BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #296100 przez bewipo
Monia teraz się nameczycie, zeby ją przestawić :(
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #296101 przez Agusia83
Oby moj polejny porod byl szybszy :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #296110 przez iwonaNAVI
jednak jeszcze nie ide :P zebralam sily :P
Monia nareszcie jestescie w domku:) no trzeba bedzie kilka dni nim Nunka sie odzwyczai ale jestesmy dobrych mysli Ty tez vadz:)
Agusia bedzie bedzie :)
13 lata 3 miesiąc temu #296117 przez Agusia83
Iwonka, musi...wiesz, ja to w ogole chcialabym miec z 3 lub nawet 4 dzieci...byleby pieniazki rosly na drzewie :silly: no i chyba nie moglabym wowczas wrocic do pracy...ale z drugiej zas strony nie wyobrazam sobie nie miec renty lub emerytury na starosc...z drugiej zas strony, przeciez kobiety, ktore zajmuja sie domem tez pracuja i powinny miec za to pieniazki...
13 lata 3 miesiąc temu #296121 przez beti
Ja swój poród nadal z ciarkami wspominam...masakraaaa....
13 lata 3 miesiąc temu #296122 przez pati-m
Jestem :)
Kacpero miał dziś wieczór marudzenia i zasnął dopiero niecałą godzinę temu.
Jestem już po prysznicu i nadrabiam 65 postów :ohmy:

slowiczek - ja zamawiałam zdjęcia z Rosmanna, wpisz w google rosmann foto i Ci wyskoczy, bo kurczę teraz mi google nie działa i niestety nie moge wkleić linka.

Gosia - dzięki za link do dresika :)

Widzę, że na wspominki porodowe Was naszło :) Jak patrzę na zegarek to jest teraz u mnie 21.56, czyli za 4 min. odejdą mi wody :silly: Równo 5m-cy temu o 22.00 tak było.
Potem krzyżowe, łażenie po korytarzu, rozwiązywanie krzyżówki, badanie rozwarcia co jakiś czas, aż wkońcu tekst położnej "wskakuj na łóżko" :) 3 parte i urodził się Kacper :) O 1.10, czyli mój cały poród trwał dokładnie 3godz. 10 min. :lol:
I nie zapomne jak dzień później pisałam do Gosi żeby Was powiadomiła, że urodziłam, a ona mi pisze, że na świecie pojawiła się Jagódka :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #296126 przez slowiczek
jestem :) ikea zaliczona :lol:

ja swój poród bardzo miło wspominam...o 8 odeszły mi wody ale nic się nie działo więc dostałam koło południa kroplówkę, zastrzyk...ok, bolało bardzo ale nie tak, żebym np krzyczała :) a potem jak dostałam znieczulenie to zero bólu i pełen relaks, autentycznie :silly: ja sobie leżałam na tym łóżku, moj M jadł sałatkę z mc donalda, przyszła położna i mówi, że rodzimy :ohmy: 3 parcia i o 16:50 wyszła gapiąca się na mnie Natalka :lol:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #296127 przez Pyśkaaaa
a ja okropnie wspominam porod tak jak Beti 12 h męczarnia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ja też nie krzyczałam raz tylko raz przeklnęłam i położne się dziwiły że ja taka opanowana jestem....
13 lata 3 miesiąc temu #296129 przez iwonaNAVI
babeczki co sie stalo z mamusiami sierpniowek? przeniosly sie gdzies czy je wcielo?
13 lata 3 miesiąc temu #296130 przez pati-m
slowiczek - narobiłaś apetytu na sałatkę z mcdonalda :P
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #296132 przez Pyśkaaaa
13 lata 3 miesiąc temu #296133 przez iwonaNAVI
Wislawa Szymborska nie zyje :( miala 89 lat :(
13 lata 3 miesiąc temu #296135 przez gosia2324

I nie zapomne jak dzień później pisałam do Gosi żeby Was powiadomiła, że urodziłam, a ona mi pisze, że na świecie pojawiła się Jagódka :lol:

[/quote]

Pati i w ten sposób stałyśmy sie rodziną :S :woohoo: :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #296137 przez iwonaNAVI
Pyska szkoda slow i nerwow na nia ...
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #296138 przez beti
Pati....ja ból czuję...a dokładnie 20 h bólu za wyjątkiem 2 x 2 h znieczulenia.... :(

Iwonka, na sierpniówki wchodzimy na około, bo normalnie się nie da :angry: chyba sierpniówki nie są mile widziane na forum :( nie dość, ze wszystkie stare posty wcięło to i na forum normalnie się wejść nie da...

Pyśka..a może by się lepiej do jakiejś roboty wzięła :P
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka