- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 3 miesiąc temu #287806 przez Mała
Duży chłopak. Kamil teraz mi skoczył, wszystkie spodnie za krótkie, ale do wysokich nie należy.
Co do kuleczki Oli, mój m mnie opitala, że ona wcale nie jest grubiutka tylko buzię ma okrągłą i dlatego się tak wydaje. Ja też mam twarz, jak księżyc w pełni i mam schizę, żeby Ola była zgrabna laska jak moja sis, a nie ja taki bałwanek
Co do kuleczki Oli, mój m mnie opitala, że ona wcale nie jest grubiutka tylko buzię ma okrągłą i dlatego się tak wydaje. Ja też mam twarz, jak księżyc w pełni i mam schizę, żeby Ola była zgrabna laska jak moja sis, a nie ja taki bałwanek

Temat został zablokowany.
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #287810 przez mgielka22
Hej Kochane
Buziaki dla Wojtusia
U mnei noc ok o dziwo
podobka o 22 na papu i spanko do 7:20
choc i tak niewyspana jestem 
A teraz lezy i spiewa tym swoim glosikiem...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Buziaki dla Wojtusia

U mnei noc ok o dziwo

A teraz lezy i spiewa tym swoim glosikiem...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- maja1982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #287817 przez maja1982
Lolek właśnie zasnął
ale godzinę się układał, no masakra jakaś na początku płakał troszkę, potem stękał, gadał, bawił sie smoczkiem aż padł!!Boże daj mi cierpliwości worek bo czasami to mi już naprawdę jej brakuje!!dzisiaj zrobiłam tak jak pati wczoraj pisała i wyszłam z pokoju!!na szczęście sie ukokosił 
Kubus to niezły kawaler
Mala - a co ty gadasz o OLusi ze buła!!niby gdzie??małe dzieciaczki tak wyglądają!!ja urodziłam sie z wagą jedynych 4 kg
i byłam naprawdę kuleczką jako dziecko a potem z tego błyskawicznie wyrosłam także proszę tu nie pleść bzdur!!OLusia cudeńko i nic tylko sie cieszyć z takiego słoneczka 
beti - a gdzie sie wybieracie w góry??bo u nas śniegu ze hoho!!!my też mamy zamiar poszusować w ten weekend o ile mój cycek mi na to pozwoli
agusia - no mnie też

Kubus to niezły kawaler

Mala - a co ty gadasz o OLusi ze buła!!niby gdzie??małe dzieciaczki tak wyglądają!!ja urodziłam sie z wagą jedynych 4 kg

beti - a gdzie sie wybieracie w góry??bo u nas śniegu ze hoho!!!my też mamy zamiar poszusować w ten weekend o ile mój cycek mi na to pozwoli

agusia - no mnie też
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez maja1982.
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #287823 przez katy25
czesc dziewczyny
ależ naskrobałyście, nawet nie próbuje Was nadrobić...
U mnie dzieciaki chore - wczoraj byliśmy u lekarza. Ines ma antybiotyk, a Sami dostał inhalacje i Zyrtec na tą swoją skóre... lekarz polecił mi kolejnego lekarza od skóry... Mały mi brzydko kaszle, ale lekarz powiedział, że antybiotyku narazie nie bedzie dawał. W czwartek mam go pokazać. Na dodatek wykupiłam te krople do inhalacji a nie mam tego całego oskprzetu do ohalatora który mi wypożyczono z przychodni...
Wczoraj byłam w 2 aptekach i nie mieli, a moj tata kupił niedobry...
dziewczyny, które inhalowałyście kupowałyście coś takiego???
Ja dzis wieczorem jak moj m wroci to pojade jeszcze do kilku aptek... ale dzien stracony bo kazał go dwa razy dziennie inhalować... w nocy mi nie kaszle na szczescie. O dziwo od 2 nocy dobrze spi:)
mnie to juz strasznie zima dobija... do piatku jeste unieruchomiona w domu:( u nas non stop pada i pada...
dajecie juz owoce dzieciakom??
ja wczoraj kupilam kilka sloiczkow bobovity i wlasnie zaraz mam zamiar mu cos dac.
My dzis spalismy do 10.30
ależ naskrobałyście, nawet nie próbuje Was nadrobić...
U mnie dzieciaki chore - wczoraj byliśmy u lekarza. Ines ma antybiotyk, a Sami dostał inhalacje i Zyrtec na tą swoją skóre... lekarz polecił mi kolejnego lekarza od skóry... Mały mi brzydko kaszle, ale lekarz powiedział, że antybiotyku narazie nie bedzie dawał. W czwartek mam go pokazać. Na dodatek wykupiłam te krople do inhalacji a nie mam tego całego oskprzetu do ohalatora który mi wypożyczono z przychodni...
Wczoraj byłam w 2 aptekach i nie mieli, a moj tata kupił niedobry...
dziewczyny, które inhalowałyście kupowałyście coś takiego???
Ja dzis wieczorem jak moj m wroci to pojade jeszcze do kilku aptek... ale dzien stracony bo kazał go dwa razy dziennie inhalować... w nocy mi nie kaszle na szczescie. O dziwo od 2 nocy dobrze spi:)

mnie to juz strasznie zima dobija... do piatku jeste unieruchomiona w domu:( u nas non stop pada i pada...
dajecie juz owoce dzieciakom??
ja wczoraj kupilam kilka sloiczkow bobovity i wlasnie zaraz mam zamiar mu cos dac.
My dzis spalismy do 10.30

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #287830 przez pati-m
My już po szczepieniu. Kacper był mega dzielny - rozpłakał się dopiero jak pielęgniarka wyjęła igłę PO szczepieniu
Wogóle cały czas oczekiwania był mega grzeczny i z zaciekawieniem podziwiał namalowane na ścianach obrazki w przychodni 
No i mamusia postanowiła namlowac synkowi coś w pokoju bo ściana nad łóżeczkiem jest goła. Chciałam postaci z Kubusia Puchatka, ale tatuś wyraził sprzeciw, no i będą auta, czyli Zygzak, Złomek itp.
Jak to M. powiedział "obcym dzieciom malujesz, to swojemu tym bardziej możesz się postarać" 
Acha! Kacper waży już 8250g
I ma 68cm wzrostu 
Wojtuś - sto lat! Sto lat!

No i mamusia postanowiła namlowac synkowi coś w pokoju bo ściana nad łóżeczkiem jest goła. Chciałam postaci z Kubusia Puchatka, ale tatuś wyraził sprzeciw, no i będą auta, czyli Zygzak, Złomek itp.

Acha! Kacper waży już 8250g

Wojtuś - sto lat! Sto lat!

- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #287831 przez megi2501
Mała większość niemowląt to kuleczki
Taki urok tego okresu-fałdki, dwie brudki, papuśne policzki
Coś Ty za bzdurki piszesz
Oleńka jest śliczna. Kochane słoneczko.
Beti Tobie to dobrze...
Miłego wypoczynku 
Kacperek- ale chłop
Niesamowite 

Beti Tobie to dobrze...

Kacperek- ale chłop

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez megi2501.
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #287843 przez pati-m
Beti - też zazdroszczę gór i życzę udanego odpoczynku
My planujemy w marcu na kilka dni jechac póki jeszcze będę na urlopie, ale zobaczymy czy sie uda 
Megi - rodzice są z Ciebie dumni
A mnie rozczula widok M. jak się zajmuje Kacprem
Dzisiaj wędrował z nim po przychodni, opowiadal co na obrazku, całował
Dorosły chłop, a jak jest przy nim mały to od razu zmienia się w opiekunczego miśka i kocham to w nim

Megi - rodzice są z Ciebie dumni

A mnie rozczula widok M. jak się zajmuje Kacprem

- maja1982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #287844 przez maja1982
No Kacperek wiadomo że grzeczny !! a jakże by inaczej
a wagowo to też chyba przodownik
mój też tyle będzie ważył - on tez z tych większych 
megi - to fajnie takie coś usłyszeć
uciekam dziewczynki coś przygotować na popołudnie!!

megi - to fajnie takie coś usłyszeć

uciekam dziewczynki coś przygotować na popołudnie!!
- maja1982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #287845 przez maja1982
pati - no ja właśnie o tym samym pisałam wczoraj!!uwielbiam ich obserwować jak sie bawią
jak D tuli, całuje maluszka - pewnie większość facetów tak ma ale ja mojego w takiej odsłonie widzę pierwszy raz 
dobra już naprawdę idę coś zmotać do jedzenia bo goście będą jedli chleb z masłem!!
muaaa

dobra już naprawdę idę coś zmotać do jedzenia bo goście będą jedli chleb z masłem!!
muaaa

- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona