- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #299746 przez gosia2324
megi2501 napisał:
Nie ma za co
JA z Jogo bede startowala pewnie okolo maja-czerwca jak juz sie cieplo zrobi
Gosiu, ale Jagódka jest śliczną dziewczynką. A te oczka
Mojej też zakładam często opaski, ale ja szczerze nie zauważam, aby lepiej było coś z jej uszkami
Tak, jak mi pisałaś
Dziękuję za informacje nocnikowe
Nie ma za co

JA z Jogo bede startowala pewnie okolo maja-czerwca jak juz sie cieplo zrobi

Temat został zablokowany.
- maja1982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #299751 przez maja1982
Witam,
Dotarliśmy do domku, mały już śpinka!!ja jestem taka padnięta że szok - noc u nas koszmarna wstawałam do niego 7 albo 8 razy!!i obudził sie o 3 i nie spał do 5 a pobudka o 7,10!!masakra i jeszcze cały dzień zajęć na kursie!mam nadz. ze dzisiaj będzie lepiej bo na tej diecie bez mlecznej i przy takich nockach to długo nie pociągnę!!
Chyba u bewpio i małej tez podobna noc była - znowu jakaś zmowa wrześniowych bobasów!!
Jagodzianka - śliczna

Julka - córunia tatusia
Amelka - mała strojnisia - piękna
KAty - cudowne te twoje dzieciaczki
nie wiem co miałam jeszcze napisać
idę spać kochane do jutra 

Dotarliśmy do domku, mały już śpinka!!ja jestem taka padnięta że szok - noc u nas koszmarna wstawałam do niego 7 albo 8 razy!!i obudził sie o 3 i nie spał do 5 a pobudka o 7,10!!masakra i jeszcze cały dzień zajęć na kursie!mam nadz. ze dzisiaj będzie lepiej bo na tej diecie bez mlecznej i przy takich nockach to długo nie pociągnę!!
Chyba u bewpio i małej tez podobna noc była - znowu jakaś zmowa wrześniowych bobasów!!

Jagodzianka - śliczna

Julka - córunia tatusia

Amelka - mała strojnisia - piękna

KAty - cudowne te twoje dzieciaczki
nie wiem co miałam jeszcze napisać

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #299766 przez magda79
a my byliśmy u sąsiadów pierwszy raz zobaczyć ich nowy domek i Domi byl bardzo grzeczny...strzelił kupala...niestety do pampersa, napił się i zasnął a później gadał i gadał....najedzeni, zadowoleni wróciliśmy do domu i po kąpieli padł szybko....
a z tymi uszkami to ja się zgadzam że geny i tyle - moaj kole też kombinowała z opaskami..itd..itd ale to na nic...u nas mówią...taki wiejski zabobon, że jak dziecko ma odstające uszy to znaczy, że w przyszłości będzie mieszkało daleko od domu
a z tymi uszkami to ja się zgadzam że geny i tyle - moaj kole też kombinowała z opaskami..itd..itd ale to na nic...u nas mówią...taki wiejski zabobon, że jak dziecko ma odstające uszy to znaczy, że w przyszłości będzie mieszkało daleko od domu

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez magda79.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #299770 przez Agusia83
No w koncu Was witam
Caly dzien przeznaczony dla rodzinki, to nawet kompa sie nie wlaczalo...jedynie chwile temu...w koncu wystawilam swoja suknie slubna...oby ktos ja kupil
Emi dzis nam zrobila pobudke o 5 rano:) coraz pozniej
, zjadla i zasnela dopiero gdzies o 6:30...jednak nie jojcyla, a gadala po swojemu
a pozniej wszyscy spalismy do 9 
Kingusia, jeszcze dzien sie nie skonczyl, tak wiec zycze samych sukcesow w 6 miesiacu
Julcia, ale Ty masz piekne oczeta
niejeden mlodzieniec sie w nich zakocha 
Amelko, jakie opaski? Baa, pieknej modelce we wszystkim ladnie
Mgielko, my tez mamy we czwartek 3, ostatnie szczepienie...
Katy, po pierwsze masz sliczne dzieciaczki...Samiemu bardzo ladnie w ogolonych wloskach...a Ines, dobra siostrzyczka, jak sie patrzy...a po drugie, zazdroszcze ogrzewania podlogowego...
My chodzimy w dlugich rekawach i czasem oprocz bodziaka, zakladam jeszcze Emi spiochy...niestety nie ma ich za duzo...bylam wczoraj w tesco, ale nic nie znalazlam...chyba musze sie przejsc na tzw "dziady"
haha, Magda, ale sie usmialam...to chyba EMi bedzie bardzo daleko mieszkac
bo z niej to maly uszatek
tak mowimy na nia z M 
Jesli chodzi o wyczyny dzieci, to Emi dopiero teraz zaczela sie przekrecac...a ile to sie nasteka i nawkurza jak jej cos nie wychodzi...mama wkracza do akcji i popycha troszke badz co badz ciezka pupe

Kingusia, jeszcze dzien sie nie skonczyl, tak wiec zycze samych sukcesow w 6 miesiacu

Julcia, ale Ty masz piekne oczeta

Amelko, jakie opaski? Baa, pieknej modelce we wszystkim ladnie

Mgielko, my tez mamy we czwartek 3, ostatnie szczepienie...
Katy, po pierwsze masz sliczne dzieciaczki...Samiemu bardzo ladnie w ogolonych wloskach...a Ines, dobra siostrzyczka, jak sie patrzy...a po drugie, zazdroszcze ogrzewania podlogowego...
My chodzimy w dlugich rekawach i czasem oprocz bodziaka, zakladam jeszcze Emi spiochy...niestety nie ma ich za duzo...bylam wczoraj w tesco, ale nic nie znalazlam...chyba musze sie przejsc na tzw "dziady"

haha, Magda, ale sie usmialam...to chyba EMi bedzie bardzo daleko mieszkac

Jesli chodzi o wyczyny dzieci, to Emi dopiero teraz zaczela sie przekrecac...a ile to sie nasteka i nawkurza jak jej cos nie wychodzi...mama wkracza do akcji i popycha troszke badz co badz ciezka pupe

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Agusia83.
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #299771 przez slowiczek
Iwona, Natalka ma to samo z tym wstydzeniem się
i też kaszle żeby zwrócić uwagę
dziś tak wymuszała ten kaszel, mała wariatka
a i jeszcze jak siedzi mi na kolanach to tak śmiesznie co chwilę odwraca głowę do tyłu, jak robocik i na mnie patrzy 
Amelka ślicznotka

oglądacie galimatias
??

Amelka ślicznotka

oglądacie galimatias

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez slowiczek.
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #299784 przez ewelinaa
Witam w niedzielny wieczór 
Wróciliśmy dziś do domku, mała była bardzo grzeczna na wyjeździe
Dziecko wykąpane i nakarmione śpi od 19.30,a ja musiałam do Was zajrzeć
Baaaaaaardzo dziękujemy za życzenia
jutro wkleję jakieś fotki.
Wszystkie dzieciaki CUDOWNE

Mała - ja tez ubieram Kingę w długi rękaw, w końcu to zima jest
Mgiełka - u mojej małej po Hippie było tak samo, prężyła się, stękała, miała zaparcie - jak zrobiła taką kupke jak plastelina to od razu z niego zrezygnowałam.
Jutro rano mamy wizytę w poradni rehabilitacyjnej.
A teraz lecę już kończyć rozpakowywać bagaże, bo wszystko leży na środku salonu
, a ja musiałam Was przeczytać

Dobranoc

Wróciliśmy dziś do domku, mała była bardzo grzeczna na wyjeździe

Dziecko wykąpane i nakarmione śpi od 19.30,a ja musiałam do Was zajrzeć

Baaaaaaardzo dziękujemy za życzenia

Wszystkie dzieciaki CUDOWNE

Mała - ja tez ubieram Kingę w długi rękaw, w końcu to zima jest

Mgiełka - u mojej małej po Hippie było tak samo, prężyła się, stękała, miała zaparcie - jak zrobiła taką kupke jak plastelina to od razu z niego zrezygnowałam.
Jutro rano mamy wizytę w poradni rehabilitacyjnej.
A teraz lecę już kończyć rozpakowywać bagaże, bo wszystko leży na środku salonu

Dobranoc

- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #299785 przez kasia79
ja oglądam
Zapomniałam wam napisać od 3 dni nie daję małej cyca, myślałam że będzie się domagać, ale nie pamięta o nim nawet, wciąż mam wątpliwości czy dobrze zrobiłam, ale już mało co miałam pokarmu i mała zjadła z dwóch piersi a i tak musiałam robić mleko.
Zapomniałam wam napisać od 3 dni nie daję małej cyca, myślałam że będzie się domagać, ale nie pamięta o nim nawet, wciąż mam wątpliwości czy dobrze zrobiłam, ale już mało co miałam pokarmu i mała zjadła z dwóch piersi a i tak musiałam robić mleko.
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #299832 przez iwonaNAVI
Slowiczek Oliwia jak siedzi na kolanach u kogos innego i sie nie kapnela ze to ja albo M to jak ta osoba sie odezwie np. moja mama to tez sie odwraca i patrzy kto ja trzyma i kto to powiedzial 
a i jeszcze odwraca sie w bujaku wygina sie w litere C i tym sposobem moze zobaczyc co sie dzieje za jej plecami
Kasia przykro ale niestety tak czasem bywa u mnie tez sie tak skonczylo z tym ze u mnie nie ciagnela przez moje brodawki i musialam sciagac...jak sciagalam po 20 ml nieraz w pol godz to byla masakra ale tak bardzo chcalam zeby choc troche dostala mojego...ale prawde mowiac to bylo bezcelowe takie ilosci to kropelki byly...no ale bynajmniej nie mialam wyrzutow ze zrobilam wszystko zeby karmic jak najdluzej

a i jeszcze odwraca sie w bujaku wygina sie w litere C i tym sposobem moze zobaczyc co sie dzieje za jej plecami

Kasia przykro ale niestety tak czasem bywa u mnie tez sie tak skonczylo z tym ze u mnie nie ciagnela przez moje brodawki i musialam sciagac...jak sciagalam po 20 ml nieraz w pol godz to byla masakra ale tak bardzo chcalam zeby choc troche dostala mojego...ale prawde mowiac to bylo bezcelowe takie ilosci to kropelki byly...no ale bynajmniej nie mialam wyrzutow ze zrobilam wszystko zeby karmic jak najdluzej
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #299833 przez Marta M
Dżewczyny moje ja tez juz jestem i nawet moge sie pochwalic ze dzielnie przeczytalam te wszystkie strony, naogladalam sie pieknych zdjec dzieciaczkow, poznalam Amelke i tych strasznych zdjec tez, chodzi mi o te koszmarne smoczki z zebami, haha
Widzialam ze Basia na chwile do nas wrocila, ale znow jej nie ma...
No i co tu duzo pisac: gratuluje wpakowania stopek do buzi, picia wody mydlanej, wstydkania sie, zrzucania zabawek i ogladania za siebie
No i o mezolach pijokach i tesciowych tez wszystko przeczytalam
Ale namieszalam..
A u mnie wreszcie nocnik stoi i od jutra zacznie byc uzywany..
Ja tez ewelina jutro mam kontrole w poradni rehabilitacyjnej
A co do szczepien to ostatnie bedziemy miec po skonczonym szostym miesiacu i pol roku przerwy, ale super
Widzialam ze Basia na chwile do nas wrocila, ale znow jej nie ma...
No i co tu duzo pisac: gratuluje wpakowania stopek do buzi, picia wody mydlanej, wstydkania sie, zrzucania zabawek i ogladania za siebie

No i o mezolach pijokach i tesciowych tez wszystko przeczytalam

Ale namieszalam..
A u mnie wreszcie nocnik stoi i od jutra zacznie byc uzywany..
Ja tez ewelina jutro mam kontrole w poradni rehabilitacyjnej
A co do szczepien to ostatnie bedziemy miec po skonczonym szostym miesiacu i pol roku przerwy, ale super

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Marta M.
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona