BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

14 lata 11 miesiąc temu #144502 przez monika1984lodz
bewipo masz racje, chyba tez tak zrobie :)

ZGAGA MNIE ZAATAKOWALA BUUUUUU

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
14 lata 11 miesiąc temu - 14 lata 11 miesiąc temu #144503 przez mgielka22
Zrobilam fotki pokoiku dla mojej malej, jest on w ksztalcie diamentu:)

To tyle;) nie kupowalam komody bo stwierdzilam ze tylko bedzie mi msce zawalac wiec zrobilam przewijak na lozku i obok tego mam polki i toaletke skad moge brac potrzebne rzeczy do pielegnacji;)
14 lata 11 miesiąc temu #144510 przez mgielka22
monika1984lodz napisał:

bewipo masz racje, chyba tez tak zrobie :)

ZGAGA MNIE ZAATAKOWALA BUUUUUU

Na zgage to mleko dobre z tego co wiem;)
14 lata 11 miesiąc temu #144520 przez monika1984lodz
mgielka widze, ze Ty to masz juz wszytsko na ostatni guzik zapiete :) o i widze moja ukochana sage :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
14 lata 11 miesiąc temu #144526 przez beti
Mgiełka, no super...ja mam identyczną toaletkę, tylko szyflady po lewej ;)))
14 lata 11 miesiąc temu #144542 przez gosia2324
Napisałam się do Was rano i gdzieś szlak trafił mojego posta :P

Ja po wczorajszej wizycie gości padłam, siedzieli 6 godz, jak usypiam kube to myślałam ze zasnę razem z nim ...

Mała mi syn tez czasem funduje takie nocki :(
Dziś [przebudzil sie o 2.00 popłakał chwile i zasnął, ale Mała rozbudziła się i tak do 4.00 przekladalm się z boku na bok .

Pati ten kolega to chyba nie dojrzał do małżeństwa, wiec chyba dobrze ze to tak sie skończyło . Daj znac czy ślub sie odbył :)

Slowiczku czekam na zdjęcia zakupów :)
14 lata 11 miesiąc temu #144552 przez Marta M
Pati no jak to przeczytalam to mnie zwalilo z nog...

Bewipo to wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :) My jutro mamy rocznice slubu, dzisiaj mielismy piekna msze, ksiadz nam gratulowal i wogole bylo milo :)

Megi dobrze ze mimo kilku trudnosci wszystko jest na najlepszej drodze, jej dziewczyny juz lipcowki zaczynaja rodzic, za 9 tygodni pewnie pierwsza z nas tez juz bedzie miala to za soba...Yaaa..;)

Mgielka ile Ty masz rzeczy juz dla malej, cala szafa, ja to chyba tylko jedna polke mam z tego co Ty, haha..ale wlasnie ostatnio dziewczynom wysylalam link tych mebelkow ktore masz bo tez je bedziemy kupowac, tyle ze zamiast zyrafy bedzie mis ;)
14 lata 11 miesiąc temu #144561 przez bewipo
Martuś nie wiem co ja tam wcześniej pisałam, ale urodzinki mam dopiero w sierpniu ;)
Ładnie, że Wam sie msza udała rocznicowa. Oczywiście wszystkiego najlepszego i dużo, dużo szczęscia :)

mgiełka pokoik fajniutki :)
14 lata 11 miesiąc temu - 14 lata 11 miesiąc temu #144566 przez mgielka22
Marta no jak daja to trzeba brac:D fajnie sie zlozylo ze chrzesnica wyrosla z tych rzeczy to odziedziczylam:)

Ja juz sie tak wrzesnia nie moge doczekac:) strasznie bym juz chciala miec mala na swiecie:)

Monika widzisz to akurat ksiazki meza jeszcze ich nie czytalam, zaczelam od filmow;)
14 lata 11 miesiąc temu #144570 przez gosia2324
Matra ja myślę ze nawet wcześniej niz za 9 ty zaczniemy sie rozpakowywać :)
Beti i słowiczek to już na mecie prawie ;)
14 lata 11 miesiąc temu #144576 przez gosia2324
Sa juz dwa lipcowe dzieciaczki a ja becze tak sie wzruszylam p p p p p .....
14 lata 11 miesiąc temu #144577 przez Marta M
Bewipo juz rozumiem, 30 tydzien Ci sie zaczal a nie 30 rok zycia...haha...przepraszam za zamieszanie ;)
14 lata 11 miesiąc temu #144581 przez monika1984lodz
wrrrr M mial wyjsc tylko na godzine nie ma o juz trzy i na dodatek jak dzwonie to mnie rozlacza wrrrr :angry:

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
14 lata 11 miesiąc temu #144638 przez Marta M
Monika moj tez tak czasem ma..

A ja sie tak najadlam malin, ze szok...i jeszcze mnie czekaja truskawki, kiwi i banany..ja calkiem jestem glupia jesli chodzi o to czy powinnam jesc takie rzeczy czy nie...bo ten moj test glukozowy byl dziwnie przeprowadzony, lekarz pierwsze zmartwil, potem pocieszyl i zostawil z problemem...mam nadzieje ze jedzac to na co mam ochote nie wyrzadzam maluszkowi krzywdy..
14 lata 11 miesiąc temu - 14 lata 11 miesiąc temu #144657 przez beti
Marta, po pierwsze gratuluję rocznicy!!!
A po drugie owoców sobie nie żałuj, no może winogrona i banany ogranicz po prostu... no i ciastka, cukierki, cukier trochę ogranicz i się niczym nie przejmuj...Twój stres bardziej Majce szkodzi :))
Gosia...no proszę Cię, ja jeszcze materacyka do łóżeczka nie mam a Ty mi tu o mecie ;) ale w sumie masz rację, za 5 dni już 8 m-c zaczynamy wg OM a wg USG to zostało mi niewiele ponad 6 tygodni...+/- 2 tyg oczywiście...więc nawet i początek sierpnia wchodzi w grę... o kurcze!!!! :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia