- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #301005 przez fanka
kurcze to co te dzieciaczki mają z tym spaniem, u mnie to samo, wczoraj w nocy chyba z 7 pobudek bo płacz, dziś zasypiał ponad godzinę bo co zasnął to wybudzał się z płaczem, A mnie zaraz szlak trafi, sąsiad z domu na przeciwko coś robi chyba na szlifierce i słychać na pół osiedla i młody mi się ciągle wierci w łóżeczku , przypuszczam, że zaraz go obudzi!!!
Temat został zablokowany.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu #301012 przez Agusia83
I ja sie witam wieczorkowo 
Nuneczko, zdrowiej...obys nie potrzebowala juz chusteczek...i Twoja mamcia rowniez
Kamilku, Tobie rowniez zycze spokojnej nocki i by bol glowki przeszedl tak szybko jak przyszedl...
Jagodko, spij slodziutko, nie budz sie w nocy..niech Ci sie przysnia ksiezniczki
Gosiu sliczne te ciuszki...licytujesz? A moze ktoras z Was? Nie chce wchodzic w parade a szczerze, co nieco chetnie bym zakupila..
Franusiu, czemu mama pokazuje Cie tak rzadko? Przystojniaczku telolkowy
Maju, a gdzie jest Lolek? Dawno go nie widzialysmy..
No i gdzie jest narzeczony Emilki? Dominiczku...powiedz mamie by podeslala ciocim fotki

Nuneczko, zdrowiej...obys nie potrzebowala juz chusteczek...i Twoja mamcia rowniez

Kamilku, Tobie rowniez zycze spokojnej nocki i by bol glowki przeszedl tak szybko jak przyszedl...
Jagodko, spij slodziutko, nie budz sie w nocy..niech Ci sie przysnia ksiezniczki

Gosiu sliczne te ciuszki...licytujesz? A moze ktoras z Was? Nie chce wchodzic w parade a szczerze, co nieco chetnie bym zakupila..
Franusiu, czemu mama pokazuje Cie tak rzadko? Przystojniaczku telolkowy

Maju, a gdzie jest Lolek? Dawno go nie widzialysmy..
No i gdzie jest narzeczony Emilki? Dominiczku...powiedz mamie by podeslala ciocim fotki

- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #301013 przez ewelinaa
Marta M napisał:
Lekarka badała główkę, powiedziała, że z tyłu jest lekko miękka. Ale miała przypadek, że zaczęła leczyć te objawy bez badania wit. D i okazało się, że niepotrzebnie. I powiedziała, że już nigdy nie zacznie leczyć krzywicy bez określenia poziomu tej witaminy.
A do badania pobiera się krew.
Fajnie, że w poradni ok
A obroty na pewno zacznie - ćwiczysz przecież z nią w domku, więc na pewno będzie super
beti i ewelina: a czy u Was oprocz pocenia glowki lekarze zaobserwowali rozmiekanie potylicy?? Bo u nas tak, ale odpowiadajac na Wasze pytania: nie robilam tego badania...to sie pobiera krew?? I odkad podaje dwie witaminy dziennie glowka sie juz nie poci...za poltora tygodnia idziemy na rotawirus ostatnia dawke to zapytam co i jak...
A w poradni ok, ale kolejna wizyta za 4 tygodnie..jeszcze glowka lekko splaszczona z jednej strony, dalej ukladac na boki...i pytala czy sie obraca, ja powiedzialam ze sie zdarza, a ona ze juz powinna ale daje jej czas do nastepnej wizyty..ale juz nikogo nie slucham bo wedlug mnie dziewczyne mam na medal!!
Lekarka badała główkę, powiedziała, że z tyłu jest lekko miękka. Ale miała przypadek, że zaczęła leczyć te objawy bez badania wit. D i okazało się, że niepotrzebnie. I powiedziała, że już nigdy nie zacznie leczyć krzywicy bez określenia poziomu tej witaminy.
A do badania pobiera się krew.
Fajnie, że w poradni ok

- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona