BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 9 miesiąc temu #1003009 przez kasandra9
To dobrze, ze laktatorek mamy, Piotrek ma dzis chyba dowieźć, bo mial wyparzyc go, butelkę i smoczek, chyba ze wczoraj wieczorem to zrobil;)
Kasiu, jaki ładny ten Wasz synek!!!! Uroczyyyy!!! :woohoo:
Ta koleżanka z sali obok urodziła wieczorem lub w nocy Leona, widzialam juz foto! :))))

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 9 miesiąc temu #1003010 przez sabina
wlasnie......jak zyc bez slodyczy :ohmy:

9 lata 9 miesiąc temu #1003013 przez pesq
No właśnie, jak żyć bez slodyczy jeszcze 2,5 tygodnia :dry: :dry: :D

Sylwia - daj znac jaki antybiotyk dostalas na paciorkowca.. Ty też na pochodne penicyliny czy sama penicyline? Ja też na pochodne.

9 lata 9 miesiąc temu #1003017 przez Sylwia-89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 9 miesiąc temu #1003019 przez Sylwia-89
Ja miałam wysypkę po Duomox'ie, ale powiem szczerze, że nie robiłam żadnych testów na to, po prostu powiedziałam lekarzowi, że coś takiego wystąpiło i powiedział, że w takim razie w razie choroby mam mówić w gabinecie, że coś takiego wystąpiło i mają dawać coś bez penicyliny. Powiem szczerze, że gdybym przed ciążą wiedziała, że trzeba będzie w razie czego przyjąć penicylinę, to zrobiłabym testy dokładne. W każdym razie podają chyba coś innego przed porodem, tam wymienione są 2 inne jeszcze, które mozna zastosować :)

9 lata 9 miesiąc temu #1003020 przez pesq
Acha dziękuje Ci kochana :) Ja nie mam nawet jeszcze wyników a już panikuje.. :P :P Ale dostane lanie zaraz... :P
Kas/Asia/Gloria nie czytajcie tego bo dostanę lanie serio ;) :P :P

Nie no gdyby nie to uczulenie to bym nie panikowala.. Ale po co ja to rozkminiam w ogole? To nie moj problem tylko lekarzy jaki mi antybiotyk dać :dry: A przecież 50% że w ogole tego badziewia nie mam, kurde no może nie musze mieć wszystkiego :P ;)

Wiecie co, kocham jesień. Naprawdę. Kropi deszczyk, jest czym oddychać, lubie taką ... nostalgie :)

9 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 9 miesiąc temu #1003021 przez glooria
Dzien dobry
Druga noc nie przespana
Dobrze ze juz tych sterydow nie bede brac bo dlugo bym tak nie pociagnela ze od 2 do 6 nie spac i ozniej drzemka do 7

Maz nawet wstawal i sprawdzal bo poszlam na salony B)
Bo juz od 4 rano glodomorre miałam i nie chcialam sie juz mu kręcić
A specjalnie drzemki nie robilam wczoraj seby nie bylo ze przez nią nie moge spać

Kas trzymam kciuki

Kasia super fota synusia taki blogi usmieszek
Szkoda ze jeszcze w szpitalu ale jak mus to mus

No i musialam edytowac przez pesq
Od rana sobie zbierasz !!! :whistle:

9 lata 9 miesiąc temu #1003023 przez asiekasiek

pesq napisał: No właśnie, jak żyć bez slodyczy jeszcze 2,5 tygodnia :dry: :dry: :D

hahahhaa jaki smutek przebija przez Twój wpis :lol: :lol: przepraszam... wiem to było chamskie :) dajesz radę!!

Pesq to za paciorkowca!! Już jadę!!! Mogłaś ostrzec nas przed tym wstawiając spoiler :P

Załącznik nie został znaleziony

Sabina już nie wiem jak to nie siedzieć okrakiem B) B)
Podziękowania: pesq

9 lata 9 miesiąc temu #1003024 przez asiekasiek
ufffff sprzątnęłam łazienkę od sufitu do podłogi. Ale muszę jeszcze w pokoju ogarnąć i na korytarzu :unsure:

9 lata 9 miesiąc temu #1003025 przez Sylwia-89
Asiek, w pierwszej chwili myślałam, że podczas sprzątania łazienki znalazłaś tą zabawkę :laugh: :laugh: :laugh: a to bat na Pesq ;)

9 lata 9 miesiąc temu #1003026 przez asiekasiek

Sylwia-89 napisał: Asiek, w pierwszej chwili myślałam, że podczas sprzątania łazienki znalazłaś tą zabawkę :laugh: :laugh: :laugh: a to bat na Pesq ;)

oja takiej zabawki jeszcze nie mam :whistle: :evil:

9 lata 9 miesiąc temu #1003028 przez anisia27
Hej hej, to ja tu wchodze z nadzieja ze Kass juz urodzila a tu jeszcze czekamy

9 lata 9 miesiąc temu #1003029 przez kasandra9
Pesq, ja sie z Toba zamienię, poswiece te słodycze nawet. Zapraszam Madalińskiego 25, 2 pietro, sala 3. Ja mialam to badanie, a nie znam wyniku nawet, a minal ponad miesiąc. Ktos mial donieść tu, a nie wiem, czy dotarł. Raz pytalam, to polozna nie spr, bo nie Nam nazwiska osoby, która miala to zrobić. Wiec nic nie wiem o tym paciorkowcu. Pobierany mialam i tak tylko z przodu. Tak czy siak jesli tego nie ma w papierach, to potraktują mnie jakbym miala i mnie i Agatke antybiotykiem nafaszeruja. A dzis moze bede na porodówce (chcialabymmmmm).
Wiec lanie Ci się należy solidne dziewcxynoo!

9 lata 9 miesiąc temu #1003030 przez Zazanna
Kasia jaki piękny... <3
Bardzo krzyczałaś? Ja na bank będę :evil:

Asiek to u Was dziś na bogato B) A na mnie tak pogoda dzaiała -jestem taka szczęśliwa z tego ochłodzenia, że mogłabym góry przenosić :silly:

Sabina to Twój mały odważny jest :D A nóg już od dawna nie zakładam, bo jak siedzę to nie daję rady, a jak leżę to mnie uciska :P

Pesq ja też kocham jesień :) To moja ulubiona pora roku :)

Zrobiłam sobie włoski (farba), brwi, wąsy, pełną depilację, pełne balsamowanie i wstępnie pazurki (u rąk i stóp) -już je tylko pomalować muszę bezbarwnym :)
Ale to później, teraz jem i piję herbatkę, potem skocze z rudą -mam nadzieję, że wytrzyma, ale musze odpocząć po tych gimnastykach..
Prawa stopa mi spuchła strasznie znowu :/ Myślałam, że po upałach to przejdzie, ale jak widac ta noga nie lubi również żadnej aktywności :dry:
Aaaa i chciałam powiedzieć, że poród tuż tuż, a ja się w końcu nauczyłam obsługi nóg przy brzusiu i całej reszty heh :blink: :laugh:

9 lata 9 miesiąc temu #1003032 przez pesq
Przepraszam dziewczynki :blush: :blush: Możecie mnie zlać tym sprzętem który Asiek wrzuciła...

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia