- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- maja1982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 miesiąc temu #278048 przez maja1982
to mnie uspokoiłyście :)chciałabym go jak najdłużej karmić
ale w weekendy będzie z tatą zostawał i musi coś jeść (dlatego próbuje mu dawać bebiko) ale marnie mu to idzie tzn wypije coś jakieś 30 ml ale ile przy tym zabawy!bierze tego smoka d buzi i zaciska dziąsełkami 
a
ngie próbujemy cały czas z tą butlą , ale to jest dziwne bo jak był mniejszy to wypił parę razy herbatkę i nawet smoczka miał a teraz nie i koniec!!może będzie już bezsmoczkowym dzieckiem??

a
ngie próbujemy cały czas z tą butlą , ale to jest dziwne bo jak był mniejszy to wypił parę razy herbatkę i nawet smoczka miał a teraz nie i koniec!!może będzie już bezsmoczkowym dzieckiem??
Temat został zablokowany.
- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #278062 przez fanka
witam się i ja, u nas wczoraj był ciężki wieczór, noc też taka sobie. Mały po kąpieli zaczął jojczeć, a później to się przerodziło w piski i płacze, okazało się , że brzuszek,kurcze tak wrzeszczał, że masakra. Nie wiem po czym ale przypuszczam , że to przez tą skazę coś zaszkodziło. !,5 godz wrzasków, nosiliśmy go, masowali brzuszek, ćwiczenia, kropelki i gorąca pielucha i w końcu puścił miliony bąków i padł tak zmęczony , że masakra. Spał ładnie do 00:30 (od21:30) obudził sie zjadł i od nowa, znaczy już nie było takich wrzasków ale cały czas mu dokuczało i sobie stękał, wiercił się, nie mógł spać więc od nowa ćwiczenia, masowanie i tak nam zeszło do 3 . I od 3 spanie do 5:45 i to by było na tyle spania, myślałam, że jeszcze zaśnie ale nic z tego więc wstaliśmy i padł po 9 i spał 1,5 godz, a ja w tym czasie zdąrzyłam polecieć do bankomatu po kaskę, do sklepu i zapłacić rachunki, po czym wstawiłam pranie, obrałam ziemniaki, przygotowałam kotlety mielone i surówkę z kiszonej kapusty i się obudził. A teraz zjadł i znów śpi, odsypia nieprzespaną noc zmęczony biedny tymi bólami. A ja sie biorę za prasownie bo za chwilę Dawid nie będzie miał w czym chodzić bo wszystko wyprane i na prasowanie czeka.
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #278093 przez iwonaNAVI
Pati dzieki twoje slowa troche mnie uspokoily 
mysle ze ta przys[ieszona akcja serca wynikala z jej podekscytowania... te jasne swiatla monitor itp bardzo sie jej podobaly lekarka tez mowila ze ona jet pobudzona wiec podejrzewam ze to od tego

mysle ze ta przys[ieszona akcja serca wynikala z jej podekscytowania... te jasne swiatla monitor itp bardzo sie jej podobaly lekarka tez mowila ze ona jet pobudzona wiec podejrzewam ze to od tego
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #278099 przez ewelinaa
Cześć Dziewczynki 
U nas też ciężka noc, czy te nasze maluchy się schronizują
Zasnęła normalnie po 19 po kąpieli, ale prawie nic nie zjadał. O 20 przypomniała sobie o jedzeniu i z zamkniętymi oczkami zjadła 160ml. A później co pół godziny, godzinę tak jakby płakała przez sen, stękała. Nie wiem, co to było. Po 1 obudziła się, zjadała, a o 5 już pobudka na całego
Na szczęście jak ją nakarmiłam to mąż i tak wstawał, więc ją wziął, o 7 musiałam wstać, a Mała jakiegoś szału dostała - ryk jakby ją ze skóry obdzierali
Nic nie pomagało, w końcu padała po godzinie i spałyśmy do 10. Jak tylko otworzyła oczy znowu ryk
Później się uspokoiła, zjadała, pobawiła się i od 12 śpi. Nie wiem, co z nią dziś jest 
I jak czytam, że Wasze dzieciaczki po słoiczku róźności już zjadają to jestem w szoku, moja cały czas tylko po kilka łyżeczek marchewki. Jutro spróbuję podać jej marchewkę z ziemniakiem, może lepiej pójdzie.
No i też mam górę prasowania, ale tak mi się nie chce
Najpierw wypiję kawkę

U nas też ciężka noc, czy te nasze maluchy się schronizują

Zasnęła normalnie po 19 po kąpieli, ale prawie nic nie zjadał. O 20 przypomniała sobie o jedzeniu i z zamkniętymi oczkami zjadła 160ml. A później co pół godziny, godzinę tak jakby płakała przez sen, stękała. Nie wiem, co to było. Po 1 obudziła się, zjadała, a o 5 już pobudka na całego

I jak czytam, że Wasze dzieciaczki po słoiczku róźności już zjadają to jestem w szoku, moja cały czas tylko po kilka łyżeczek marchewki. Jutro spróbuję podać jej marchewkę z ziemniakiem, może lepiej pójdzie.
No i też mam górę prasowania, ale tak mi się nie chce

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #278100 przez pati-m
iwonaNAVI napisał:
Też tak myślę iwonka
Kacprowi jak się pokaże coś nowego co go zainteresuje, to też cały podskakuje, wymachuje rączkami i nóżkami i na pewno serducho z podekscytowania, zdziwienia i radości szybciej mu bije
Pati dzieki twoje slowa troche mnie uspokoily
Też tak myślę iwonka

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #278106 przez iwonaNAVI
Basia super ze sie uklada 
Pati a ta kaszka bez robienia do picia to ja wstawiasz do lodowki czy jak? ile moze byc otwarta? i czy jest gesta czy raczej jak mleko? bo moja jednak dalej nie chce pic kaszki chyba chodzi tu o smoczek ten trojprzeplywy nie chce go za chiny a w tym normlanym do mleka 2 kaszka nie leci ;/

Pati a ta kaszka bez robienia do picia to ja wstawiasz do lodowki czy jak? ile moze byc otwarta? i czy jest gesta czy raczej jak mleko? bo moja jednak dalej nie chce pic kaszki chyba chodzi tu o smoczek ten trojprzeplywy nie chce go za chiny a w tym normlanym do mleka 2 kaszka nie leci ;/
Moderatorzy: ilona