BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 10 miesiąc temu #147014 przez ewelinaa
gosia2324 napisał:

Ewelina wiec dziewczynka na 100% :)
Ty bedziesz miala cesarke? Czy masz nadzieje ze sie przekreci jeszcze?!

Śliczna BUZIA :*

Ja będę miała cesarkę, ale ze względu na dużą wadę wzroku (-7,5, -6,5).

Zmykam na wykład do SR, zajrzę do Was później.

Miłego popołudnia :kiss:
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu #147018 przez monika1984lodz
podobno czasami sie tak zdarza, ze mdlosci wracaja w 3 trym.
Ewelina sliczna :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 10 miesiąc temu #147022 przez gosia2324
Dla Chetnych !!!! TANIO!!!!

allegro.pl/posciel-3-elementowa-120-90-s...ras-i1691941040.html
allegro.pl/posciel-3-elementowa-120-90-s...ras-i1691941039.html

Kupilam u tego sprzedawcy zolta posciel, normalnie sa po ok 80zl
13 lata 10 miesiąc temu #147027 przez pati-m
Ja polecam pościel od tego użytkownika allegro.pl/listing.php/user?us_id=2297826 dwa rozmiary do wyboru, jeśli ktoś potrzebuje poszewek na zmianę :)
13 lata 10 miesiąc temu #147042 przez megi2501
Ewelina masz rewelacyjną dzidzie!!! Fanka też masz wizytę 7.07 :) To już nas będzie 4-y. :laugh: Zaraz kolejny dzionek za nami! Już coraz bliżej końca :P
13 lata 10 miesiąc temu #147059 przez fanka
Tak ja też mam 7.07 więc będziemy grupowo wtedy nasze Dzidzie podglądać :-) a później na forum same dobre wiadomości muszą być :-)
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #147134 przez slowiczek
znowu za dużo napisałyście :P

dziewczynki - super zakupki :)

mysza - a na długo Twój luby Cię opuszcza :) ?

ewelina - cieszę się, że wszystko dobrze z córeczką :)

ja wizytę u gina mam jutro, w samo południe :D a usg mam 4.07 więc pozostaje poza trendem 7.07 :P

i powiem Wam, że jestem super szczęśliwa bo odebrałam dziś wyniki badań krwi na tarczycę i się wszystko unormowało, TSH super spadło, więc dalej pozostaję sobie na euthyroxie 25 a po porodzie odstawiam :)

wracam do pakowania :<
13 lata 10 miesiąc temu #147147 przez katy25
hey dziewczynki,

ja również sie ciesze ze z Waszymi pociechami wszystko ok! już na prawdę niewiele nam zostało!

Ja jutro ide sobie poprawić humor - w Tesco wszytsko jest mega przecenione i ta kolekcja z kubusiem puchatkiem też:) już upatrzyłam sobie 2 zestawy, jak kupię to wkleje fotki!

Mnie czeka jutro wyprowadzka a jestem spakowana w 50%...
Pysssska a Ty gdzie zamieszkasz?? bedziesz w Wawie??

Ide spakować ines ubrania
miłego wieczorku dziewczynki
13 lata 10 miesiąc temu #147151 przez gosia2324
Ale tu dzisiaj cisza ....
13 lata 10 miesiąc temu #147174 przez Agusia83
Dziewczynki, no to ladne macie zajecie na wieczor....pakowanko...Katy, a Ty z Ines gdzie bedziecie mieszkac, bo domek jeszcze nie gotowy, prawda?

Ewelina, fotka cudna :laugh: bardzo ladnie widac buziolek :laugh:

Fanka, bardzo dobrze,ze tsh sie unormowalo....ja mam tak, ze mi sie normuje by po miesiacu znow zwariowac i teraz mam juz 175 euthyroxu...w przyszlym tyg mam wizyte, wiec bede wczesniej robila badania...

Pati, a Ty jutro masz wizyte?

Monia bodziaki kochane...na jednym chyba napisane, ze kocha swoja mame :laugh: prze slodkie...a kocyk tez bardzo ladny :)
13 lata 10 miesiąc temu #147216 przez katy25
agusia Ines już od dziś jest u rodziców bo ja mam trochę jeżdżenia jutro...
My z Ines do moich rodziców jedziemy na te minimum 3 tygodnie, a mąż już będzie spał w domu ma bliżej stamtąd do pracy a poddasze i piętro skończone. Tylko z jedzeniem będzie sobie musiał sam poradzić...
ja od rodziców do nas do domu mam ok 30km może 2-3km wiecej ale trasą jadę 20 min oczywiście nie w godzinach szczytu. Takie rozwiązanie będzie dobre bo chociaż zaoszczędzimy na tym wynajmie, a ja nie powiem że i na codziennych wydatkach bo wiadomo jak u mamy...
no cóż trzeba sie przemeczyć ale to już przecież z górki.

Zarezerwowałam Ines salę na urodziny w Kolorado na 16 lipca ale nie wiem czy nie przełożyć tego o tydzień...? Rok temu też robiliśmy jej tam urodzinki i było wspaniale za 250zł full wypas a sala jest ogromna co śmieszniejsze jeszcze pamiętam czasy jak ja chodziłam tam z klasa w podstawówce he he he a teraz moje dziecko skacze pod sufitem na rurach i innych...

Czekam na pieniążki ze zwrotu ale pity złożyliśmy w ostatniej chwili to i ono pewnie będa zwlekać do ostatniej chwili... eh... a maja 3mce tak? czyli do końca lipca...
13 lata 10 miesiąc temu #147222 przez Agusia83
Katy, rozumiem...u rodzicow na pewno cos zaoszczedzicie :laugh: no i dziadkowie beda pod reka :laugh: Ineska pewnie zadowolona...

Tak, 3 miesiace maja na oddanie nam pieniazkow....sama czekam, niby nie duzo mam dostac, ale wiecie kazdy grosz sie przyda...
Do tego wszystkiego jeszcze nie dostalam z pracy gruszki za 2009 i 2010 rok....istna masakra, nie dosc, ze ujrze kase pewnie pod koniec roku albo w przyszlym, to jeszcze bez odsetek...taka mamy cudowna dyrekcje w szpitalu.....
13 lata 10 miesiąc temu #147243 przez fanka
Agusia o tsh pisała chyba słowiczek :-)
13 lata 10 miesiąc temu #147245 przez monika1984lodz
Agusia masz racje tam jest napisane kocham moja mame :)
Katy ja tez chyba polece do tesco na ta wyprzedaz :) bo naprawde maja slodke te ciuszki z disneyem :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 10 miesiąc temu #147251 przez Agusia83
Fanka masz racje...mnie to ciaza na spostrzegawczosc sie rzucila :silly: ale dzis wszystko myle :silly: ...

Ja z tej wyprzedazy w tesco kupilam spiworek za 20zl :woohoo:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka