- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #126791 przez katy25
mysza ja ostatnio robiłam wołowinę z bakłażanem NIEBO W GĘBIE!! Może kupiłas taką część że twarda nawet po dłuuugim gotowaniu.... ja ogolnie nie lubie bawić sie z wołowiną ale drobiu też nie można non stop jesc... ja od 2 dni jestem prawie na suchym aż wstyd...
A teraz troche ponarzekam:)
dzis jestem wkurzona totalnie na swojego M. który właśnie śpi!
Nie dość że od rana go nie widziałam bo pojechał sobie na mecz (gra co weekend) to wrócił późno i dupa...
A ja zamiast siedziec nad praca musiałam wsiąść w samochod i jechac na budowe bo zmywarke przywieźli i zaplacić trzeba było...
Wszystko na mojej głowie a najalepsze: wchodze do domu z reklamowka truskawek i jakimiś drobnostkami z tesco na kolacje a moj m. mówi do mnie: "hmmm miałem do Ciebie zadzwonic żebyś mi kebaba kupiła". Mojej odpowiedzi nie bede cytować ale nawet jakby zadzownił to bym nie podjechała. NIECH RUSZY DUPE I SAM SOBIE POJEDZIE.
ale jestem wkurzona.... zaraz sie klade i mam w d.... wszystko. Skacze koło wszystkiego, dom, dziecko, studia... już mi głowa pęka. Facet na budowie pyta, czy maz dzis podjedzie a ja mu na to, że nie wiem... no tak jasne ze nie podjedzie bo bedzie odsypial a potem pewnie ogladał ten idiotyczny mecz Ligii Mistrzów...
Ja chyba spakuje sie po nidzieli z laptopem pod pachą i Ines u boku i pojade na tydzien do rodziców, czy ja musze o wszytsko zabiegać??? Zaraz mam sesje a nic nie tknęłam i jeszcze do jutra musze wysłac rozdział magisterki!! Wrrrrrrrrrrrrrr
A teraz troche ponarzekam:)
dzis jestem wkurzona totalnie na swojego M. który właśnie śpi!
Nie dość że od rana go nie widziałam bo pojechał sobie na mecz (gra co weekend) to wrócił późno i dupa...
A ja zamiast siedziec nad praca musiałam wsiąść w samochod i jechac na budowe bo zmywarke przywieźli i zaplacić trzeba było...
Wszystko na mojej głowie a najalepsze: wchodze do domu z reklamowka truskawek i jakimiś drobnostkami z tesco na kolacje a moj m. mówi do mnie: "hmmm miałem do Ciebie zadzwonic żebyś mi kebaba kupiła". Mojej odpowiedzi nie bede cytować ale nawet jakby zadzownił to bym nie podjechała. NIECH RUSZY DUPE I SAM SOBIE POJEDZIE.
ale jestem wkurzona.... zaraz sie klade i mam w d.... wszystko. Skacze koło wszystkiego, dom, dziecko, studia... już mi głowa pęka. Facet na budowie pyta, czy maz dzis podjedzie a ja mu na to, że nie wiem... no tak jasne ze nie podjedzie bo bedzie odsypial a potem pewnie ogladał ten idiotyczny mecz Ligii Mistrzów...
Ja chyba spakuje sie po nidzieli z laptopem pod pachą i Ines u boku i pojade na tydzien do rodziców, czy ja musze o wszytsko zabiegać??? Zaraz mam sesje a nic nie tknęłam i jeszcze do jutra musze wysłac rozdział magisterki!! Wrrrrrrrrrrrrrr

Temat został zablokowany.
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #126795 przez mYSZA
ja ją usmażyłam... ale fakt, może gotowana będzie lepsza? narazie eksperymentuje bo my sam drób jedliśmy, ale gin mówi że w nim jest mało żelaza więc się chciałam przerzucić... spróbuje ugotować też, może będzie bardziej zjadliwa...
Katy- no cóż Ci powiedzieć- znajdź pozytywy- dobrze że sie facet rusza a nie obrasta w tłuszczyk;P
Katy- no cóż Ci powiedzieć- znajdź pozytywy- dobrze że sie facet rusza a nie obrasta w tłuszczyk;P
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #126798 przez Agusia83
Katy, nie smuc sie....faceci czasem sa niedomyslni....rozumiem, ze wszystko jest na Twojej glowie, ale moze lepiej z mezem porozmawiaj o tym, co Cie boli, ze nie kumasz dlaczego on sie zachowuje tak a nie inaczej....ze przeciez oprocz domu i coreczki, to jeszcze masz studia na glowie...i egzaminy...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez Agusia83.
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #126802 przez bewipo
fanka gratulacje!!!! U mnie też wieczór sportowy, grand prix żużla...
Katy rzeczywiście nie fair żebyś musiała się absolutnie wszystkim zajmować. Zwłaszcza tą budową, a to sporo czasu zajmuje. Główka do góry, mam nadzieję, że mąż się poczuje do obowiązku i cię odciąży trochę.
Mysza ja wołowinę w szybkowarze gotuję, tak z godzinkę jej potrzeba.
Katy rzeczywiście nie fair żebyś musiała się absolutnie wszystkim zajmować. Zwłaszcza tą budową, a to sporo czasu zajmuje. Główka do góry, mam nadzieję, że mąż się poczuje do obowiązku i cię odciąży trochę.
Mysza ja wołowinę w szybkowarze gotuję, tak z godzinkę jej potrzeba.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez bewipo.
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #126805 przez mYSZA
godzinę? zakwitnę zanim zjem;/ i umrę z głodu podrodze- bo w końcu wrócił i apetyt;)
a oto leżaczek w którym się zakochaliśmy:
allegro.pl/lezaczek-coco-bloom-drewniany...rie-i1632887119.html
nieporęczny zupełnie ale taki.... designerski?
a oto leżaczek w którym się zakochaliśmy:
allegro.pl/lezaczek-coco-bloom-drewniany...rie-i1632887119.html
nieporęczny zupełnie ale taki.... designerski?
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #126815 przez mYSZA
test polędwicy już przeszłam- też się nie nadaję;/
wiecie co- ja w "młodości" byłam dość długo wegetarianka i też stąd to moje obrzydzenie do mięsa;/
lezaczek wypatrzyliśmy w jednym sklepie i co miesiac jest na tanszej przecenie bo został jeden wystawowy- troche obity ale śliczny- czekamy na wieksza przecene;P
na ebaju kosztuja 700 zł!
wiecie co- ja w "młodości" byłam dość długo wegetarianka i też stąd to moje obrzydzenie do mięsa;/
lezaczek wypatrzyliśmy w jednym sklepie i co miesiac jest na tanszej przecenie bo został jeden wystawowy- troche obity ale śliczny- czekamy na wieksza przecene;P
na ebaju kosztuja 700 zł!
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #126833 przez pati-m
Hej dziewczyny!
O matko, ile czytania
Cały dzień dziś zalatana byłam - zakupy, sprzątanie itp. Wreszcie usiadłam i padam na twarz. Moja mamuśka, czyli szaleńczo zakochana w swoim przyszłym pierwszym wnuku babcia zabrała mnie dziś na zakupy i troszkę poszalała
Oczywiście nie potrafię sobie tego odmówić, więc... wybaczcie kochane ale się pochwalę co upolowałyśmy 
Fanka - gratuluję zatwierdzonej pracy
I jednocześnie zazdroszczę, bo to dopiero przede mną 
Hmm... coś nie mogę dodać fotek
O matko, ile czytania

Fanka - gratuluję zatwierdzonej pracy

Hmm... coś nie mogę dodać fotek

Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez pati-m.
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #126942 przez pati-m
Witam dziewczyny!
O matko jak się nie wyspałam mimo, że przecież już 9. Najpierw w nocy obudziła mnie zgaga i była tak mocna, że tabletkę musiałam brać, a potem koło 5 mały tak zaczął szaleć, że też nici ze spania
Żaden bok, na którym leżałam mu nie odpowiadał, więc musieliśmy sobie z godzinkę posiedzieć i poprzeglądać gazetki, no i dopiero wtedy pozwolił mi się pożniej położyć 
Mam do Was pytanko z serii "niedoświadczona mama"
Czy wszystkie ubranka, które kupujecie dla swoich maluszków będziecie prać (mam na myśli oczywiście te ze sklepu, bo używane, to wiadomo, że tak)? A jeśli tak to w pralce, czy też ręcznie, np. w misce, żeby się nie porozciągały? Bo ostatnio słyszałam opinię, że nowe ze sklepu to wystarczy wyprasować żelazkiem, żeby tepmeratura zabiła ewentualne zarazki i już sama nie wiem co o tym sądzić
O matko jak się nie wyspałam mimo, że przecież już 9. Najpierw w nocy obudziła mnie zgaga i była tak mocna, że tabletkę musiałam brać, a potem koło 5 mały tak zaczął szaleć, że też nici ze spania

Mam do Was pytanko z serii "niedoświadczona mama"

Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez pati-m.
Moderatorzy: ilona