BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #186278 przez ewelinaa
Ciekawe, co u Myszy? Jak jej Janek?
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #186279 przez mgielka22
Dostalam zwrotnego smsa :)
Tak u mnie wszytsko ok tylko do tesciowej musialam pojechac i od rana nie ma mnie w domu. Szyjka sie skrocila, po badaniu znow lekkie krwawienie ale mam dalej chodzic i czekac. Jak bede w domu odezwe sie na forum.

Taklze wszystko w porzadku u niej :)
13 lata 8 miesiąc temu #186280 przez Agusia83
No wiem wiem....wozka nie ma...ale i dzidzi sie nie spieszy :silly:

ja wiem, ze wszystkie wozki podobne...i juz mam metlik w glowie, wszystkie Wasze mi sie podobaja, a sama nie umiem dobrac dla siebie :silly: Na szczescie znalazlam ten wozek u siebie w Krakowie w hurtowni, moze dzis pojedziemy z mezem go zobaczyc...

Ewelinka, sliczny brzus...ja tez musze zrobic zdjecie swojego, bo cos ostatnio go zaniedbalam....zaraz Wam pokaze moj wielki bandzioch :silly:
13 lata 8 miesiąc temu #186282 przez mgielka22
O jaaaaaaaa Ewela ale cudol ten Twoj brzuchol :D qrde moze ja tez zrobie zdjecie swojego :P moj juz na udach od dawien dawna :P
13 lata 8 miesiąc temu #186284 przez Agusia83
No to ja dodaje swoje okraglosci....niestety na zdjeciach juz widac rozstepy :(
Załączniki:
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #186285 przez mgielka22
To ja sie dorzucam z brzuchatkiem :P Jutro mi stuknie 37 tydzien :D
Załączniki:
13 lata 8 miesiąc temu #186287 przez mgielka22
Aga ale tez masz zajebiaszczy brzus :D i ja nie wiem gdzie ty tam rozstepy widzisz :P chyba jak lupe wezmiesz :P
13 lata 8 miesiąc temu #186288 przez Agusia83
Mgielka, to Twoj jest sliczny.....chcialam Wam dodac jeszcze z profilu, ale errory mi wychodza....a widzicie moj pepek? Mozna nim pieczatki rabac:P
13 lata 8 miesiąc temu #186291 przez mgielka22
Agus moim tez i to jakie :D ja jeszcze mam slad po kolczyku :P i mi tez errory wyskakuja :P ale stolik idealny :P jejku niech zacznie sie cos dziac bo ja tu predzej z nudow umre :p
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #186294 przez Agusia83
Ciekawe, ktora teraz jako pierwsza urodzi :laugh: w koncu spakowalam torbe...musze tylko wode kupic...

A odnosnie tych skurcze, bo ktoras dziewczyna teraz pisala....to skurcze sa wowczas jak spina Ci sie brzuszek i robi sie twardy jak kamien, natomiast te klucia w pochwie, to chyba faktycznie pecherz sie odzywa....w koncu jest ciagle uciskany...
13 lata 8 miesiąc temu #186301 przez klatina
Fajne brzuszki :) co jeden to inny. Mi dziś położna w szpitalu powiedziała, że wyglądam jakbym piłkę połknęła. Nic na boki tylko do przodu mi poszedł :silly:

Byłam na tym KTG i już zarejestrowały się jakieś skurcze, więc wszystko zdarzyć się może. Dzidziuś jeszcze wysoko, szyjka niewiele się skróciła, więc może doczekam do terminu. OBY!!!

A najlepsze, że mnie jedna lekarka badała tydzień temu i macała brzuch jaki jest dzidziuś tak "na oko" i mnie jędza wystraszyła, że strasznie małe dziecko. Pytała kiedy mam usg. Stracha mi narobiła że coś jest nie tak. A tu dziś mi lekarz na usg mówi że dzidzia waży 3600. hehehe
Teraz to mam stracha jak ja to dziecko przecisnę jak jeszcze urośnie przez te 3 tygodnie :ohmy: :P

Potwierdzona dziewczynka :lol: Mogę kupować sukieneczki :woohoo:

13 lata 8 miesiąc temu #186303 przez Agusia83
Klatina, to kawal dzioluchy Ci rosnie :laugh: Wiesz, tymi badaniami usg nie ma co sie sugerowac....ale faktycznie malutka moze jeszcze urosnac....nie martw sie, przecisniesz....dasz rade :laugh:
13 lata 8 miesiąc temu #186304 przez ewelinaa
Fajne macie brzuszki. I pępki na wierzchu - fajnie to wygląda - bo mój to tak normalnie wklęsły ;)
Jeszcze w poniedziałek ostatnie pamiątkowe zdjęcie brzuszka zrobię :laugh:
A w weekend przygotuję łóżeczko, wszystko już ładnie poukładam i będzie gotowe jak wrócimy już we TRÓJKĘ do domku :woohoo: Ale nadal cały czas myślę jak to będzie, jak będziemy sobie radzić - abstrakcja B)

A jutro jeszcze na zakupy do galerii się wybieram - zachciało mi się nowych bucików i szlafroczka ;)
13 lata 8 miesiąc temu #186307 przez Pyśkaaaa
klatina duza ta Twoja mała :laugh:
a to moj brzusek
Załączniki:
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #186309 przez mgielka22
Pyska tez masz slodziachny brzucholek :D i widze ze wszystkie na dole :P tez jestem ciekawa ktora teraz urodzi :D

Klatina waga dzidzi sie wacha +- 500g :)wiec przy porodzie sie chyba dopiero wszystkie dowiemy :)

Agusia ale to klocie to troche za nisko jak na pecherz...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia