BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #186334 przez Agusia83
No pieknie i do tej szafy musza sie zmiescic jeszcze ciuszki ze suszarki? No to niezla wyprawka.... :laugh:
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #186337 przez monika1984lodz
Kurcze ja to nawet polowy ciuszkow tyle nie mam hehhe

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #186340 przez Agusia83
Mnie to sie ciuszki nie mieszcza w komodzie.... :silly:
13 lata 8 miesiąc temu #186341 przez megi2501
Dzięki Kochane, przytyłam tylko 6 kg, pewnie przez tą cukrzyce ciążową i ciągłe pilnowanie się. A mam 93 cm w obwodzie. Mówią ciągle, że jak pojadę na porodówkę to nikt nie uwierzy, że to już termin mój :P

Wasze brzucholki są rewelacyjne :ohmy: Najważniejsze, kto w tych naszych brzuszkach mieszka, co nie :unsure:
13 lata 8 miesiąc temu #186343 przez megi2501
Ciuszki dostałam Kochane, sama kupiłam dosłownie 5 rzeczy. Nigdy bym tyle nie kupiła, bo nie stać mnie, a po drugie po co aż tyle :)
13 lata 8 miesiąc temu #186344 przez mgielka22
Mego to na dzien dobry wszystko zrzucisz i jeszcze wiecej :) az pozazdroscic :) ja to bede musiala sie tez nameczyc zeby zrzucic cale moje 20 kg co przytylam :P chyba bede szla przez polske na spacer kazda z was odwiedzic :P
13 lata 8 miesiąc temu #186346 przez monika1984lodz
JA tez ciuszki dostalam i doszlam do wniosku, ze nie ma co kupowac wiecej.Najwyzej jak mi sie cos bardzo spodoba to kupie.tak naprawde kupilismy komplecik na wyjscie ze szpitala i dwapajace z Kubusiem

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #186347 przez katy25
megi śliczny brzuszek - taki malutki i zgrabniutki!
Może macie racje że mam Ineske to mi onaczej leci czas...
Dzis jej nie zawiozłam do przedszkola bo nie mialam siły...
Wstałyśmy rano, potem uczyłyśmy sie cyferek i liczenia, a potem sie położyłysmy i zasnełysmy. Wstałam a ona jeszcze spała z godzine... dosłownie jak niemowlak;) Wstała zjadła 2 miski rosołu a ja pisałam a teraz oglada bajkę... czyli samoedukacja;)

Megi pranie super! Jak ja bym chciała juz poprać, ale nie mam wciąż tej zasranej pralki! Juz nie bede komentować bo co tu wejde to sie żale na tą pralkę hehehe

O właśnie! Ja wanienki nie mam ale mieszkam blisko IKEA to zawsze zdążę po nia podjechac nie?

Wiecie? ja nie zanotowałam zadnego rozepu a całą ciążę sie nie smarowałam:) Jedyny plus całości...
Ja też nie wiem czy aż tyle ciuszków mam bo narazie wrzuciłam to wszystko w 2 szuflady
w garderobie i leży...

ide te piersi z kurczaka dusic hehehe
13 lata 8 miesiąc temu #186349 przez monika1984lodz
Mgielka zapraszam serdecznie, a jak juz do mnie dotrzesz to ide dalej z Toba hihi

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #186350 przez megi2501
Mgiełka zrzucisz w ciągu pierwszych miesięcy przy takim maluszku. Koleżanka przytyła w ciąży 26kg i po roku wygląda lepiej niż przed ciążą. Jeszcze większa laska z niej teraz :ohmy:
Mogłyście chociaż poszaleć z jedzenie w ciąży i tego Wam zazdroszczę, bo po to ta ciąża jest. Ja ciągle musiałam uważać i jeść określone rzeczy :(
13 lata 8 miesiąc temu #186352 przez monika1984lodz
Katy wystraszylam sie, ze swoje piersi dusic bedziesz hehe

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #186357 przez mgielka22
Monia nie ma sprawy dolaczaj sie nie bedzie mi smutno :D

Megi strasznie chce wrocic do swojej wagi a szczegolnie spodni :P
13 lata 8 miesiąc temu #186364 przez megi2501
Mgiełka wrócisz, już za kilka miesięcy, jak będziemy się tu dzielili doświadczeniami, jako mamusie to będziesz się chwalić fotkami i swoją wagą. :)
13 lata 8 miesiąc temu #186365 przez Pyśkaaaa
migielka jak do mnie przyjdziesz to dalej nie ma gdzie iśc chyba ze Cie odprowadze :P
Megi 6 kg no to niezle ale to prawda ja jadłam i jem wszystko :) i mam 12 kg

ja jeszcze nie mam poukładanych ciuszków... ale tez mało kupowałam dostałam ze 3 wory :P
13 lata 8 miesiąc temu #186369 przez fanka
Cześć Dziewczyny, dziękuję za pamięć o mnie i Mgiełce za smsa. Tak jak pisałam u mnie ok, ginka mówi, że szyjka się skróciła i jest "osiowata" cokolwiek to znaczy. Zrobiła usg i mówi, że mój Synuś wcale nie taki duży jakby świadczył mój rozmiar brzucha, z usg wyszło jakieś 3250-3300g więc nieźle. A ja po moim brzuchu myślałam , że jakiegoś 5 kilowego olbrzymka będę miała. I tak po wchodzę teraz do wc i widzę, ciąg dalszy czopa, a myślałam, ze już mi cały zszedł, a to co zobaczyłam dziś to maskara. Okazało się, że to co wcześniej było to "pikuś". Wód mi trochę zeszło mówiła ginka , że z jednej kieszeni trochę ubyło ale nadał jest ich wystarczająco , że nie trzeba nic jakoś ingerować No i ogólne zalecenie- seksić się i czekać na rozwój sytuacji!!!

A tak wogóle to jakie tu dziś sensacje, kurcze całkiem niespodziewane nowe dzieciaczki!!! Gosia, Pati serdeczne gratulacje!!! Jagódka piękna, można się rozpłynąć!!!
A brzuszki macie piękne, takie zgrabniutkie!!!
Mgiełka, Monika, ja tez z Wami na spacer idę, zahaczcie po mnie po drodze :-)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia