- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...

A co do imion, to Damian mial wymyslac dla dziewczynki ja dla chłopca(miał byc Dawid albo Gabriel),Damian chciał Maje,ale u mnie w rodzinie juz jest Maja i u znajomych tez.
Kuba ma bardzo popularne imie wśród rówieśników wiec Zdecydowaliśmy sie na Jagodę
( nie znamy innej oprócz naszej

- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Aaa...Gosiu pychota, dzieki za przepis...ja wymyslilam ze opatentowac musze do tego jeszcze jakis dobry sos..

AAA...ale marchewke tez przyprawiam...fajny ma potem taki ciemny kolor, jest taka miekka i pieknie pachnie...a jak nam smakuje...a potem lacze i polewam oliwa z oliwek

- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

tym sposobem mamy MMDD i nazwisko
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Moja koleżanka 5 lat temu jak rodziła to wiedzieli, że będzie dziewczynka i Ona chciała Marcelinke, a mąż właśnie Jagode i żaden z nich nie chciał odpuścić...no i wpadli na pomysł, że kto pierwszy odezwie się zaraz po porodzie tego imię dostanie mała...a mieli poród rodzinny...no i pech tatusia bo ze szczęścia nie mógł się odezwać...dziwne to było ale przez dwie godziny po porodzie nie potrafił wydobyć z siebie żadnego słowa, siedział na ziemi oparł się o ściane i płakał ze szczęścia!!!!!!! no i tym sposobem jest Marcelinka

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Ja przyprawiam piersi i jak nie jestesmy mega glodni to trzymam to z godzinke w naczyniu zeby fajnie nasiaknelo...
Aaa...Gosiu pychota, dzieki za przepis...ja wymyslilam ze opatentowac musze do tego jeszcze jakis dobry sos..
AAA...ale marchewke tez przyprawiam...fajny ma potem taki ciemny kolor, jest taka miekka i pieknie pachnie...a jak nam smakuje...a potem lacze i polewam oliwa z oliwekEwentualnie potem dolewam wody..
Teraz ja musze zrobic Twoje marchewkowe cycki

A ja do tego ryzu daje tylko surówkę, bez sosu

- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
a moj podpisuje smsy z zyczeniami: eMeMeSy

MMSM
Magda to mowisz ze mamy miec Stasia??
I bedziemy MMSSM

- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
magda79 napisał:
Moja koleżanka 5 lat temu jak rodziła to wiedzieli, że będzie dziewczynka i Ona chciała Marcelinke, a mąż właśnie Jagode i żaden z nich nie chciał odpuścić...no i wpadli na pomysł, że kto pierwszy odezwie się zaraz po porodzie tego imię dostanie mała...a mieli poród rodzinny...no i pech tatusia bo ze szczęścia nie mógł się odezwać...dziwne to było ale przez dwie godziny po porodzie nie potrafił wydobyć z siebie żadnego słowa, siedział na ziemi oparł się o ściane i płakał ze szczęścia!!!!!!! no i tym sposobem jest Marcelinka
![]()
![]()
Niech celuja w druga córke
Gosia bingo...jest w ciąży i dzidziuś bedzie końcem sierpnia...no i celowali w drugą córkę...zobaczymy czy im się udało

- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
haha Magda, fajnie
a moj podpisuje smsy z zyczeniami: eMeMeSyw sumie to jestesmy Marta, Maja i Slawek M.
MMSM
Magda to mowisz ze mamy miec Stasia??
I bedziemy MMSSM
haha to podobnie jak u nas