BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #186187 przez Agusia83
Ale moja dr tez nie pracuje w zadnym szpitalu, w ktorym mogla by odebrac porod....Pyskaa, nie zamartwiaj sie na zapas...zobaczysz, ze bedzie dobrze...najwazniejsze by z Toba i malenstwem bylo wszystko ok....

Monia, wpadaj na zapiekanke...wlasnie sie za nia zabieram...troche roboty jest :silly:

Mgielka, jak Ty juz masz wstret do jedzenia, to moze Twoj organizm probuje w ten sposob sie oczyscic? I kto wie, moze bedziesz nastepna mama wrzesniowa :laugh: ?
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #186188 przez Pyśkaaaa
dzieki babeczki :kiss:
Agusia masz racje to o nimświadczy... i nie powinnam sie martwic na zapas

a co do depresji to ja ją chyba już mam ja nie wiem jak my sobie poradzimy z takim niewinnym maleństwem
13 lata 8 miesiąc temu #186191 przez mgielka22
Agusia mi juz od tygodnia sie oczyszcza organizm ile moze jeszcze wyjdzie ze schudne i tylko samo dziecko mi zostanie we mnie o dokladnym ksztalcie :P
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #186195 przez Agusia83
Mgielka, ja czytalam, ze moze zdarzyc sie utrata wagi w koncowym etapie ciazy....wiec moze u Ciebie tak bedzie...

A teraz gdzies wyczytalam, ze jak skurcze sa co 2 minuty, to moga trwac nawet 1,5 minuty....rany, to tylko 30sekund odpoczynku jest.....jak ja to zniose?
Musze dzis na nowo spakowac torbe...bo porod moze sie faktycznie zaczac w kazdej chwili...
13 lata 8 miesiąc temu #186196 przez mgielka22
No wiem ze mozna stracic z wagi ja akurat stoje w miejscu juz :) ale mnie dzis zakulo w pochwie masakra jakas... a skurczy zero...
13 lata 8 miesiąc temu #186213 przez monika1984lodz
Agusia juz pedze :)

Wrocilam z zakupow, no powiem Wam, ze teraz podwojnie sie mecze przez tego palca, moze dzieki temu szybciej sie zacznie heheh

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #186251 przez mgielka22
Ale tu cisza, bez was taaaaka nuda jak nie wiem...
13 lata 8 miesiąc temu #186254 przez Agusia83
Oj nuda...a ja zamiast pakowac torbe...to nadal slecze na allegro w poszukiwaniu wozka...niby mamy 2 typy...ale ......
znalazlam jeszcze taki, co o nim sadzicie?
allegro.pl/zagma-x6-3w1-nowosc-2011-2012...isy-i1795867909.html
13 lata 8 miesiąc temu #186258 przez Pyśkaaaa
wlasnie co tu tak cicho :unsure:
ciekawe jak tam Fanka :unsure:
Agusiadla mnie ten wozek fajnie sie prezentuje :)
13 lata 8 miesiąc temu #186270 przez megi2501
Aga dla mnie ten wózek super wygląda. Ciekawe jakie ma opinie w użytkowaniu, bo to chyba najważniejsze. :)

Mam pytanie. Bo dziś cały dzień kuje mnie w pussy dosyć mocno. Ale to tylko kuje. Czy skurcz to jest wtedy, gdy napina się brzuch tylko i trzyma chwilę i puszcza, czy takie kucie też zalicza się do skurczu :unsure: Niedoświadczona jestem i sama już nie wiem.
13 lata 8 miesiąc temu #186272 przez mgielka22
Agusia ten wozek tez jest spoko ale szczerze mowiac wszystkie sa takie same, tylko roznia sie nazwa firmy i cena bo placisz za firme... wiec to Twoja decyzja ;) moja kolezanka tez kupila wozek identyczny jak moj w tym samym zestawie a zaplacila 400zl wiecej ja stwierdzilam ze lepiej oszczedzic skoro to to samo i z tego samego zrobione...

Ale nuda...
13 lata 8 miesiąc temu #186273 przez monika1984lodz
fajny ten wozeczek i cena tez calkiem przyjemna :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #186274 przez mgielka22
napisalam Fance smsa czekam na odp jak dostane to od razu dam znac :)
13 lata 8 miesiąc temu #186275 przez ewelinaa
Agusia - to Ty jeszcze wózka nie masz :unsure: :unsure: Podziwiam :silly: Ja już bym apnikował, że zaraz rodzę, a nie ma wózka :woohoo:

A tu moje zdjęcie z niedzieli :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja zmieniłam lekarza w czerwcu i ten nowy nic złego na temat "starego" nie mowił - dobrze o nim świadczy, że nie ktrytkowal kolegi po fachu ;)
13 lata 8 miesiąc temu #186276 przez monika1984lodz
mgielka to klucie to moze byc pecherz :)
rzeczywiscie nudy ....

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby