BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 4 miesiąc temu #1022787 przez Kasia888
Dzień dobry :)
jeseteśmy już po inhalacjach i oklepywaniu itp. u Jaśka katarku już prawie nie ma, ale cały czas ma tą wydzielinę pokasłuje mi mokrym kaszlem :(
Ja tak jak Zaz podobnie nie wracam do pracy, nie chcę zostawiać dziecka w żłobku, znajdę coś na popołudnia jakieś lekcje, pracę w świetlicy czy coś poza tym mi się nie opłaca tam wracać finansowo.
Zaz to
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ha też trzymam swój test na pamiątkę :laugh:
a mówiłam Wam że chrzest Jasia będzie w dniu moich urodzin? czyli 13 marca :laugh: ;) jeszcze trochę czasu będzie już dużym bobasem :P
Meszku, ale Kornelek Ci pięknie zjada :)
Podziękowania: me.ch

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #1022788 przez Kasia888
Pesq szukaj prywatnie ja próbowałam się dostać państwowo i albo nie odbierają telefonu, albo mówią, że nie zajmują się alergią skórną i pokarmową, tylko wziewną :pinch:
u nas to jak nie pediatra, to dermatolog, był okulista jak oczka ropiały, jeszcze czeka nas alergolog i rehabilitant :pinch: powinnam mieć jakąś kartę stałego klienta :laugh:

9 lata 4 miesiąc temu #1022801 przez kasandra9
Hej hej nikt za nami nie tęskni nie pyta??:P

Czytałam ale nie mialam czasu odpisać za bardzo:-) ja oczywiście tez chetna na spotkanie zobaczymy czy z Agatka czy nie. Meszku, widzę, ze Ko sie rozkręca - super!:) u nas jeszcze nie zastępujemy posilku mlecznego, ale Kornel jednak miesiąc starszy...:-) u nas idzie tez puszka na tydzień choc różnie bywa, w miesiącu mamy 6-7 puszek i zazwyczaj zjadamy, choc Agu robię od tyg 200 (180 wody) ale rzadko zjada 190:) 160-180 najczęściej. Ale staramy sie 2x dziennie cos zjeść innego - raz warzywo, raz owoce. Zupki mysle od lutego. I czekam na większe smoczki zebyyy dawać kleik a potem kaszke.
Agu z brokułami:)))

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aaa i 3majcie kciuki, od wczoraj na diecie jestem!!!!!

9 lata 4 miesiąc temu #1022802 przez asiekasiek
Mech to widocznie przeznaczenie ze Twój Kornel i Agata Pesq ha ha :)

Kas ślicznie Agu wygląda :D

ja też czekam na propozycje na dzień babci no dziadka .

9 lata 4 miesiąc temu #1022805 przez Zazanna
Pesqu chyba źle zabrzmiałam, miałam na myśli z tym żłobkiem, że jeśli się uda itd., bo jeśli nie będę miała wyboru to też malutka zostawię :) Niestety u nas babcie nadal pracują, bo tak to bym wróciła do pracy od razu, ale ja tak lubię się w niego wgapiać i chcę z nim być jak najdłużej.. <3 I nie mam tu żadnego zaprzyjaźnionego, a w Wawie prywatne są strasznie drogie :/

Dziewczyny jak te dzieciaki słodko wyglądają jedząc !!! Aż mam ochotę coś przyrządzić mojemu brzdącowi :evil: No ale się wstrzymam jeszcze ;)

Co do prezentu to dużo tego jest, ale wszystko na jedną modłę -wszystkie takie "gadżety" moja Mama dostała w wyprawce dla babci na urodzenie B.
Więc teraz chyba postawię na ramkę dziecięcą podwójną i w jednym będzie zdj. B. z napisem "Wszystkiego najlepszego Babciu" (B. będzie trzymał napis na kolankach), a w drugim okienku będzie odbitka farbkami jego łapki. I tak zrobię dla obydwu babć :) Niezbyt twórcze, ale czasu już mało, więc nie będę wydziwiać :)

9 lata 4 miesiąc temu #1022809 przez kasandra9
U mnie tez brak pomyslu póki co ale cos sie wymyśli;)))

9 lata 4 miesiąc temu #1022810 przez glooria
Ja juz zrobilam prezent
Fotoksiazke
Jako ze nie bedzie wiecej dzieci wiec co roku bede ja kontynuować
Na fb moge wkleic kilka fotek jak wyszla jakby ktos chcial polukac

9 lata 4 miesiąc temu #1022819 przez Zazanna
Gloria pewnie, że wklej :)

Rany ale dziś dzień -ciągutek. Od dwóch godzin mam wrażenie, że jest 18 -.-'

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1022827 przez glooria
Moge tylko fotki przeniesc z wiad fb do wiad fb
Cos nie moge zapisac
No cóż kto widzial to widział
Sorki

Jako weteranka bo od pieciu lat robie dziadkom prezenty to napisze jakie u nas byly
Ramka i kartka z raczka
Kwiaty i bombonierki
Torty
Kosz z recznikami z all i chyba one byly najlepsze
No i teraz ta fotoksiazka

9 lata 4 miesiąc temu #1022829 przez glooria
A robilam fotoksiazke z empkiu 2 w cenie 1 i do tego kalendarz dla prababci i wyszło 112 i dostawa free wiec nie tak drogo

9 lata 4 miesiąc temu #1022830 przez asiekasiek
czy ma ktoś na allegro zamawial w ostatnim czasie ramki na zdjęcia? szukam bo szukam i szukam i fajne są ale żeby nie przeszedł jakiś bubel. ..

9 lata 4 miesiąc temu #1022838 przez asiekasiek

9 lata 4 miesiąc temu #1022844 przez pesq
Agatka cała w plamy i płacze :( ledwo żyje. Jestem głodna nie mam co jeść nie mam pomysłu, ochoty, siły, ona padła ale ze zmęczenia. Masakra.

9 lata 4 miesiąc temu #1022847 przez basiek149
Pesq biedne wy obie :-* i myslisz ze Agatka ma to azs?! Kubie poprawila sie buzka po odstawieniu nabiału ale za to ma jakies kropeczki na brzuszku i pleckach i nie wiem co to... :( my mamy masc cholesterelowa i kropelki na azs od pediatry ale jak to stosowalam to miał tylko sucha skórę przy dekolcie i zaczerwienienie i na zgieciach kolanowych. A teraz pojawily mu sie te kropeczki... Czad... Zawsze cos :(

9 lata 4 miesiąc temu #1022851 przez pesq
Basia tak, to azs. Azs objawia się policzkami i plamami bordowymi w zgięciach, Agatka ma to wszystko wypisz wymaluj. Jutro ide do pediatry ale to raczej na osłuchanie kaszlu, nie licze na pomoc z azs. Jutro zadzwonie do docent która prowadziła mnie jako dziecko w dzieciństwie (jestem alergikiem), może mi jakoś pomoże. :(

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia