BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #186440 przez monika1984lodz
No ja mam nadzieje heheh :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #186443 przez fanka
Piękna Jagódka, a jaka już strojnisia!!!!
13 lata 8 miesiąc temu #186446 przez klatina
Ja też chyba uderzam do spanka. Ciężki dzień miałam, do tego skurcze od rana...teraz dopiero przeszły. Dobrej nocki dziewczyny i kolorowych snów :kiss:

13 lata 8 miesiąc temu #186477 przez mgielka22
Pyska moze cos u ciebie zaczyna sie dziac :D

Jagódka przesliczna :D

Do juterka Laseczki :kiss: ja tez sie juz swojej doczekac nie moge :D
13 lata 8 miesiąc temu #186482 przez Mała
Witam sobotnio.

Mgielka22 gratuluję 38 tc.

Wczoraj chłopaki wyprowadzili mnie na spacer, jak to miło było w końcu iść z nimi na dwór. :laugh:

Dziewczyny, która dzisiaj?
13 lata 8 miesiąc temu #186485 przez ewelinaa
Witam i ja w sobotę :)

No właśnie, to która dziś rodzi? :lol:

Jejku, jaka śliczna ta Gosi Jagódka - Mała Dama :)

A ja już wstawiłam pranie, zjem śniadanie, ogarnę się i lecę po zakupy :lol: Mam nadzieję, że w końcu coś dla siebie znajdę i nie wrócę z czymś dla córki - jak zawsze ostatnio :silly:
13 lata 8 miesiąc temu #186489 przez Marta M
Wiem ze juz mamy czworo dzieciaczkow, niesamowite :) U mnie nic nowego, jak Was nadrobie, te prawie 50 stron to napisze cos wiecej :)
13 lata 8 miesiąc temu #186491 przez kasia79
i ja witam w dwupaku, niestety ;( dopiero wstałam po bardzo dobrze przespanej nocy, dzieci jeszcze śpią, idę jakieś śniadanko zrobić bo mąż zaraz wróci ze świeżym pieczywkiem ale dobrze mieć go w domciu :) do póżniej
13 lata 8 miesiąc temu #186494 przez Pyśkaaaa
Witam się i ja :)

bardzo dobra noc ach... dawno już takiej nie miałam tylko 2 razy na siku :P żadnych skurczy...

lecę i ja na zakupki potem do rodziców liczę na to że jak wroce bedziemy miały kolejnego bobaska :D
13 lata 8 miesiąc temu #186513 przez kasia79
dziewczyny w biedronce są pieluszki dada 2 od 3 do 6kg. 78 szt za 19,90, kupiłam wczoraj paczkę i są na prawdę porównywalne z pampersami, nie wiem jak będzie w praktyce ale myślę że warto, mąż stwierdził że mogłam kupić więcej jak będę to jeszcze sobie kupię
13 lata 8 miesiąc temu #186515 przez kasia79
mam nadzieję że to we wszystkich biedronkach, bo u nas było wczoraj otwarcie, sprawdzicie sobie
13 lata 8 miesiąc temu #186516 przez mgielka22
Dzien dobry i ja :D

Mala dziekuje ale dzis 37 tc sie zaczal wiec jestem juz w gronie donoszonych :D

Ja tez przespalam noc ale mam problemy z przekladaniem sie z boku na bok tak mnie pachwiny bola ale daje rade :)

Dzis Bartowa ma urodziny wiec mam troche roboty przy imprezie :D i musze powiedziec ze jest w 9 tc i dobrze sie wszytsko rozwija oby tak dalej :D no i posluchala mnie i poszla na zwolnienie :D

Buziaki dla wszystkich :kiss:
13 lata 8 miesiąc temu #186520 przez monika1984lodz
Dzien dobry Dziewczynki :kiss:

Wstalam czujac sie nie najlepiej :X jest mi niedobrze i wogole jakos tak dziwnie.Czekam z niecierpliwoscia na jakies ruchy Nunulki bo puki co cisza :( i zaczynam sie martwic.

Wiadomosc od Gosi.
Czesc dziewczyny.Minela nam pierwsza doba.moj maly glodomor tylko je i spi.Patrze na nia i nie moge uwierzyc,ze juz jest. co u Was?

Napisalam, ze u nas bez zmian , puki co zadna sie nie rozpakowala i ze pozdrawiamy i calujemy Ja i Jagode :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #186521 przez kasia79
ale tu dzisiaj cisza.

Ja jutro idę na roczek chrześnicy męża a miałam taką nadzieję że mnie to już nie złapie, że albo będę z dzieckiem w domciu, albo na porodówce, ale widać nie ma co planować :( nie lubię takich rodzinnych spędów, zaraz wszyscy będą pytać, kiedy rodzę i dlaczego ni teraz buuuuu już jestem zła jak sobie o tym pomyślę ......
13 lata 8 miesiąc temu #186525 przez kasia79
ale jej zazdroszczę i oczywiście całuje obydwie księżniczki :*
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży