BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #277652 przez mgielka22
Agusia moj to by chcial 24/24 :P ostatnmio mega szaleje :P a ja z kolei mi sie tak nie chce :P jutro biore ostatnai pigule i tydzien przerwy :P
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #277659 przez iwonaNAVI
Monia tak jak slowiczek pisze jest "pierwsza marchewka" z hippa i bodajze jest tez z babydream podobno tez dobre maja no i tez eko

Mgielka to uciekaj bo wiesz jak mu sie skumuluje :P

Gosia swietne Gwarki masz heheh :) mi sie to jednak wydaje ze Kubus to cala Ty :P
13 lata 4 miesiąc temu #277669 przez Agusia83
Mgielka, to nic, tylko sie cieszyc :laugh: ja nie zazywam zadnych tabsow i libido mam na 200%....a @ spoznia mi sie juz tydzien.... :(
13 lata 4 miesiąc temu #277682 przez iwonaNAVI
Maja mnie sie udalo zaladowac ten projekt kalendarza chyba faktiko bylo przeciazenie serwera :P
tylko obawiam sie czy dojdzie :(
13 lata 4 miesiąc temu #277691 przez iwonaNAVI
ciekawe kto u nas tak ciagle gosci ??
13 lata 4 miesiąc temu #277697 przez Agusia83
Iwonka, a kto gosci?
13 lata 4 miesiąc temu #277698 przez iwonaNAVI
jacys anonimowi goscie :P
13 lata 4 miesiąc temu #277723 przez Agusia83
:P no tak, a któż by inny:P

Lece do lozka, dobranoc, karaluchy pod poduchy :laugh:
13 lata 4 miesiąc temu #277738 przez iwonaNAVI
ja tez uciekam jutro o 6 pobudka a na 9 u lekarza trzymajcie kciuki za serduszko Oliwki :)

i za szczepienie :)

paaaaaaa :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #277782 przez pati-m
Kacpero się obudził z czkawką i walczyłam z nią pół godziny :angry: Ale zasnął więc już was nadrabiam :)

Gosia - cudne te Twoje Gwarki :lol: Jagódka coraz bardziej robi się podobna do Kubusia :) A według mnie Twoje szkraby są tatusiowe z wyglądu :)

Monia - na 100% jest sama marchewka z hippa i tak jak słowiczek napisała nazywa się "Pierwsza marchewka" :) www.hipp.pl/?id=316

Trzymam kciuki za szczepienia :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #277800 przez darkdream89
Dzień dobry mamusie :)
Wyszłam wczoraj ze szpitala... ogólnie jak to lekarz stwierdził "ma Pani astme ale jej Pani nie ma" :dry: oszaleć idzie :angry:
no cóż, jak się znowu będę dusić to mam sobie psiknąć inhalatorek i wracać do szpitala :angry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dziewczyny, Kuba w piątek skończy 3 miesiące... czy mogę mu podawać już jakiś soczek, marchewkę czy coś w tym stylu czy to jest od ukończenia 4 miesiąca... bo juś się w tym wszystkim tracę...

Wczoraj jak wróciłam do domu to taki przystojniak na mnie czekał:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Boże nie wyobrażam sobie jaką będę teściową :P
Byliśmy wczoraj w Netto, bo była przecena Pampersów 33.99 za paczkę (ich tam jest bodajże 78 szt. rozmiar 3) :D
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #277816 przez bewipo
Witam.
Darkdream no jaki fajny przystojniaczek :) Generalnie dietę się poszerza po skończonym 4 mies. Ewentualnie jakieś herbatki można wcześniej.

Słyszalyście o "ospa party" www.doz.pl/newsy/a7864-Ospa_party_-_Rodz...zarazaja_dzieci_ospa
Niektórzy mają nieźle potłuczone w głowie!!!!
13 lata 3 miesiąc temu #277822 przez darkdream89
Słyszałam, Boże jak można tak narażać dziecko??
W ogóle "moda na nieszczepienie dzieci" mnie przeraża...
Dziękuję bewipo :)
13 lata 3 miesiąc temu #277824 przez slowiczek
Darkdream, te wszystkie smakołyki są dla maluchow po 4 mcu zycia, czyli dopiero za miesiac :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #277836 przez Agusia83
Dzien dobry :laugh: Dziewczyny, nie wiem czy to kwestia tej kaszki do picia, co wczoraj Emi wypila...czy sama nie wiem czego...ale moja corcia spala do 5 rano, ciagiem od 19:30, nie liczac 2 obudzen na poczatku z racji hałasowania sasiada...o 5 zjadla cyca, polozylam ja do lozeczka, pogadala az w koncu zasnela... :laugh: finishowa pobudka byla juz o 7:45 :laugh: teraz wlasnie ponownie zasnela...

Darkdream, ciesze sie, ze juz jestes w domku, chociaz Twoja diagnoza jak dla mnie jest troszke nielogiczna...masz astme a zdrugiej strony jej nie masz :silly:
Moja corcia nie zalapala sie jeszcze na narzeczonego, wiec jesli mozna, to Emisia sie pisze dla Kubusia :laugh:

Odnosnie tych party...to wiem, ze nigdy bym tak nie postepowala..ale pamietam jak moja kolezanka miala ospe i mama specjalnie przyprowadzila mnie do niej...chciala bym sie zarazila, ze to niby lepiej zarazic sie jak jest sie dzieckiem...a moj organizm jej psikusa zrobil i bylam zdrowa, za to w 8 klasie mialam ospe, dodatkowo w wakacje.... :( siedzialam caly miesiac w domu...a pogoda byla piekna...

Kasiu, 100 lat dla Amelki...dzis weszla do grona starszaczkow :laugh:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka