- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #145350 przez megi2501
Ewelinaa łączę się z Tobą w bólu brzucha. Trochę jest lepiej niż wczoraj i dałam rade zrobić obiadek dla mojego M:)
Ja już mam kocyk beżowy taki:
allegro.pl/5568-bajeczne-kocyki-akrylowe...0cm-i1670966093.html
Mnóstwo drobnych rzeczy, jak: butelki i smoczki z różnymi otworami, podgrzewacz do butelek, aspirator do noska, nożyczki, pampersy i trochę ciuszków od siostry męża (ale takich większych).
Kupiłam na allegro sweterek, ale już go nie ma więc zdjęcia nie wkleję i:
allegro.pl/disney-7-cudnych-body-wyprawk...-56-i1668667894.html
allegro.pl/babaluno-pajacyk-wyprawka-4cz...-56-i1672207585.html
Dla siebie mam już wszystko do szpitala poza stanikiem do karmienia.Kolejne zakupy dopiero w sierpniu bo teraz zabudowujemy balkon i już pieniążków nie będzie
Ja już mam kocyk beżowy taki:
allegro.pl/5568-bajeczne-kocyki-akrylowe...0cm-i1670966093.html
Mnóstwo drobnych rzeczy, jak: butelki i smoczki z różnymi otworami, podgrzewacz do butelek, aspirator do noska, nożyczki, pampersy i trochę ciuszków od siostry męża (ale takich większych).
Kupiłam na allegro sweterek, ale już go nie ma więc zdjęcia nie wkleję i:
allegro.pl/disney-7-cudnych-body-wyprawk...-56-i1668667894.html
allegro.pl/babaluno-pajacyk-wyprawka-4cz...-56-i1672207585.html
Dla siebie mam już wszystko do szpitala poza stanikiem do karmienia.Kolejne zakupy dopiero w sierpniu bo teraz zabudowujemy balkon i już pieniążków nie będzie

Temat został zablokowany.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #145353 przez pati-m
fanka - wyobrażam sobie, że strasznie musiałaś się wystraszyć. Najważniejsze, że od razu zareagowałaś i lekarka też. Leż sobie kochana, odpoczywaj i wylecz całkowicie tą infekcję.
Masz rację - nawet nie zdajemy sobie sprawy, że w każdej chwili może się coś stać.
Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze
Masz rację - nawet nie zdajemy sobie sprawy, że w każdej chwili może się coś stać.
Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze

- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #145364 przez ewelinaa
Fanka - wierzę, że najadłaś się strachu, ale masz świetną lekarkę, że nawet w niedzielę Cię przyjęła i jest cały czas pod telefonem, uważaj teraz na siebie i mocno trzymam kciuki, żeby taka sytuacja się nie powtórzyła 
Megi - świetne te rzeczy, które pokazałaś. Ja szaleję z ubrankami, ale staram się bardzo ograniczać i w sobotę jak byłam z mężem w Reserved to już tylko 2 bluzeczki kupiłam i to już w rozmiarze 74
Ból nie mija, wezmę no-spę i idę się położyć i poczytać - to dla mnie najlepszy relaks

Megi - świetne te rzeczy, które pokazałaś. Ja szaleję z ubrankami, ale staram się bardzo ograniczać i w sobotę jak byłam z mężem w Reserved to już tylko 2 bluzeczki kupiłam i to już w rozmiarze 74

Ból nie mija, wezmę no-spę i idę się położyć i poczytać - to dla mnie najlepszy relaks

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #145373 przez pati-m
Mam pytanko do Was kochane. Planuję w przyszłym tygodniu kupić kosmetyki dla maluszka, ale tak sobie teraz uświadomiłam, że właściwie nie mam pojęcia jakie
Może wy macie jakąś listę niezbędnych środków pielęgnacyjnych? Chodzi mi o takie najważniejsze, bo nie chce wydac na coś niepotrzebnie pieniądze i potem wcale tego nie używać.

- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #145385 przez slowiczek
fanka - współczuję takiego stresu, ja bym chyba straciła przytomność jakbym zobaczyła, że coś zielonego ze mnie wycieka
- pewnie pomyślałabym, że to zielone wody płodowe
pati - ja na początek potrzebuję dla Maluszka Oilatum i Sudocrem, i koniec
mnie dzwoni w uchu i głowa mnie boli i zaraz oszaleję
kiedyś po zapaleniu zatok piszczało mi w uchu przez dobry miesiąc i zaczynałam już mieć myśli depresyjne..
megi - śliczny pajacyk

pati - ja na początek potrzebuję dla Maluszka Oilatum i Sudocrem, i koniec

mnie dzwoni w uchu i głowa mnie boli i zaraz oszaleję

kiedyś po zapaleniu zatok piszczało mi w uchu przez dobry miesiąc i zaczynałam już mieć myśli depresyjne..
megi - śliczny pajacyk

Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez slowiczek.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #145388 przez pati-m
slowiczek - no właśnie słyszałam, że oilatum jest najlepsze i chyba też się zdecyduję
a nie trzeba jeszcze oprócz tego jakiejś oliwki po kąpieli?
tu znalazłam opinię na ten temat www.dzieciowo.pl/2009/05/oilatum-tlusta-legenda-kapielowa.html

tu znalazłam opinię na ten temat www.dzieciowo.pl/2009/05/oilatum-tlusta-legenda-kapielowa.html
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez pati-m.
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #145397 przez kasia79
Fanka współczuję ci takich przeżyć, wiem jak sie bałaś ja umieram ze strachu jak dlużej mnie brzuch pobolewa, leż oszczędzaj sie i wypoczywaj.
Pati ja planuję kupić:
- mydełko
- oliwkę
- krem na odparzenia
- szampon
wszystko z nivea, bo używałam przy kacperku i rewelacja.
Pati ja planuję kupić:
- mydełko
- oliwkę
- krem na odparzenia
- szampon
wszystko z nivea, bo używałam przy kacperku i rewelacja.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 10 miesiąc temu #145398 przez Agusia83
Hej dziewczynki, nawet nie wiecie jak sie za Wami stesknilam. Nie bylo mnie na forum 4,5 dnia a czytania tyle, ze chyba wszystkiego nie zdarze ogarnac....Bylo fantastycznie, nie chcialo nam sie wracac. Pogoda miala byc brzydka a codziennie swiecilo slonce, wieczory chlodniejsze, ale jak to w gorach...kolacyjki przy ognisku...naprawde wypoczelismy 
Musze sie Wam pochwalic, ze w koncu Minio(maz
) poczul maluszka..podczas poobiedniej drzemki polozyl reke na brzuchu a maluszek skopal go niemilosiernie...haha..i tak sie bawili, maz pukal a dzidzi kopala
Wracac sie nie chcialo, no, ale trzeba bylo, bo do pracy chodzic trzeba
.
Marta, to ja chcialam zlozyc Wam (Tobie i mezowi) najserdeczniejsze zyczenia z okazji rocznicy slubu) oby wiecej takich uroczystosci w Waszym zyciu
Z wykonczeniem domku na pewno sobie poradzicie...mowi się, spiesz sie powoli....
Katy, bardzo sie ciesze, ze i u Was prace sie posuwaja do przodu...nie zdarzysz sie obejrzec, a juz bedziecie mieszkac w 4 tylko i wylacznie w Waszym domku..
Basia, ja nie bede kupowac przewijaka...moim zdaniem jest niepotrzebny a tylko zajmuje niepotrzebnie miejsce....no i zabiera papierki z portfela
Fanka, czytalam z przerazeniem Twoja wypowiedz....ulzylo mi, ze wszystko sie dobrze skonczylo...pamietaj aby sie oszczedzac i naprawde nie robic nic, skoro tak zalecil lekarz...a maz kochany, ze pomaga teraz we wszystkim.
Oczywiscie trzymam dzis kciuki za wizyty...jak dobrze zapamietalam to Pati i Marta dzis beda na randkach z ginkami
Relacje mile widziane 
pati, jesli chodzi o kosmetyki, to ja zakupie oliwke bambino i mydelko bambino, na poczatek...a pozniej moze jakis szapmon bambino...ale jak narazie tylko te 2 rzeczy...gdyz slyszalam, ze to najmniej alergiczne kosmetyki a do tego tanie...wole nie wydawac duzo pieniedzy,bo jak sie okaze, ze maluch bedzie uczulony, to co ja z tym zrobie?
Ktoras dziewczynki pokazywala brzuszek, przepraszam, ze nie pamietam...ale byl sliczny...baaa...jest caly czas piekny
Ale wam strzelilam tasiemca....dobrze, ze obiadek prawie gotowy...nie bede dzis sprzatac bo jakos nie mam weny, ale ze 4 prania musze wlaczyc, bo po wyjezdzie mnostwo ciuchow przesiaknietych ogniskiem

Musze sie Wam pochwalic, ze w koncu Minio(maz

Marta, to ja chcialam zlozyc Wam (Tobie i mezowi) najserdeczniejsze zyczenia z okazji rocznicy slubu) oby wiecej takich uroczystosci w Waszym zyciu

Katy, bardzo sie ciesze, ze i u Was prace sie posuwaja do przodu...nie zdarzysz sie obejrzec, a juz bedziecie mieszkac w 4 tylko i wylacznie w Waszym domku..

Basia, ja nie bede kupowac przewijaka...moim zdaniem jest niepotrzebny a tylko zajmuje niepotrzebnie miejsce....no i zabiera papierki z portfela

Fanka, czytalam z przerazeniem Twoja wypowiedz....ulzylo mi, ze wszystko sie dobrze skonczylo...pamietaj aby sie oszczedzac i naprawde nie robic nic, skoro tak zalecil lekarz...a maz kochany, ze pomaga teraz we wszystkim.
Oczywiscie trzymam dzis kciuki za wizyty...jak dobrze zapamietalam to Pati i Marta dzis beda na randkach z ginkami

pati, jesli chodzi o kosmetyki, to ja zakupie oliwke bambino i mydelko bambino, na poczatek...a pozniej moze jakis szapmon bambino...ale jak narazie tylko te 2 rzeczy...gdyz slyszalam, ze to najmniej alergiczne kosmetyki a do tego tanie...wole nie wydawac duzo pieniedzy,bo jak sie okaze, ze maluch bedzie uczulony, to co ja z tym zrobie?
Ktoras dziewczynki pokazywala brzuszek, przepraszam, ze nie pamietam...ale byl sliczny...baaa...jest caly czas piekny

Ale wam strzelilam tasiemca....dobrze, ze obiadek prawie gotowy...nie bede dzis sprzatac bo jakos nie mam weny, ale ze 4 prania musze wlaczyc, bo po wyjezdzie mnostwo ciuchow przesiaknietych ogniskiem

- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #145406 przez fanka
dzięki dziewczyny, ja też już miałam wizję ,że to wody płodowe i do tego zielone. Oszczędzajcie się Dziewczynki bo to naprawdę nie wiele trzeba, mnie też się wydawało , że przecież dobrze się czuję to wszystko mogę i organizm sam mnie musiał doprowadzić do porządku.
rzeczy dla maluszków macie piękne, kurcze dopiero nieśmiało kupowałyśmy pierwszą parę body , a tu juz kończymy wyprawki kompletować.
My zamówiliśmy wczoraj wózek
tak "na pocieszenie" za strach jakiego się najedliśmy. I teraz z niecierpliwością będę czekać na przesyłkę!! Idę poleżeć buźka
rzeczy dla maluszków macie piękne, kurcze dopiero nieśmiało kupowałyśmy pierwszą parę body , a tu juz kończymy wyprawki kompletować.
My zamówiliśmy wczoraj wózek

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #145413 przez Agusia83
Fanka, lez, lez....teraz musisz myslec tylko o sobie i o maluszku....
Dziewczyny, ja mam nr do Myszy...wlansie napisalam jej smsa, jak sie tylko odezwie to dam znac, co u niej....by czytalam, ze sie martwicie!
A jak bede miala dostep do karty z aparatu to wkleje Wam kilka fotek z naszego wypadu
Juz mam odpowiedz:
Mysza sie uczyla, bo miala obrone pracy mgr. No i juz jest Pania mgr
jutro da nam znac co i jak!
Dziewczyny, ja mam nr do Myszy...wlansie napisalam jej smsa, jak sie tylko odezwie to dam znac, co u niej....by czytalam, ze sie martwicie!
A jak bede miala dostep do karty z aparatu to wkleje Wam kilka fotek z naszego wypadu

Juz mam odpowiedz:
Mysza sie uczyla, bo miala obrone pracy mgr. No i juz jest Pania mgr

Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez Agusia83.
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 10 miesiąc temu #145418 przez Marta M
fanka dobrze ze zareagowalas szybko, ale rozumiem jak musialas sie przestraszyc i co przejsc przez te dni. Moze pamietacie, jak pisalam Wam o zielonej wydzielinie u mnie, moze jakies cztery miesiace temu, od tamtej pory czesto ja mam, wtedy tak wariowalam ze strachu, ale jak pamietacie robilam badania na czystosc pochwy, cewki moczowej, posiew z moczu i nic nie wyszlo. Lekarz powiedzial wtedy ze skoro badania w porzadku to widac taka moja uroda i mam sie nie przejmowac..choc wszedzie czytalam ze zielony jest niedobry..ale w polaczeniu ze skurczami, ojoj...wytlumaczenie Twojej gin mocno przemawia: oszczedzaj sie kochana..
Agusia wrocilas
Rozumiem, ze nie chcialo sie wracac. I dziekuje za zyczenia
Agusia wrocilas

- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11