BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #287856 przez mgielka22
Katy ja uzywalam berodualu ale to w ogole nie ma zapachy chyba ani smaku jak wachalam ale jest na recepte ale 3 dni i pomoglo :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #287858 przez Agusia83

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kacperku....wow...jaka waga :laugh: Dorodny z Ciebie Krolewicz :laugh:
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #287861 przez mgielka22
Megi tacy faceci sa chyba moj tez nei planowal dzieci teraz bynajmniej ale przypadek przy pracy poza tym tez nie chce juz malucha a ja bym chciala siostrzyczke dla Lili ehh oni to by najchetniej tylko piwo kumple i nic nie robic...
13 lata 3 miesiąc temu #287864 przez megi2501
mafefkowa Emilka przekochana :ohmy: Tylko Ją schrupać :silly:

Mgiełka mój bardzo pomaga w domu i ogólnie to jest Kochany, tylko mówi, że jest już za wygodny na kolejne dziecko. Ale to ja się maluchem zajmuje 24 h, On pomaga, jak jest w domu, ale przeważnie bawi się z małą i chwilkę ponosi. Więc nie rozumiem, o co chodzi z tą wygodą. Wiem, że jest niewyspany, bo jesteśmy z Julią w jednym pokoju. Mamy takie warunki, bo w drugim jest ciocia, ale nie przesadzajmy :(
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #287867 przez pati-m
Emilka marchewkowa - buziak w ten umorusany buziak :kiss: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #287871 przez iwonaNAVI
Nadusia mamy taka sama pieluszke i kocyk :)
a jej stopki wychodzace z lozeczka hihi slodzio :)

Gosia my tez wynieslismy wanienke :P

Mala pozazdroscic takiej kuleczki problem maja ci rodzice jak dzieciaczek nie chce jesc i malo przybiera takze glowa do gory i ciesz sie :)

Kacpi taki kawal chlopa juz to pewnie ze byl dzielny :)

Megi milo takie cos uslyszec a jak podslyszane to jeszcze milej niz by powiedzieli wprost :)

Emilcia widac ze marfefka smakowala :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #287875 przez beti
Megi, mi moja mama ostatnio też powiedziała, że jest dumna ze swoich córek :) i że my sobie super radzimy i z Filipem i z remontem naszej "ruderki" :)
A mojego M mama nam powiedziała tydzień temu, że strasznie jej się podoba jak wychowujemy nasze dziecko :)

Emilka, marfefkowa cudność, później Wam wstawię jak Fifi wyglądał po wczorajszej mafefce :)
Jadę zaraz na poszukiwanie czapy w H&M :)

AHAAAA...Kacpi dzielny chłopaku :kiss:

Fifi 2 tyg temu ważył 8500g :) :P
13 lata 3 miesiąc temu #287880 przez mgielka22
Megi moj tak samo ale przez to ze l.ilka marudzi i on nie moze sie wyspac bo nei bo trzeba w nocy wstac no to nie chce drugiego :(
13 lata 3 miesiąc temu #287883 przez beti
A mój M w lutym kończy 35 lat a drugie i tak chce :P
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #287884 przez megi2501
Ale macie wielkie dzieciaczki :laugh: Moja 5,5 kg i mi czasem ciężko, a Wasze maluszki nawet o 3kg cięższe :S

Czytałam informacje o tym sadzaniu maluszków na nocnik i w 99% są bardzo negatywne artykuły, fora itp. Ponoć wpływa to źle na stawy.... Mam nadzieję, że jak trzymam ją przez 15 sekund nad nocnikiem to jej się krzywda nie stanie :(

13 lata 3 miesiąc temu #287889 przez bewipo
Megi to moja jeszcze mniejsza, dopiero dobiła do 5kg. Ja myślę, że jak się maluszka chwilkę przytrzyma nad nocniczkiem to nic nie będzie. A dlaczego to źle wpływa na stawy??
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #287901 przez megi2501
13 lata 3 miesiąc temu #287905 przez Pyśkaaaa
Witam:)

Majaniesamowicie się cieszę że się udalo :D a Lolek słodziak :D
Fanka Dawidek fajniusi :)trzymam kciuki za egz na pewno zdasz
Pati mało płaczu dla Kacperka po szczepieniu ależ on wielki nasz dobił do 7 kg :P
angie no u nas to samo :) wierci się jak by go cos w dupkę parzyło a smoka wyciąga sobie sam a potem usiłuje go wsadzić tylko często nie trafia do buzi :P a Nadia słodziutenko spiocha
WOJTUS STO LAT :)
Katy my zainwestowaliśmy w inhalator to sie przyda jeszcze nie raz bedzie zaziębiony a latac do apetki i wypozyczac...
Emoi jaka radośc z mafefki :D
13 lata 3 miesiąc temu #287914 przez fanka
Dziewczynki moje kochane, dziękuję za kciuki- pomogły- zdałam!!! co prawda tylko na 3.5 ale i tak skacze z radości bo nauki było praktycznie zero a to najtrudniejszy egzamin był!!!!! później opisze Wam resztę bo dziś wogólę jakiś szczęśliwy dzień mam- nie zapeszając ale teraz lecę kończyć obiadek bo za godzinkę mąż z pracy wróci!!!
13 lata 3 miesiąc temu #287920 przez Pyśkaaaa
FankaGRATULEJSZYN :D

wiecie co ja wczoraj wróciłam do domu chwilę przed północą i jestem taka zrelaksowana to było moje pierwsze wyjście bez Franka (takie wieczzorne) bardzo mi potrzebne :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia