- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #145894 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dzien dobry dziewczynki 
Zaraz wychodze do lekarza wpadlam na chwilke
buziaki :*

Zaraz wychodze do lekarza wpadlam na chwilke

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 10 miesiąc temu #145901 przez pati-m
hej dziewczyny!
Ja zaraz śmigam na tą okropną glukozę po raz drugi (75g)
Trzymajcie kciuki, żebym nie zwymiotowała. Idę z półprzymkniętymi oczami, bo całą noc budziłam się prawie co godzinę tak mnie zgaga męczyła
Aż wkońcu się popłakałam z tego bólu... Ech...
Monia - trzymam kciuki za wizytę! Daj znać jak było po powrocie
Miłego dnia dla wszystkich
Ja zaraz śmigam na tą okropną glukozę po raz drugi (75g)

Monia - trzymam kciuki za wizytę! Daj znać jak było po powrocie

Miłego dnia dla wszystkich

- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #145902 przez megi2501
Dzień dobry Wszystkim,
Bardzo się cieszę, że badania wyszły dobrze. Gratulację! Ja mam dopiero na 7 lipca, ale nie wiem czy w końcu nie przejadę się dziś do lekarza, bo ten ból od niedzieli nic nie ustępuje. Nawet po No- spie:(
Zazdroszczę, że z mężami możecie pofiglować, bo ja od trzech miesięcy już w celibacie:(
Miłego dnia
Bardzo się cieszę, że badania wyszły dobrze. Gratulację! Ja mam dopiero na 7 lipca, ale nie wiem czy w końcu nie przejadę się dziś do lekarza, bo ten ból od niedzieli nic nie ustępuje. Nawet po No- spie:(
Zazdroszczę, że z mężami możecie pofiglować, bo ja od trzech miesięcy już w celibacie:(
Miłego dnia

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #145910 przez Agusia83
Dzien dobry wtorkowo:) 
Pati, cudne zdjecie....Kacperek sobie nynal?Bo troszke tak wyglada....nie dosc, ze sliczny chlopczyk, to jeszcze kawal chlopa
ladnie przybiera na wadze...a ginka mowila cos wiecej? Mowila ile mierzy cm??Wyglada na dlugiego dzidziusia...haha...A glukoza sie nie martw, na pewno wszystko dobrze wyjdzie....i dasz rade ja wypic, czego w koncu nie robimy dla naszych maluchow???
Marta, ale Maja niezla akrobatka....zeby nie chciec pokazac sie rodzicom????
dziewczynki dajcie znac jak zrobicie echo serduszek maluszkow....
Monia, oczywiscie trzymamy kciuki
Megi, to super, ze juz 7.07 bedziesz miala usg...ja pewnie dopiero pod koniec lipca...tzn wowczas kiedy sama pojde zrobic prywatnie...
Marta, a o jakim szpitalu konkretnie pisalas????Uniwersytecki Szpital Dzieciecy, ten na Prokocimiu?
Gosia, ja sie smaruje 2 razy dziennie cale cialo...mam tylko nadzieje, ze to nie cholesteza, czy jakos tak....i na dodatek wyszlo mi jakies uczulenie....chyba wypije wapno na wszelki wypadek..
A wczoraj nie mialam jak ogladac "Rozmowy w toku" bo maz zaklocal mi fonie
ale teraz jest powtorka...wiec ziorne...

Pati, cudne zdjecie....Kacperek sobie nynal?Bo troszke tak wyglada....nie dosc, ze sliczny chlopczyk, to jeszcze kawal chlopa

Marta, ale Maja niezla akrobatka....zeby nie chciec pokazac sie rodzicom????

dziewczynki dajcie znac jak zrobicie echo serduszek maluszkow....
Monia, oczywiscie trzymamy kciuki

Megi, to super, ze juz 7.07 bedziesz miala usg...ja pewnie dopiero pod koniec lipca...tzn wowczas kiedy sama pojde zrobic prywatnie...
Marta, a o jakim szpitalu konkretnie pisalas????Uniwersytecki Szpital Dzieciecy, ten na Prokocimiu?
Gosia, ja sie smaruje 2 razy dziennie cale cialo...mam tylko nadzieje, ze to nie cholesteza, czy jakos tak....i na dodatek wyszlo mi jakies uczulenie....chyba wypije wapno na wszelki wypadek..
A wczoraj nie mialam jak ogladac "Rozmowy w toku" bo maz zaklocal mi fonie

Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez Agusia83.
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #145937 przez gosia2324
Pati Kacperek jest uroczy 
Ja już nasmażyłam 8 mielonych i jade teraz zatankowac .
Obiadek z glowy na 2 dni
U nas pochmurno i zono brrrr jak jesienią ...
Pati ja tak mialam cytryne do 75 glukozy i powiedziala pielegniarka ze mozna .

Ja już nasmażyłam 8 mielonych i jade teraz zatankowac .
Obiadek z glowy na 2 dni

U nas pochmurno i zono brrrr jak jesienią ...
Pati ja tak mialam cytryne do 75 glukozy i powiedziala pielegniarka ze mozna .
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #145949 przez basia89
hej dziewczyny 
ja dzisiaj dobiłam do 30-stki
coraz bliżej końca 
u mnie też do 75glukozy można cytrynę dodać. ale ja ją wypiłam bez, i to w dwóch łykach żeby smaku nie czuć.
muszę się za naukę wziąść ale mi się nie chce.
zjadłam śniadanie a czuje się nadal głodna
głodomór ostatnio się ze mnie zrobił

ja dzisiaj dobiłam do 30-stki

u mnie też do 75glukozy można cytrynę dodać. ale ja ją wypiłam bez, i to w dwóch łykach żeby smaku nie czuć.
muszę się za naukę wziąść ale mi się nie chce.

- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #145955 przez bewipo
Hej!
Ja dziś tez juz lab obskoczyłam, bo wizyta w poniedziałek. Oczywiście mąż od rana musiał mnie wkurzyć, bo miał mnie zawieźć, ale oczywiście ważniejsze jest żeby się wyspać!! Wiec trzasnęłam drzwiami i sama pojechałam. Idę się na balkon poopalać bo u mnie słoneczko ale tylko do 12.
Ja dziś tez juz lab obskoczyłam, bo wizyta w poniedziałek. Oczywiście mąż od rana musiał mnie wkurzyć, bo miał mnie zawieźć, ale oczywiście ważniejsze jest żeby się wyspać!! Wiec trzasnęłam drzwiami i sama pojechałam. Idę się na balkon poopalać bo u mnie słoneczko ale tylko do 12.
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #145961 przez megi2501
Pati masz rewelacyjnego synka:) Powodzenia na glukozie:)
Trochę mnie zdziwiło, że zalecają Wam Echo serca po 30 tygodniu, bo u nas mówili, że robi się je między 24-27 tygodniem ciąży, bo najlepiej wtedy wszystko widać.
Jestem po takim badaniu i powiem Wam, że WARTO! Badają dziecko długo, przynajmniej my byliśmy prawie 40 minut. Każdą żyłkę, każdy przepływ itp. Wydruków dostałam prawie 10 stron A4.
Trochę mnie zdziwiło, że zalecają Wam Echo serca po 30 tygodniu, bo u nas mówili, że robi się je między 24-27 tygodniem ciąży, bo najlepiej wtedy wszystko widać.
Jestem po takim badaniu i powiem Wam, że WARTO! Badają dziecko długo, przynajmniej my byliśmy prawie 40 minut. Każdą żyłkę, każdy przepływ itp. Wydruków dostałam prawie 10 stron A4.
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 10 miesiąc temu #145968 przez Mała
Witam.
Już jestem w domu, podróż minęła całkiem dobrze, nogi mi tylko trochę spuchły, no i kręgosłup dał do wiwatu.
Samochód świeżo odebrany od mechanika przejechał 20 km i znów do niego wrócił, a my szybka akcja przepakowania i wróciliśmy do domu samochodem szwagra. Nawet nie mam już siły denerwować się.
Fajnie, że dzieciaczki zdrowe i rosną. A mnie właśnie pani od badań prenatalnych mówiła, że najlepszy czas na dokładne obejrzenie serduszka jest od 25-31 tc. Ja idę 7.07 i może się w końcu dowiem czy mam Olę, czy Dawida
Mój Kamil spóźnione urodziny obchodzi w przedszkolu, więc spadam zanieść tort.
Już jestem w domu, podróż minęła całkiem dobrze, nogi mi tylko trochę spuchły, no i kręgosłup dał do wiwatu.
Samochód świeżo odebrany od mechanika przejechał 20 km i znów do niego wrócił, a my szybka akcja przepakowania i wróciliśmy do domu samochodem szwagra. Nawet nie mam już siły denerwować się.
Fajnie, że dzieciaczki zdrowe i rosną. A mnie właśnie pani od badań prenatalnych mówiła, że najlepszy czas na dokładne obejrzenie serduszka jest od 25-31 tc. Ja idę 7.07 i może się w końcu dowiem czy mam Olę, czy Dawida

Mój Kamil spóźnione urodziny obchodzi w przedszkolu, więc spadam zanieść tort.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #145971 przez Agusia83
Mala, to mieliscie niezla przygode z samochodem...dobrze, ze mogliscie wziasc autko szwagra...
Dziewczynki, przed chwila ogladalam na youtube pierwsze kapiele maluszkow, jeszcze w szpitalu....i swierdzam, ze jesli moj maluszek bedzie tak plakal, to ja chyba z nim
Dziewczynki, przed chwila ogladalam na youtube pierwsze kapiele maluszkow, jeszcze w szpitalu....i swierdzam, ze jesli moj maluszek bedzie tak plakal, to ja chyba z nim

- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #146020 przez ewelinaa
Pati - ślicznego masz synka, jak ładnie buzię pokazał 
Mam nadzieję, że moja Kinga też jutro tak ładnie się zaprezentuje
Ja dziś idę odebrać wyniki, a później biorę się za prasowanie - wczoraj uprałam już pierwszą partię ciuszków dla małej, później trzeba będzie brać się za resztę.
I kończyć wyprawkę, bo coś czuję, że już niedługo nie będę miała siły latać po sklepach, zostanie allegro

Mam nadzieję, że moja Kinga też jutro tak ładnie się zaprezentuje

Ja dziś idę odebrać wyniki, a później biorę się za prasowanie - wczoraj uprałam już pierwszą partię ciuszków dla małej, później trzeba będzie brać się za resztę.
I kończyć wyprawkę, bo coś czuję, że już niedługo nie będę miała siły latać po sklepach, zostanie allegro

- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 10 miesiąc temu #146027 przez Marta M
Agusia to jest Szpital Uniwersytecki na Kopernika, z tym ze czytalam opinie ze strasznie zaniedbany, sciany odrapane, polozne niemile, ale lekarze sami specjalisci i wszystkie zagrozone ciazarne tam woza..moja gin tez swietna i powiedziala ze jak bedzie miala dyzur to zebym tam przyjechala to bedzie przy mnie, a jak nie to zebym sie zastanowila nad ujastkiem, zeromskim albo siemiradzkim..
Pati biedna Ty z ta zgaga...
Monia juz powinna dac znac co u lekarza..
A ja siedze w samochodzie pod naszym domem, maz drapie sciany i kurzy sie niemilosiernie..wymyslilam coby z nim przyjechac, bo samej mi sie nudzi, myslalam ze posiedze w ogrodzie, ale cos pogoda nie teges..a tu nie ma sie gdzie wysikac, bo nie ma lazienki, nie ma gdzie zjesc i wogole...ale nie narzekam
Wytrzymam do tej 21ej
Pati biedna Ty z ta zgaga...
Monia juz powinna dac znac co u lekarza..
A ja siedze w samochodzie pod naszym domem, maz drapie sciany i kurzy sie niemilosiernie..wymyslilam coby z nim przyjechac, bo samej mi sie nudzi, myslalam ze posiedze w ogrodzie, ale cos pogoda nie teges..a tu nie ma sie gdzie wysikac, bo nie ma lazienki, nie ma gdzie zjesc i wogole...ale nie narzekam

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #146055 przez pati-m
hej dziewczynki!
Wróciłam z tej glukozy. To była masakra! Starałam się wypić jak najszybciej żeby za wiele nie poczuć, ale to niemożliwe. I przez pierwsze 10-15 min. myślałam, że zwymiotuje. Resztkami sił się powstrzymywałam, bo wiedziałam że wtedy mnie czeka jeszcze raz to samo. Ale na szczęście już po. Jutro wyniki, więc pozostaje tylko czekać.
I dziękuję za komplementy w imieniu Kacpra
Wróciłam z tej glukozy. To była masakra! Starałam się wypić jak najszybciej żeby za wiele nie poczuć, ale to niemożliwe. I przez pierwsze 10-15 min. myślałam, że zwymiotuje. Resztkami sił się powstrzymywałam, bo wiedziałam że wtedy mnie czeka jeszcze raz to samo. Ale na szczęście już po. Jutro wyniki, więc pozostaje tylko czekać.
I dziękuję za komplementy w imieniu Kacpra

Moderatorzy: ilona