- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja tez samiusienka jak palec,caly dzien i noc,wszystko robie zupelnie sama,na czterech to na czterech ale jak ja nie zrobie to kto??? najgorsze ze zaczynam podupadac na zdrowiu i wszystko boli i wysiada wiec wpadam w dola kto wychowa moje dzieci,bo nie oddam tesciowej i szwagierce...o nieeeeeeeeeeeee!!!!!!
co do brzusia to i ja tesknie za moim rozbrykancem w srodku...wy mlode to znowu bedziecie niedlugo cieszyc sie kopniakami

Karolcia ja jem wszystko z wyjatkiem smazonego,straczkowych,kapustnych...wyjatki jem nalesniki,brokuly,szparagowa podobno tez mozna...
mysle osobiscie ze nierealne jest uchwycic co zaszkodzilo dziecku
w ciagu dnia tyle jemy i piejmy roznosci,a to nie tak od razu jest w mleku tylko po jakims czasie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- donata
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

My dzisiaj mieliśmy okropny dzień :/ Nad ranem Szymuś obsikał wszystko podczas przewijania, to musiałam go przebrać. Potem po 3 godzinach jak go wzięłam miał obsikany bok, to znowu go przebrałam... Potem jak przyszła do mnie koleżanka w odwiedziny i go karmiłam to poczułam, że mam mokre kolano. Patrzę, a on cały się obsrał, aż spodnie miałam obsrane (kupa poszła bokiem jakoś). No to znowu go przebrałam w nowe ubranka. I potem wzięłam go do odbicia po jedzeniu. Ponosiłam go z 15 minut i nie słyszałam beknięcia. Wstałam i beknął, a potem drugi raz i poszło całe 100 ml mleka ustami i nosem

- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Kupilyscie cos w lidlu z tych ciuszkow dziecięcych?
Spódniczkę na szelkach dzinsową i dresik różowy i rajstopki

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Ja dziś tak na szybciora, bo coś pracowity dzień mieliśmy i dopiero do domciu dotarliśmy, teraz tatko usypia synia a ja zabieram się za jakąś kolację

aaaaa....już wiem... powaliło mnie jak wy grubo ubieracie maluszki na spacerek

dobra resztę będę nadrabiała jutro

edit... dostałam dziś pierwszą wyplatę na macierzyńskim i wiecie co... te 80% to tylko 100zł mniej od mojej normalnej wypłaty

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- asiek89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Debiutująca mama :)

Ja Patrysia w domu ubieram w body na dł.rękaw i półśpiochy (na noc tylko pajaca), a na spacer na to tylko kombinezon na podszewce ortalionowy plus czapeczka i na wierzch kocyk - w zależności od tego czy mocno wieje grubszy albo cieńszy.
Sprawdzam karczek, jeszcze się nie zdarzyło żeby nie był suchy i ciepły

No to idę Was dalej czytać.
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Co do ubioru,ja tak jak Madzia...bodziak,na to bawelniane spiochy,albo spodenki i koszulka(z pajacami mamy problem niespokojnych nog

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Co do ubioru małej na spacerek to ja ją ubieram podobnie tyle,że zamiast bodziaka z krótkim rękawem ma z długim więc za grubo chyba nie jest zwłaszcza,że kombinezonik polarowy za gruby nie jest. Z resztą,myslę,że gdyby naszym dzieciom było za ciepło albo za zimno to by się wierciły,płakały itd...
Nowe focie dla cioteczek forumowych

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Kasia :]
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Iwonka, dziś mężuś pojechał do Lidla i kupił Zosieńce sweterek biały na polarku (śliczny

- ranusia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Małgosia - moje 53 cm szczęścia!
poczytałam sobie trochę o tych Waszych problemach z chrztem i wiecie co, w sumie ksiadz łaski nie robi, a co to jedna parafia w Waszej okolicy jest? my też nie mamy kościelnego ślubu tylko cywilny, jak sie ksiądz o tym dowiedział to stwierdził, że "co z tego, dziecko ochrzcić trzeba". jak Wasz ksiądz nie chce ochrzcić Wam dziecka to idzcie do innej parafii i tyle.
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
witajcie
poczytałam sobie trochę o tych Waszych problemach z chrztem i wiecie co, w sumie ksiadz łaski nie robi, a co to jedna parafia w Waszej okolicy jest? my też nie mamy kościelnego ślubu tylko cywilny, jak sie ksiądz o tym dowiedział to stwierdził, że "co z tego, dziecko ochrzcić trzeba". jak Wasz ksiądz nie chce ochrzcić Wam dziecka to idzcie do innej parafii i tyle.
dokładnie, ja tez tak uwazam
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Martus Kacperek tez slodziutki i tez w dresiku przystojniak ze hej!
Kinga super wygladasz i jaka szczęśliwa! No i Miki śliczny i jak pięknie kicha U mnie Kacperek po porodzie bardzo dużo kichal położna mówiła ze to dobrze bo oczyszcza sobie w ten sposób nosek A i do teraz kicha przynajmniej dwa razy dziennie!
Pyzik Aniu będzie dobrze dacie z Michasia radę A wywolywaniem sie nie przejmuj zwłaszcza ze już masz jakieś skurczybyki to szybko pójdzie Trzymamy kciukasy Już tylko dwa dni i Misia z nami już będzie tzn z wami ale i my przy okazji nacieszymy oczeta!

Co do chrztu o u nas w przyszłym roku dopiero ale raczej mamy spoko księdza Choć mama mi mówiła ze zmienił sie kardynał w arhidiecezji i ten teraz bardzo przepisowy Wiec nie ksiądz bardziej wymagający sie zrobił wiec jak to będzie jak nas zapyta czy chodzimy tu do kościoła

A co do ubioru hihi tez sie przerazilam ile ubieracie Ja mojego bombla na spacer ubieram pajac i na to dresik przy wiatrach kocyk z mikrofibry No i czapeczka tyle ze u mnie może ciepłej niż u was!