BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

14 lata 9 miesiąc temu #146073 przez slowiczek
ale wy tu dużo piszecie :P przez to nie pamiętam co chciałam każdej z was napisać :(

co do figlowania to widzicie - te które chcą to nie mogę, a ja niby mogę ale w ogóle mi się nie chce :P

też dziś rano zaliczyłam laboratorium - pobieranko krwi, zobaczymy czy ta moja tarczyczka się ogarnęła :)
Temat został zablokowany.
14 lata 9 miesiąc temu - 14 lata 9 miesiąc temu #146092 przez monika1984lodz
Wrocilam :)

Nuna zdrowa :) nadrobila wielkoscia do swojego wieku :) ma ok 39cm i wazy 1500g+-50g

szyjka sie skrocila do 3 cm ale gin powiedzial, ze jak na 30 tc to taka dlugosc jest bardzo dobra.Duphaston bede lykala jeszcze 3 tygodnie ...
Powiedzialam mu tez o tym bolu spojenia.Zbadal i stwierdzil, ze to nie spojenie tylko , ze macica bardzo sie rozciagnela, bo mala nadrobila bardzo szybko 1,5 tygodnia.

A oto Nunulka :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
14 lata 9 miesiąc temu #146095 przez pati-m
monia - gratuluję ślicznej Nuny :) Widać, że jej wygodnie, to i rośnie zdrowo :) Oby tak dalej :) Aż chce się żyć jak takie same dobre wieści o naszych maluszkach :)
14 lata 9 miesiąc temu #146099 przez SYLWIA
Monia to dobrze,że wszystko dobrze i z Tobą i z Nuną :)

Marta dasz radę siedzieć w samochodzie do 21 ?? Podziwiam Cie :)

[url=http://www.su
14 lata 9 miesiąc temu #146103 przez mgielka22
Moniczko sliczna mała:)

Pati fajny ten Twoj chlopczyk:D

Dziś wlasnie wzielam sie za pranie ciuszków malej, u mnie we wro piekna pogoda i czysciutkie niebo jest:D

DOstalam przedluzenie umowy w pracy do porodu i sie bardzo ciesze, bo dalej mam placone 100%:)

Cos mnie od rana w podbrzuszu ciagnie, podejrzewam ze dalej rosnie i w ogole, chodze tez taka spiaca masakra... ja ide za tydzien na usg i mam nadzieje ze u mojej niunki tez wszystko w porzadku:)

To fakt na borowskiej we wroclawiu jest przepelnione i tak robia, a to dlatego ze wszyscy mysla ze jak nowy szpital to jest super a jak sie okazalo to tam gowno zrobili i sie wszyscy kisza a maluchy choruja;/ wole isc do starego gdzie bede miala miejsce i mnie nie wywala, nie wyobrazam sobie dojezdzac do dziecka na karmienie - horror!!!
14 lata 9 miesiąc temu #146109 przez mYSZA
jejku dziewczyny przepraszam, że Was tak zaniedbałam!

tak jak wczoraj pisałam smsem do Agusi nie zjawiałam się na forum bo byłam przed obroną i siedziałam w notatkach. A jak ja siedziałam to mój Janek wywijał w brzuszku niepowtrzalnie;)

w każdym razie jestem już magistrem obronionym na 5 i zamierzam ponownie włączyć się w mamusiny krąg dyskusyjny- już weszłam ponownie w klimat bo dziś listonosz przywiózł mi kołderkę i podusię do kołyski mojego Janka no i dziś o 20 lekarz i USG. Nie jestem w stanie nadrobic tych setek postów które napisałyście, ale obiecuję być już teraz na bieżąco jaknajbardziej;)

pozdrawiam!

Janek z nami!
14 lata 9 miesiąc temu #146112 przez Pyśkaaaa
Monia ale duuużżża i śliczna :)

Migielka to prawda pogoda u nas we wro jest super :D
ja sie nagimnastykowałam co by pazurki u nog se pomalować :P poszłam na zakupy i jakos mi ciężko... moj K.zostawia mnie na 2 noce i jeden dzień i bede się nudzić
rzeczy planuje prac jak się już przeprowadzimy i urządzimy pewnie w lipcu.. a poza tym muszę dokupic sporo rzeczy...
14 lata 9 miesiąc temu #146113 przez gosia2324
Monika super wiesci :) oby tak dalej !!!

Agusia ja w szpitalu buczalam o wszystki, ze Kuba placze, ze pobieraja mu krew, ze boli krocze, ze ma zoltaczke , ze musze tak tyle siedziec itd ...
hormony szelaly ! :silly:

Marta ja mialam praktyki w Zeromskim na porodówce i szczerze polecam !!!!
Sale sa 1 osobowe do rodzenia,w kazdej drabinki, worek sako itd
poród rodzinny bezpłatny (przynajmniej wtedy byl),a porodówka nazywa sie BOCIANÓWKA :)
14 lata 9 miesiąc temu #146121 przez Pyśkaaaa
Mysza gratuluje obrony :*
Migielka a słyszałaś cos o Kamieńskiego :unsure: w sumie jak nie bedą mieli miejsc to z każdego odeślą ja co prawda na Borowską mam najbliżej ale przeraziłaś mnie ech...
14 lata 9 miesiąc temu #146122 przez pati-m
Myszka - gratuluję świeżo upieczonej Pani Magister :) No i Jankowi, że ma taką zdolną mamę :)
14 lata 9 miesiąc temu - 14 lata 9 miesiąc temu #146125 przez Mała
Mysza gratuluję mgr :)

Monia super wieści, a szyjka jak na 30 tc to faktycznie długa.

Ja chyba zgłupieję przez to leżenie, a dzisiaj to mnie już tak nosi. W końcu w domu to wiecie, pranie wstawić, kwiaty podlać, trochę kurze zetrzeć, bo rehabilitantka przychodzi. Aż mi się opierdziel zebrał od męża, że z du....ą nie leże.

A tutaj spóźniony tort dla cioć.
Załączniki:
14 lata 9 miesiąc temu #146131 przez pati-m
Mała - jaki piękny tort! Kamil pewnie zachwycony :) Chociaż jestem po glukozie i na brak cukru nie narzekam w organizmie, to się skuszę na wirtualny kawałek, bo tak apetycznie wygląda :silly: Buziaki dla synka :kiss:
14 lata 9 miesiąc temu #146152 przez Pyśkaaaa
i ja poprosze kawaleczek :P
14 lata 9 miesiąc temu #146162 przez gosia2324
Mala torcik swietny. dzieciaki na pewno beda mieli frajde,
A ja wlasnie wychodze z siebie !!!!
Moje dziecko od 11.30 zasypia a jest juz 13,30 !
Zaraz mnie wywioza !!!!
14 lata 9 miesiąc temu #146168 przez bewipo
Monika nunulka śliczna i ładnie rośnie.
Mysza serdeczne gratulacje!
Mała tort taki apetyczny, a ja nic słodkiego w domciu nie mam ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia