- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
...ale mam do nadrobienia! Przez 6 dni naskrobałyście około 30 stron gaduły

Udanych i bezstresowych wizyt dziewczyny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- ninka333
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Trzymam mocniuko kciuki za dzisiejsze wizyty

Czytam was na bieżaco ale tak na raty z doskoku bo niestety ale doskwiera mi brak czasu

Śliczne macie brzuszki a domek Villemo faktycznie wielgachny

Z tabeli wynikia, że juz tylko 4 nie wiedzą jakiej płci jest lokator

Ja mam w środe i już nie moge się doczekać co lekarka powie mi o tym maleńkim chorym serduszku. Od kilku dni macica mi się stawia i brzuch staje jak kamień ale nospa forte pomaga- tyle że bez konsultacji ją biorę

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2

- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ciekawe jak po dzisiejszych wizytach:)
Naprawdę tak Wam się wtrącają w sprawie imion? To musi być bardzo irytujące. U mnie nikt nawet nie pytał jakie chcemy dać imię...jak ogłosiliśmy że będzie Janek to każdy przyjął z usmiechem...nie wiem co myśleli naprawdę ale mało mnie to obchodzi:)
Dzisiaj o mało nie posikałam się ze śmiechu w galerii... szukałyśmy z koleżanką jakiś ciuchów/butów, a że było gorąco to zrobiło mi się na chwilę troszkę słabiej...uff znowu zapomniałam że mam o siebie dbać! więc w sklepie na chwilę usiadłam, byłam tak zamroczona przez moment że nie wiedziałam co się dzieje, jakoś tak dziwnie mi było, ale nie słabo. Sprzedawca przyniósł wody, a na pytanie koleżanki : Jak się czujesz? odpowiedziałąm " Czuję się jakbym miała głupiego jasia". Ania wybuchnęła śmiechem i dopiero po chwili zajarzyłam co powiedziałam. Tak zaczęłyśmy się śmiać, że wróciła mi pełna świadomość, a sprzedawca się patrzył jak na wariatki jakieś

Dziewczyny macie problemy z wymową? ja od jakiegoś czasu mam problem ze składnią i odmianą rzeczowników:) Dzisiaj w rossmanie powiedziałam do koleżanki " nie brakuje ci Twoich bratów?", w aptece jakiś czas temu: " poproszę krem z ...yyy....zzzz..tym no....przeciwko słońcu", jak ktoś mi coś opowiada to mówię " czego? co? kiedy?" tak jednym ciągiem

Dobrze, że jestem na zwolnieniu, bo w pracy prowadzę dużo szkoleń i dopiero by było...a tak tylko rodzina ma polewkę

Pozdrawiam Was i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:)
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Serku tobie rowniez zycze przyjemnej wizyty bo ze dobre wieści wszystkie przyniesiecie to jest pewna!
Ninka wierze ze i z twoja malenka będzie wszystko wporzadku wkoncu sie rozwija wporzadku i rośnie tez ładnie to i zastawki rusza! Będę trzymać za was kciuki w środę! A macica nie wiem czy to ona czy to mały czy jelita czy jeszcze cos innego ale brzuch mnie tez twardnieje naszczescie nie boli i Twardnieje jak właśnie długo chodzę lub długo stoję! U mnie tez za bardzo możliwości na lezenie nie ma bo prace mam w biegu i na nogach wiec przysiadam w międzyczasie jak mam możliwość!
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Serku pisz szybciutko jak tylko wrocisz,bo Ci sie po nosie dostanie jak sie znow nie odezwiesz jak ostatnio i zycze Ci z calego serducha pieknego polowkowego!!!!!!!
Ja wlasnie wrocilam z plazy,malej sie bardzo podobalo,kopala tak ze juz widac golym okiem

ale wlasnie chyba bede miec zakaz opalania,dojechalismy do domu ja patrze na nogi a ja mam dwie plamy okragle czerwone na prawej nodze i cos nie zamierzaja zniknac,a czytalam ze ciazowe przebarwienia od slonca zostaja na cale zycie

Wiec teraz rozumiem dlaczego wiekszosc ciezarnych bialych jak mleko i chowa sie przed sloncem

Sciskam Was mocno i zycze wspanialych wizyt w tym tygodniu.
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
Karolcia a czemu tak oddzielnie masz wizyte i oddzielnie usg?
nie wiem od samego poczatku tak mam ...moze dlatego z chodze do przychodni w ktorym znajduje sie szpital i odbywa sie to w inne dni...gabinet do ktorego chodze do Pani ginekolog nie ma urzadzenia do Usg skierowania dostaje na oddzial na dany dzien i godzine i bada mnie calkiem inny lekarz niz mnie prowadzi .
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę

Dobrze, że jestem na zwolnieniu, bo w pracy prowadzę dużo szkoleń i dopiero by było...a tak tylko rodzina ma polewkę

Co do wymowy hehe to mój śmieje sie ze mowie po goralsku albo po rosyjsku ...

ale ja tam sadze ze normalnie mowie i ze się nie mylę hehe:P
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Monia ale sie usmialam z tych twoich tekstów! U mnie póki co bez zmian! Mam trochę problem z polskimi słowami ale to mam z braku codziennego kontaktu z językiem polskim oprócz męża oczywiście! Jednak emigracja odbija sie na mojej polszczyźnie! Wiec jak cos dziwnego napisze to sory! Choć zawsze dwa razy czytam co napisalam! Ale śmieszne było to z apteka Cos przeciwko słońcu! Hehe i co ci babka powiedziała?
Nefeli ja opalac sie raczej tez nie bede! Jako dziecko nie mogłam leżeć na słońcu bo mi słabo było Pózniej z wiekiem mi przeszło ale teraz w ciazy jak raz sobie polezalam chwile to nie dawalam rady wiec zrezygnowalam! Mogę tez być blada mamuska nie przeszkadza mi dla małego sie poswiece! A po tym jak sie naczytalam o przegrzaniach płodu i takich tam to wole sobie odmówić bo po co mi to! Tylko dodatkowy stres!
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Iwonka ja trochę spóźniony zaplon dopiero teraz przeczytałam wiadomosc! No super ze wszystko dobrze i Kacperek rośnie! A jak wrażenia męża? To śmiesznie jak mały taki zgiety to gdzie cie kopie chyba wysoko? Choć pewnie zmienia jeszcze pozycje dość często!
Monia ale sie usmialam z tych twoich tekstów! U mnie póki co bez zmian! Mam trochę problem z polskimi słowami ale to mam z braku codziennego kontaktu z językiem polskim oprócz męża oczywiście! Jednak emigracja odbija sie na mojej polszczyźnie! Wiec jak cos dziwnego napisze to sory! Choć zawsze dwa razy czytam co napisalam! Ale śmieszne było to z apteka Cos przeciwko słońcu! Hehe i co ci babka powiedziała?
Nefeli ja opalac sie raczej tez nie bede! Jako dziecko nie mogłam leżeć na słońcu bo mi słabo było Pózniej z wiekiem mi przeszło ale teraz w ciazy jak raz sobie polezalam chwile to nie dawalam rady wiec zrezygnowalam! Mogę tez być blada mamuska nie przeszkadza mi dla małego sie poswiece! A po tym jak sie naczytalam o przegrzaniach płodu i takich tam to wole sobie odmówić bo po co mi to! Tylko dodatkowy stres!
Aga, aptekarka spokojnie czekała aż dokończę swą wypowiedż i odpowiedziała: " rozumiem że chodzi Pani o krem z filtrem?"

ja się też nie przejmuję swoją bladością, chociaż zawsze o tej porze już się wygrzewałam na słoneczku - bardzo szybko się opalam i na brązowo. A obecnie wyglądam jak kij od wapna

- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5