BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #286120 przez megi2501
U nas w rodzinie nie ma żadnej Julci, wśród znajomych też nie. Więc niech sobie imię będzie popularne. Nam się bardzo podobało. Mój typ nr 2 to Maja, ale M nie chciał :dry:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #286123 przez Marta M
Aaaa Magda..o to chodzi..:) TO nie, nie mam zadnego projektu..;) No nic..ja lece spac...

slodkich snow i dluuugich przytulanek :)
13 lata 3 miesiąc temu #286124 przez gosia2324
Przepraszam ze Was wyprowadziłam w taki nastrój ... :(

A co do imion, to Damian mial wymyslac dla dziewczynki ja dla chłopca(miał byc Dawid albo Gabriel),Damian chciał Maje,ale u mnie w rodzinie juz jest Maja i u znajomych tez.
Kuba ma bardzo popularne imie wśród rówieśników wiec Zdecydowaliśmy sie na Jagodę
( nie znamy innej oprócz naszej :) :silly:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #286125 przez Marta M
Ja ostatnio dla synka wymyslilam Henryk, znaczy Henio :) Ale my sie niedawno przeprowadzilismy i mamy sasiadke Henryke..haha..i juz Henia nie bedzie...;)
13 lata 3 miesiąc temu #286128 przez megi2501
Martuś, a co do Twojego przepisu to te przyprawy gyros itp. to sypie się na wierzch czy pierś się w tym przyprawia :unsure:
13 lata 3 miesiąc temu #286129 przez magda79
Moja koleżanka 5 lat temu jak rodziła to wiedzieli, że będzie dziewczynka i Ona chciała Marcelinke, a mąż właśnie Jagode i żaden z nich nie chciał odpuścić...no i wpadli na pomysł, że kto pierwszy odezwie się zaraz po porodzie tego imię dostanie mała...a mieli poród rodzinny...no i pech tatusia bo ze szczęścia nie mógł się odezwać...dziwne to było ale przez dwie godziny po porodzie nie potrafił wydobyć z siebie żadnego słowa, siedział na ziemi oparł się o ściane i płakał ze szczęścia!!!!!!! no i tym sposobem jest Marcelinka :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #286130 przez Marta M
Jeszcze odnosnie gadania przez sen..lezelismy z moim, jeszcze nie mezem, znaczy ja spalam, przebudzilam sie i chcialam zapytac ktora godzina, mowie: MAMO??? Otwieram oczy, patrze na Slawka i mowie: YYYYYYYY...TATO???
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #286133 przez Marta M
Ja przyprawiam piersi i jak nie jestesmy mega glodni to trzymam to z godzinke w naczyniu zeby fajnie nasiaknelo...

Aaa...Gosiu pychota, dzieki za przepis...ja wymyslilam ze opatentowac musze do tego jeszcze jakis dobry sos..:)

AAA...ale marchewke tez przyprawiam...fajny ma potem taki ciemny kolor, jest taka miekka i pieknie pachnie...a jak nam smakuje...a potem lacze i polewam oliwa z oliwek :) Ewentualnie potem dolewam wody..
13 lata 3 miesiąc temu #286134 przez mgielka22

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

No Bewipo ladniutko :D

Jaaa Julcia juz 3ma gryzaczka jejjjj :D

Lilka cos mi zasnac nie chce ;/
13 lata 3 miesiąc temu #286136 przez magda79
a jeżeli chodzi o Dominika to Darek z Majką wybierali bo chłopiec miał być właśnie na lit D bo tatuś Dariusz, a jakby była druga dziewczynka to miała być Milenka jak mamusia Magda i siostra Maja :laugh:
tym sposobem mamy MMDD i nazwisko
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #286137 przez gosia2324
magda79 napisał:

Moja koleżanka 5 lat temu jak rodziła to wiedzieli, że będzie dziewczynka i Ona chciała Marcelinke, a mąż właśnie Jagode i żaden z nich nie chciał odpuścić...no i wpadli na pomysł, że kto pierwszy odezwie się zaraz po porodzie tego imię dostanie mała...a mieli poród rodzinny...no i pech tatusia bo ze szczęścia nie mógł się odezwać...dziwne to było ale przez dwie godziny po porodzie nie potrafił wydobyć z siebie żadnego słowa, siedział na ziemi oparł się o ściane i płakał ze szczęścia!!!!!!! no i tym sposobem jest Marcelinka :lol:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: Niech celuja w druga córke :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #286139 przez gosia2324
Marta M napisał:

Ja przyprawiam piersi i jak nie jestesmy mega glodni to trzymam to z godzinke w naczyniu zeby fajnie nasiaknelo...

Aaa...Gosiu pychota, dzieki za przepis...ja wymyslilam ze opatentowac musze do tego jeszcze jakis dobry sos..:)

AAA...ale marchewke tez przyprawiam...fajny ma potem taki ciemny kolor, jest taka miekka i pieknie pachnie...a jak nam smakuje...a potem lacze i polewam oliwa z oliwek :) Ewentualnie potem dolewam wody..

Teraz ja musze zrobic Twoje marchewkowe cycki :))Przypomnijcie mi PROSZE na ktorej str jest przepis !

A ja do tego ryzu daje tylko surówkę, bez sosu :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #286141 przez Marta M
haha Magda, fajnie

a moj podpisuje smsy z zyczeniami: eMeMeSy :):) w sumie to jestesmy Marta, Maja i Slawek M.

MMSM

Magda to mowisz ze mamy miec Stasia??

I bedziemy MMSSM :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #286142 przez magda79
gosia2324 napisał:

magda79 napisał:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: Niech celuja w druga córke :woohoo:

Gosia bingo...jest w ciąży i dzidziuś bedzie końcem sierpnia...no i celowali w drugą córkę...zobaczymy czy im się udało :silly:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #286144 przez magda79
Marta M napisał:

haha Magda, fajnie

a moj podpisuje smsy z zyczeniami: eMeMeSy :):) w sumie to jestesmy Marta, Maja i Slawek M.

MMSM

Magda to mowisz ze mamy miec Stasia??

I bedziemy MMSSM :lol:

haha to podobnie jak u nas :) no tak byłoby idealnie.....moja kol ma Stasia
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby