BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

14 lata 5 miesiąc temu #300134 przez pati-m
beti - super pomysł z tymi nieśmiertelnikami :)
Temat został zablokowany.
14 lata 5 miesiąc temu #300136 przez angie1713
Monia to trochę dziwne że za malutka to chyba właśnie z takimi dzieciaczkami się chodzi do alergologa :dry: Będziesz wprowadzać nabiał?

Pati ona jest okropna :ohmy:
14 lata 5 miesiąc temu #300143 przez Marta M
O gasz!!

Kojarza mi sie tylko Ci biedni ludzie ktorzy umarli w Oswiecimiu...

Ja nigdy nie zamowie takiego niesmiertelnika, moze jakby sie to inaczej nazywalo, ale Slawek taki ma zawsze przy sobie bo w razie katastrofy lotniczej chodzi o to zeby go zidentyfkowali..mnie sie niesmiertelniki bardzo zle kojarza...
14 lata 5 miesiąc temu #300144 przez monika1984lodz
angie narzie nie bede wprowadzala, najpierw niech przrjdzie na mleko 2 a potem pomysle.
Pati paskudna ta kobita

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
14 lata 5 miesiąc temu #300145 przez beti
Monia, a jak wystąpi reakcja alergiczna to masz dalej wprowadzać, czy przestać???
14 lata 5 miesiąc temu #300146 przez Mała
Witam.
Ja pokarmu mam dosyć,ale chcę małą trochę nauczyć do butelki, bo jakbym gdzieś musiała wyjść(chodzi mi o nieoczekiwane wydarzenia, a tych przy Kamilu może być wiele, tfu tfu) to cycków nie zostawię.
Jednak byłam dzisiaj u pediatry,bo katar się zrobił zielony. Mamy oklepywać, odciągać i Dicortineff do noska.

Jeżeli chodzi o skazę to pani doktor(ufam jej bezgranicznie, bo przeszliśmy przez wielu,a żaden nie umiał leczyć Kamila, dopiero ona)poradziła, przyzwyczajać mimo wszystko do białka, bo potem przy rozszerzaniu diety nie damy rady. Pozwoliła mi od czasu do czasu zjeść drożdżówkę, albo 1 kromkę chleba z serem :lol:
Monia czyli pani alergolog myśli podobnie jak moja pediatra o białku :lol:

U nas noc taka sobie. Poszła panna spać o 22 o 1 jedzonko, o 3 też i od 3 co 1h pobudka na jedzenie.Pytałam pediatry czy może ona głodna chodzi,że tak często je , a ona że nie bo przy katarze dzieci potrzebują więcej picia i dlatego.

Na spacery można chodzić do -10 jak niema wiatru.

Gluten po skończonym 5 m-cu, 2-3 łyżeczki kaszy manny do zupki.

To wszystko z listy pytań :silly: .Ona zawsze się ze mnie śmieje, jak wyciągam listę, ale przynajmniej jestem pewna,że o niczym nie zapomnę. Polecam :lol:

Pati pewnie przed spowiedzią nie powiedziałaś, że to przed chrztem spowiedź i dlatego. A tak swoją drogą to u nas tylko przed ślubem dostaje się kartki do spowiedzi.

Kasia trudno,ja Kamila też przestałam karmić piersią jakoś w tym czasie.

Majeczka sto lat :kiss:

Monia biedalki kurujcie się :kiss:
14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #300150 przez Mała
Marta M napisał:

O gasz!!

Kojarza mi sie tylko Ci biedni ludzie ktorzy umarli w Oswiecimiu...

Ja nigdy nie zamowie takiego niesmiertelnika, moze jakby sie to inaczej nazywalo, ale Slawek taki ma zawsze przy sobie bo w razie katastrofy lotniczej chodzi o to zeby go zidentyfkowali..mnie sie niesmiertelniki bardzo zle kojarza...

Mój m też ma i też mi się źle kojarzy

A ta kobieta, matko straszna
14 lata 5 miesiąc temu #300156 przez monika1984lodz
mam zapisac po czym wystapila reakcja i na jakis czas odstawic.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
14 lata 5 miesiąc temu #300166 przez magda79
beti napisał:

Cześć laseczki :)
Monia i jak u alergologa???

Maja :kiss: z okazji urodzinek :)

Ja Wam polecam to na walentynki: allegro.pl/niesmiertelniki-niesmiertelni...cie-i2086134404.html
Kupiłam mojemu M, na jednej blaszce zdj. Fifiego a na odwrocie data urodzenia a na drugiej nasze zdj ślubne i data na odwrocie :) Powiesił sobie w samochodzie na lusterku i jest zachwycony...a grawer zdjęcia wyszedł milion razy lepiej niż się spodziewałam :)

Magda...ale to kościół katolicki jest???
Ja w ogóle uważam, że spowiedź powinna być powszechna...

nie Beti - ewangelicki...tzw.luteranie
14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #300172 przez angie1713
Mała to ty od czasu do czasu jesz drożdżówkę albo kanapkę z serem?Ser żółty podobno jest najgorszy mi kiedyś lekarz mówił żeby zacząć od twarogu albo jogurtu.Już nie wiadomo co robić ale jak pomyślę że ja zjem a Nadia będzie cierpieć to mi się odechciewa :dry:
14 lata 5 miesiąc temu #300173 przez magda79
Mała ja też tak myślę i moja pediatra również, żeby całkowicie nie odstawiać białka...Domi też raz ma raz nie na buzi tą wysypkę i wtedy po prostu posmaruje mu buzie..oprócz tego nie ma żadnych innych objawów skazy :) więc ja czasem sobie odpuszcze a czasem nie bo uwielbiam mleko i jego przetwory.........
14 lata 5 miesiąc temu #300177 przez angie1713
Hmmm to może ja też coś wprowadzę ...Już nie wiem co robić :huh:
14 lata 5 miesiąc temu #300182 przez iwonaNAVI
Hey :)

Na poczatku duze buziolki dla naszego forumowego kudlaczka Majusi sto latek zdrowka i moc buziakow :kiss:
i zebys zawsze miala takie piekne wloski :D

Monia zdrowka zyczymy :) kurujcie sie :kiss:
14 lata 5 miesiąc temu #300187 przez Mała
Moja Ola ma ostrą tą skazę,bo zaraz ma taki hełm na głowie,popękane aż do krwi uszy i liszaje na ciele. Najgorzej jest na główce. Do tej pory stosowałam ostrą dietę, ale dzisiaj zalecenie lekarza mam zjeść drożdżówkę. Już to zrobiłam i była meeeega pyszna. Ten nabiał mam wprowadzić, ale bez objadania się, nie codziennie, żeby nie przesadzić, raz kiedyś.
14 lata 5 miesiąc temu #300188 przez pati-m
Mala - ja nie widzę związku między spowiedzią z karteczką a bez karteczki. Przecież człowiek powinien się spowiadać szczerze, bez wględu na to czy ma jakąś durną karteczkę, czy nie.
Ale jak widać dla niektórych księży to ma znaczenie :dry:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka