyjsc...
Nic nie robie caly dzien tylko czekam by cos zjesc...
Kopne mame tu i tam...
I niech wreszczcie spokoj mi da.
Wyjde wtedy kiedy bede chcial ;);)

Moja wenna tworcza z glupoty juz chyba ;)

Info od mery jutro prawdopodobnie wyjdzie z Jula do domku ;) gratulacje od niej dla wszystkich i pozdrowienia

Aleś mnie rozśmieszyła kochana...świetny wiersz :)

<3 Oliwia i Alicja <3

12 lata 11 miesiąc temu #749705 przez akina_zet
Kalinka a jak Ty się czujesz? Jej jak ja Ci zazdroszczę,że masz to już za sobą ;) Czekamy na foty dzidziola ;)

Monika Z.

12 lata 11 miesiąc temu #749709 przez pyzaura
No Kalinka opowiadaj przyjmiemy to na klate ):-) najważniejsze ze macie to juznza sobą ;-)

Ania

12 lata 11 miesiąc temu #749723 przez karolcia1919
Wierszyk to juz z glupoty he ;)
Bo mysle mysle...a ten mnie kopnie i siedzi dalej ;p uparty po tacie.

Moja tesciowa ...niby taka kochana..jej slowa "Ty jestes juz nasza...jestes jak corka "....do czasu....

Jutro mam wizyte i ktg no i ona czasem ze mna jezdzils...no i jutro tez miala...no ale moja mama jutro chce mnie odwiedxic i pojsc ze mna...no i napisalam do tesciowej ze jutro nie musi rano wstawac ze raz moja mama ze mna pojdzie i ze autobusem nie bd musiala choc raz jechac tylko autem...to ta sie obrazila teraz...nie odpisuje nie odbiera...fest co ???? No ale jak raz pojade ze swoja mama a nie z nia to chyba nic sie nie stanie ??!!chyba mam takie prawo ??czy zle uwazam?

12 lata 11 miesiąc temu #749728 przez MyMelange
Pyzik, mnie chlop kupil prostownice tylko :) Dla nas dzbanek z filtrem, dla siebie butki i 2 swetry :) Ja sobie upatrzylam kozaki, ale balam sie kupic, bo nie wiem czy po ciazy nie bylyby za duze.

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

12 lata 11 miesiąc temu #749729 przez Iga26
No a ja leze na patologii czekam co bedzie jutro!! Masakra pierwszy raz w szpitalu leze jestem przerazona i z tego wszystkiego nic innego nie robie tylko placze: (: ( do domu chcem!!!

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka