BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 10 miesiąc temu #391477 przez PolaL
Kasia7775 super kuchnia i dużo miejsca :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51996

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #391481 przez agnesssa
Kasia Kuchnia po porostu rewelka :woohoo: Normalnie jak nie ta sama :)

Makrelcia grupa jest tajna więc jej nie widać, póki nie jesteś członkiem :silly: Ale już Cię dodałam, więc powinnaś już widzieć :lol:

Lui A u mnie w końcu się wypogadza, mam nadzieję, chociaż codziennie nad ranem leje, dzisiaj chociaż bez burzy :woohoo: taka dobra jesteś, że śniadanko robisz :woohoo:

Dzisiaj już środa :lol: :lol: :lol: :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 10 miesiąc temu #391486 przez PolaL
U mnie dziś fajna pogoda nie za ciepło nie za zimno. Mają być 24 stopnie ale tak lekko pod chmurką się zapowiada. Więc odpocznę trochę.
Za to mam rehabilitantkę pod opieką, mamie w pracy spadła szafka na nogę i złamała 2 palce duży i ten zaraz po. Była wczoraj u chirurga i ma teraz zastrzyki w brzuch przeciw zakrzepicy. Które mam ja jej podawać. Lekarz powiedział ze jej nie wsadzi stopy w gips bo za małe złamanie ma chodzić w butach z twardą podeszwą najlepiej chodaki. Poprostu brak mi słów.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51996

12 lata 10 miesiąc temu #391491 przez agnesssa
PolaL no to nieźle się Twoja mamusia załatwiła :huh: Mam nadzieję, ze aż tak nie boli, chociaż to złamanie to pewnie spuchnięta spota jak smok :huh: Współczuję i życze szybkiego powrotu do zdrowia :)

12 lata 10 miesiąc temu #391494 przez andra88
Witam :)

U nas jak narazie fajna pogoda, 22°C i oby tak cały dzień było :blink: Wczoraj była masakra 36°C :dry:

Kasia kuchnia super!
Karolak gratuluję ciociu :silly:

12 lata 10 miesiąc temu #391508 przez chasiami
Hey :)
Kasia kuchnia rewelacyjna! :)

U mnie dzisiaj jest pogoda idealna :)
nie jest za ciepło i nie jest za zimno. Umówiłam sie na wizyte do gin na przyszłą środę, ciekawe co mi powie, to już będzie 32/33 tydzień ;)

Kurcze wszyscy mi mówią że czuc mnie oliwką!
A wczoraj nawet się nią nie kremowałam bo wiedziałam ze pojade na studia po kartę obiegową, żeby wszystko zdac. To i tak mi powiedzieli że pachne oliwką dla dzieci. No cóż albo będę pachniec, albo będę miała rozstępy :)

12 lata 10 miesiąc temu #391527 przez moniab26
Dziewczynki znalazłam na allegro pieluszki w dobrej cenie - kupując tylko je same wychodzi po 47 gr sztuka, ja kupiłam jeszcze inne rzeczy to koszty wysyłki się rozłożyły:
allegro.pl/pieluszki-happy-newborn-2-5kg...chy-i2446834625.html

chasiami nie masz się czym przejmować, w końcu oliwki dla dzieci pachną bardzo ładnie - delikatnie, ze wszystkich zapachów dookoła jedynie oliwka dla dzieci przestała mi przeszkadzać a tak żadnych perfum, dezodorantów, nawet antyperspirant musiałam bezzapachowy kupić.

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

12 lata 10 miesiąc temu #391530 przez andra88
U nas właśnie co popadało i super powietrze jest :D

Chasiami- ja uwielbiam zapach oliwki dla dzieci, wogóle kosmetyki dla dzieciaków pachną cudnie!
A ja się wczoraj załamałam, nie to że mam 15kg na plusie to jeszcze obwód bioder +13cm :angry: :dry:
Chciałam wczoraj zamówić piżamy na necie ale brak rozmiaru ahhh ;/
Moja mama właśnie dzwoniła i na emeryturkę idzie :D I już zapowiedziała że będzie do wnusia w odwiedziny częściej wpadać :D Ciekawe co na to mój mąż jak mu powiem że jego teściowa będzie nas odwiedzać hihi :lol: :lol:

Ja od może 2 tyg mam codziennie rano jak wstaję twardy brzuch i do tego boli :( nie mogę się na bok przewrócić a o wstaniu już nie wspomnę :( Zauważyłam jak zrobię siusiu to wszystko mija.
Wczoraj tylko podłogę umyłam w kuchni i od razu mam twardy brzuch i takie dziwne uczucie :( Macie też tak?

12 lata 10 miesiąc temu #391536 przez andra88
moniab26 super rzeczy ma ten sprzedawca :D Praktycznie wszystko co potrzebuję :D
A jakie kocyki kupujecie?
Bo ja mam taki grubszy, i zamierzam kupić jeszcze polarowy.

12 lata 10 miesiąc temu #391552 przez magdalenamksiazek
andra88 ja też mam problem z twardniejącym brzuchem..czasem rano a czasem wieczorem jak jestem bardziej aktywna przez cały dzień bo mam sporo roboty. Biorę 1 no-spe i odpoczywam. po pewnym czasie przechodzi. Wydaje mi się ze u mnie to tez troche przez te upały...bo kiepsko je znoszę.

12 lata 10 miesiąc temu #391560 przez agnesssa
Chasiami Oliwka super pachnie więc myślę, ze to był komplement :lol:

Monia to faktycznie dobra cena, ale nie wiem w zasadzie w jakiej cenie te Happy są normalnie :huh: Ale kolejny fajny sprzedawca :lol:

Andra mi twardnieje brzuszek w różnych okolicznościach ale ostatnio odpukać nie za często, częściej Maks się wypina i mam twardy brzuch tylko w jednym miejscu normalnie czuć pupę malucha hehe :silly: Ale koniecznie powiedz o tym ginowi :huh: I nie nadwyrężaj się ;)
Kocyki mam na razie dwa jeden taki akrylowy a drugi ten LOVI co linka pokazywałam ale oba są małe, a chciałabym jeden większy koc a ciężko taki na allegro znaleźć i jeszcze bym chciała ten z mikrofibry :woohoo:

12 lata 10 miesiąc temu #391566 przez andra88
Ja biorę magnezin 2*dziennie i no-spe. Naszczęście po no-spie przechodzi.
Będę musiała zapytać moją gin, ale znając życie powie mi że tak ma być i mam brać no-spe.

a jest lepsza mikrofibra niż polar?

12 lata 10 miesiąc temu #391580 przez agnesssa
Andra szczerze to nie wiem czy jest lepsza :unsure: Ale mi się bardzo podobają te kocyki :woohoo:
No oby to nie było nic poważnego to twardnienie :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #391595 przez baby_55
cześć dziewczyny zaglądnęłam do was, bo widzę, że piszecie coś codziennie :)
jestem z października 2012 chć tak naprawdę t na przełomie, bo w szpitalu podali mi datę 30.09 a lekarz 1.10 ;)

moje paździrnikówki nic prawie nie piszą więc postanowiłam wpaść do was i z Wami coś pogadać bo tak to tylko wiem co u Kwietniówek 2011 - wtedy urodziłam synka Adrianka :)
teraz zostanie starszym bratem i wyglada na to, że będzie miał siostrzyczkę Nikolę :)
zawsze lepiej pogadać z kimś na podobnym etapie ciąży :)

dodam jeszcze, że mieszkam w Dublinie i tutaj będe rodzić :) synek urodził sie w Polsce i w październiku przylecieliśmy tutaj :) mąż pracuje a ja mam wychowawczy niepłatny w polsce, żeby mieć ubezpieczenie w razie "W" ;)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #391596 przez andra88
baby_55- witamy kochana!
Jak się czujesz?? Wyprawkę powolutku kompletujesz?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka