- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
hej mamusie:) jak moge was znaleźć na fb? bo szukam i szukam a znaleźć nie moge;/;/
Tutaj

www.facebook.com/groups/558790817494082/?fref=ts
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiek89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Debiutująca mama :)

Monia, ja też się śmiałam, że są wyjątkowo sexy

Asiu, współczuję przejść ze szczepieniem, ale oby chociaż gorączka się Agatki nie uczepiła. U nas się udało bez skutków ubocznych. Waga super

Lusia słodka

Iga, najłatwiej przez grupę "Wrześniówki 2013"

Kiniu, no i kciuki za Was, oby w końcu się troszkę uspokoiło

- Iga26
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Jesteś dla mnie całym światem:*

- donata
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Asiek, nam też wyszła słaba morfologia i mamy ją powtórzyć i też myślą nad wprowadzeniem żelaza. Ale ja nawet nie chcę, bo będą jeszcze gorsze problemy z kupą :/ Mam nadzieję, że teraz wyjdzie lepiej morfologia i Wam też tego życzę

Izulka, pięknie synek się prezentował! Super ubranko! Jejku i jaki już duży!

Dziewczyny, które robiły sesje dzieciaczkom, czekamy niecierpliwie na zdjęcia!
Iva, chyba córci się spodobało pozowanie! Pozuje jak prawdziwa modelka

A mój synuś dzisiaj taki grzeczny, że jestem w szoku! Pobił rekord w nocy i spał 5 godzin

- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
Bo my mamy.
I mam dola bo moja jedyna siostra jest w szpitalu ;( ma cos z noga.biedns moja ;( tak przezywam bo ma tylko 8lat ;/;//
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.

Karolcia super, że u was wszystko dobrze

- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Monia Igunia na 100% podobna do mamusi

jejku wiecej nic nie pamietam,nie wszystko widzialam a przeczytac nie dalam rady nic,z gory przepraszam,ale przechodzimy ciezkie dni...na poczatku cd szukania specyfiku na kolki

Kupilam kolejny syrop tym razem na kolki...hm...efekty poki co odwrotne niz oczekiwalam

Nie mam czasu sie wysikac powiem krotko,meza caly dzien nie ma w domu,a Neli placze i krzyczy non stop,spi tylko na moich rekach albo jak trzyma moja reke i bujam ja w wozku podajac co sekunde smoczek...nie czuje rak,nog,kregoslupa...probuje jakos ugotowac obiad i odrabiac lekcje z synem...ale chyba juz i fizycznie i psychocznie wysiadam...
Nike prosze napisz mi dlaczego dokladnie wyladowalyscie w szpitalu i jak postawiono diagnoze o bakteri?
sciskam was mocno i ciesze sie ze jestes spokojniejsza i wiesz juz co jest grane!!!

pisze do was i skonczyc nie moge..bo ciagle wisze nad wozkiem albo Neli wisi na mnie...bardzo chce jej pomoc,juz nie moge patrzec jak sie meczy...je max 90ml i to z placzem i krzykiem
Sciskam wszystkie Mamusie i dzidziusie nasze sliczne forumowe cudenka!!!

- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Dziękujemy Donatka

Natalia gratulacje dla koleżanki

Karolcia supwer,że bioderka w porządku a siostrą co??? Zyczymy duuuużo zdrówka dla młodej

Izulka to zapamiętam datę chrzcin Piotrusia,bo to w moje imieniny było

Daguniu dziękujemy

Bart dziś przyjechał z nowym katalogiem produktów LECHA i poprosił mnie,żebym pozaznaczała co ma kupić dla małej i dla Filipa na gwiazdkę bo postanowił,że uraczy dzieci kibicowskimi ciuchami i gadżetami hahaha głupol kochany

A co do naszej sesji to zapomniałam napisać,że mam niespodziankę heh ale dla kogo po co i dlaczego i jaka to niespoDZIEwajka to zobaczycie same

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

Obiecane wysępione zdjęcie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Iva jaka Lusia słodka i jaka już duża rany chyba przegonila Kacperka big time! Cholera muszę mojego podtuczyc bo jak on bedzie wyglądał jak dziewczyna większa od niego!

Martus wracajcie szybciutko do domu I jak dobrze ze sie Kacperkowi normuje z kupkami No i masz już lekarstwo na kolki co tez super!
Natka takie wiadomości cieszą mnie tez U nas znajoma jest na końcówce i była już w szpitalu ale odeslali ja do domu bo fauszywy alarm!i tak czekamy na wiadomości Eh chyba rodzicielstwo już całkiem zmienia nas kobiety i wydaje mi sie ze jakoś tak inne jesteśmy! Tez tak czujecie?inaczej patrzymy na świat Priorytety sie pozmienialy i jakoś tak inaczej jest.
Kinga proboj wszystkiego a nóż widelec coś pomoże Tak mi cię zal bidulo A to ze tracisz cierpliwość to całkiem normalne Najlepiej wyjsc uspokoić sie wziąć pare wdechow i odrazu lepiej!
Aska i jak po tym szczepieniu Agatka grzeczna Dobrze spała? Ja sie troche obawiam mamy w we wtorek i chyba będę płakać razem z nim!
Karola super ze Wszystko wporzadku u Kornela A siostrze bidulce życzymy szybkiego powrotu do zdrowia!
Dagus Kurcze a jesteście w kontakcie z pediatra? No bo przecież musza coś poradzić na te kolki! A synus tez miał kolki jak był mały? A tym ile Neli zjada sie nie przejmuj bo jak ładnie przybiera to wszystko ok Nie wszystkie maluchy to glodomorki każde zjada ile potrzebuje Jedne wiecej drugie mniej!
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
Spal od 20.30 do 1.30 od 2do 4.30 i od 6 spi do teraz...mamy dzis szczepienie o 10 wyjezdzamy a maly spi i spi

Ale dzis spi jak nigdy

Chyba cos wyczuwa i wstac nie chce.
Co do siostry ma cos z kostka ..podskorny krwiak tak to wyglada..najpierw stwierdzili ze to nie jest nic takiego po usg a wczoraj miala kontrole i ja zostawili na badania...a narazie oddala tylko mocz ..no jo to sa ich badania !!!!!
Iva - mala cudna ..ma duzo z taty ale urok i wdziek odziedziczyla po.Tobie.

Co.do chrzstu my jutro idziemy do proboszcza;/
Marta ucaluj swojego maluszka ;* jest dzielny !zycze wam duzo zdrowka.
Porody zawsze mnie tez ciesza nawet obcych jak gdzies slysze;)
Kinga czytalam na FB ze Miki.ci pospal ?

buziaki lece ogarnac sie i Kornelcia;*
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
mój synek naladowal przez noc akmulatorki i już daje czadu od rana.nauczył się wypluwać wiec leki które podaje mu strzykawka wypluwa i się przy tym cieszy

agamo ja tez bym chciała chrzcić w sb a nie na oficjalnej niedzielnej mszy a bron boze w jakies swieta!my myśleliśmy może na majowke choć szczerze boje się bardziej ze jak będzie starszy to nie wysiedzi w miejscu i będą jazdy w kościele acha agamo ja tez chodziłam majac 9ms i mam nadzieje ze maly tego nie odziedziczy bo będziemy za nim biegac
ja dużo ubranek zamawiam w c&a dla hubcia teraz maja do 10.11 -22% i wlasnie składam zamówienie bluzy na rozmiar i sweterki 68 sa duże natomiast spodnie już dobre wiec moje dziecko chyba jest długie
szkoda ze taka do bani pogoda bo wyszlibyśmy na dwor bo maly w domu wariuje wogole nie spi w dzień a na dworzu od razu zasypia ale dr poradzil choć nie zabronil aby posiedzieć w domu kilka dni wiec nie będę ryzykować w taka pogode
dziewczyny sliczne wszystkie zdjęcia powiedzcie jak wy dalyscie rade na tych sesjach??ja bym chciała małemu tez zrobić ale się boje ze nic z tego nie będzie zacznie ryczeć i po sesji...i ile wy płacicie?ja się u jednego fotografa dowiadywałam to 70 zl za jedno zdjecie
- aska06091
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Aska i jak po tym szczepieniu Agatka grzeczna Dobrze spała? Ja sie troche obawiam mamy w we wtorek i chyba będę płakać razem z nim!
Witam z rana. Na szczęście Agatka spała spokojnie, trochę się powierciła, ale nawet przespała swoją porę kamienia. I obyło się bez gorączki i to mnie cieszy, bo nie wiem jak bym wcisnęła te wielkie czopki (dla niemowląt) w tak małą pupkę

Agamo wcale się nie dziwie, że masz obawy, że się popłaczesz, bo ja byłam z Agatą sama i musiałam ją trzymać, niewiele brakowało, a bym się popłakała. Jakoś cudem udało mi się powstrzymać.
Za to znowu mam awarię sutka

Akina ślicznie wygląda Twoja córunia na tej fotce