BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 4 miesiąc temu #1022734 przez agatagama
my używamy dentinoxu Kasiu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #1022736 przez Kasia888
Dzięki Agatka :)
Mam nadzieję, że uda mi się nadrobić forum bo dużo napisałyście, ale na razie to niemożliwe-maruuudaa, widzę że to przez ząbki....

9 lata 4 miesiąc temu #1022737 przez Rita87
Pesq, jakbym miała się zdecydować na 1 model to naprawdę miałabym problem, bo co drugie mi się mega podoba :laugh: zaraz dołączę do grupy :) może będzie info o jakiś promocjach, jeszcze jest trochę czasu więc może jakaś okazja się trafi :) nie wiem właśnie bo na stronie mają, że nosidła od 7 kilo a nic nie ma o tym, że maluch powinien już sam siedzieć. Ale rozumiem, że powinien? :P bo ja to najchętniej już bym chciała :P

I w ogóle się dziś zmartwiłam, bo jak co tydzień ważymy Stasia i wyszło, że od tygodnia prawie nic nie przybrał... Trochę zaczęłam się tym zamartwiać, bo ładnie przybierał (średnio kilo na miesiąc, a w ostatnich dwóch tygodniach to wychodziło po 300g na tydzień i aż zdziwiona byłam). No ale wiem, że jak w szpitalu były codziennie ważenia to jednego dnia nam wyszło 4150 a drugiego 4090 (czyli, że niby schudł) a potem znów przyrost był ładny. No ale to lekarz wtedy powiedział, że z dnia na dzień to mogą być takie wahania, bo wystarczy że raz zważę przed a raz po kupie ;) Trzy tyg wcześniej też miał mniejszy przyrost, więc myślę, że będzie ok i kp to niby tak skokowo, no ale wiecie jaka jestem i oczywiście sobie tłumaczę, ale się martwię :pinch:

9 lata 4 miesiąc temu #1022739 przez Rita87
Kasia, my kupiliśmy dentinox, ale on ma dużo lidokainy więc nie za bardzo tak do częstego stosowania. Jest jeszcze bobodent, ale tego nie stosowałam, ale jest podobno łagodniejszy. Wczoraj D. kupił Camilię: www.srokao.pl/2012/04/testujemy-camilia-...esne-zabkowanie.html - tylko D. mówił, że na ulotce tez niby jest, że nie można stosować :S dłużej niż kilka dni chyba, muszę to sprawdzić

Dziś Staś dostał jedną dawkę bo mega rączki pchał i wydaje mi się, że była znacząca poprawa, ale to może akurat taki zbieg okoliczności... Bo tak naprawdę to ja sama nie wiem czy mu idą te zęby czy nie :dry: rączki pcha strasznie i w sumie wszystko co mu tylko do ręki wpadnie. Dziąsła te dolne też ma takie nabrzmiałe jakby, ale nie wiem czy dobrze rozpoznaje, może takie ma od początku, nie wiem :blush: mama i babcia twierdzą, że już go dziąsła męczą, więc jak już bardzo marudzi i widzę, że rączki bardzo pcha to mu smaruje i tą szczoteczką silikonową masuje. Ale też nie chcę mu dawać tych specyfików bez potrzeby...

9 lata 4 miesiąc temu #1022740 przez Rita87
Staś ładnie zasnął a ja przy laptopie dorwałam się do forum :laugh: ale lecę, bo Staś co prawda śpi, ale mąż mi narzeka :P

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1022743 przez asiekasiek
Ale rozkrecilyscie się !! :D

Pesq aż się wzruszylam jak przeczytałam teraz swój wpis :) właśnie Lidziun była przede mną :) ja to zaraz szukalam jakiegoś danego forum a myślałam że zaraz zniknie bo nikt nie będzie udzielał się :(

Mysia nikt tak o Tobie nie myśli :kiss: teraz musiałam sprawdzić ile masz lat bo nie pamiętałam :)nikt nie patrzy tu ile kto ma lat :) każdy jest mile widziany :)

Rita zobaczę zięcia :D super kurcze chętnie wzielabym L. ale kurde tyle czasu w pociągu nie wyobrażam sobie.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 4 miesiąc temu #1022744 przez asiekasiek
z komórki pisze ... :P musze wpis edytować ale trzeba pezepchnac stronę. ..

9 lata 4 miesiąc temu #1022746 przez pesq
Ritka piszą w kg bo tego wymagają normy natomiast nosimy dziecię które ma rozstaw tego panelu od kolanka do kolanka i najlepiej samo siedzi. Jesli nie ma rozstawu podkladamy pod pupę kocyk lub ręcznik żeby dobrze bylo i nosimy sporadycznie. Jak dolaczysz do nosimy w tulą przeczytaj regulamin i tam chca w komentarzu żeby kolor napisać chyba. Wpisz sobie w tej grupie w lupce na górze kiedy nosić czy cos tam wiele dyskusji na ten temat bylo. Zobaczysz jakie te laski nienormalne na punkcie nosidel :-)

Dobranoc :)

9 lata 4 miesiąc temu #1022747 przez pesq
No to pomoge przepchnac B)

9 lata 4 miesiąc temu #1022752 przez asiekasiek
ej no nie które mają chyba po dwa modele w zależności do czego pasuje... no szok. ..

9 lata 4 miesiąc temu #1022753 przez basiek149
No ja też czasami przeglądam nasze pierwsze strony i wracam do wspomnień jak to było... :) i wiem, że to głupie ale jak zaczęłam czytać to forum to ... bałam się Asi :blink: :silly: :silly: :silly: Asia - nie pytaj mnie dlaczego :D sama się teraz z tego śmieję ale naprawdę tak było. Wydawałaś mi się taka strasznie poważna w tym wszystkim co piszesz i w ogóle. Ale już mi przeszło :D :D :D Teraz bardzo cię lubię i lubię czytać Twoje posty. Zresztą sama wiesz, że nie raz mnie tu rozbawiłaś ;) :laugh:

9 lata 4 miesiąc temu #1022754 przez asiekasiek

basiek149 napisał: No ja też czasami przeglądam nasze pierwsze strony i wracam do wspomnień jak to było... :) i wiem, że to głupie ale jak zaczęłam czytać to forum to ... bałam się Asi :blink: :silly: :silly: :silly: Asia - nie pytaj mnie dlaczego :D sama się teraz z tego śmieję ale naprawdę tak było. Wydawałaś mi się taka strasznie poważna w tym wszystkim co piszesz i w ogóle. Ale już mi przeszło :D :D :D Teraz bardzo cię lubię i lubię czytać Twoje posty. Zresztą sama wiesz że nie raz mnie tu rozbawiłaś ;) :laugh:

:blink: :blink: :laugh: :lol: nie jestem taka straszna :evil:

9 lata 4 miesiąc temu #1022756 przez basiek149
hehe teraz to wiem. Naprawdę nie znajduję obecnie logicznego wytłumaczenia jak można bać się osoby poznanej na forum ale cóż :silly:
I pamiętam, że nie mogłam się pogodzić jak zmieniłaś avatara z króla juliana na biedronkę :D
Masakra... chyba czas spać bo zaczynam bredzić :lol:

A tak na poważnie to chyba nas troszkę jednak będzie na tym spotkaniu nie? :) niby się nie zapowiadało a jednak sporo z nas się zadeklarowało :) ja się mega cieszę i w sumie od wczoraj tylko chodzę za mężem i mu powtarzam, że jadę do Warszawy niedługo i jadę do Warszawy... :)

9 lata 4 miesiąc temu #1022758 przez pesq
Nie moge spac bo mysle o forum. Aaaaaaa.

Asiek niektóre maja po 10.. Swego czasu w niedziele bylo pokazujemy swoje tule i wrzucały zdjęcia.. Szaf :blink:

No i dupa Agatka zaraz się obudzi i później co dwie godziny a czas kiedy spala dluzej przesiedzialam w necie.

Asiek groźny nasz hahahahaha :kiss: :kiss: :angry: :angry: ;)

9 lata 4 miesiąc temu #1022759 przez Rita87
Mysia, ja Cię tak nigdy nie odbierałam. Aż musiałam sprawdzić w tabelce ile masz lat :P 22 to nie tak mało :P myślałam, że z 18 :laugh:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia