- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- Lui
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- :)
madeleine nie przejmuj się wagą, jest przecież w normie, każde dziecko rozwija się inaczej

Sandra85 to u Was w szpitalu dają własne koszulki czy jak ?

MADZIA7 to nie jest taka malutka Córcia

Ja uciekam prasować, ogarnąć troszkę mieszkanie, Mąż pojechał na nocke.. a ja strasznie nie lubię zostawać sama na noc bez Niego, wtedy jest tak pusto.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- makrelcia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7

Mój mały w 29tc miał 1241 więc Twoja malutka ma dobrą wagę.
Ale dzisiaj miałam zły humor. Mąż mnie wkurzał a ja się złościłam przez to nawet na psa

Ale teraz jestem po sesji zdjęciowej i mi się humorek poprawił

- madeleine
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Synuś już na świecie! :))

- Lui
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- :)

Niestety ale widziałam kiedyś gdzie leżały maskotki i zabawki dla dzieci.. a potem rodzice kupowali je dzieciom, a dziecko przytulało.. ooooj.
Strasznie spuchłam, idę wsadzić nóżki do wody

makrelcia czekam na fotki

- basiek_252
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Już tak bllisko :)
Nareszcie troszkę chłodniej bo w ciągu dnia tak duszno, że nie można normalnie funkcjonować.
Tyle się zawsze rozpiszecie, że sporo czasu trzeba spędzić na uzupełnianiu lektury

Mi też czasem brzuszek twardnieje a zwłaszcza jak już coś robię. Ale najczęściej boli brzuszek jak mała się wypycha wtedy tak ciągnie.
kasia7775 kuchnia super aż zazdroszczę
madeleine gratuluję córeczki, może jeszcze coś podobnego zdarzy się u mnie bo chcieliśmy synka, więc może mojej jeszcze też coś wyrośnie. Zobaczymy w poniedziałek kolejna wizyta...
baby_55 witaj w gronie
A teraz zmykam córcie kłaść spać
- Jussstyś
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*

A ja musiałam wziąć laptopa mojego męża, bo u mnie dysk twardy padł

madeleine ale niespodzianka

Lui MADZIA7 moja córcia w 28tyg. ważyła 1347g

Lui zazdroszczę, ja jeszcze mam sporo do dokupienia

- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula

26joanna mnie położna w szpitalu powiedziała, ze na drugi dzień na 100% mnie wypuszczą i właśnie pożożne rejonowe będą przychodzić, więc bardzo się cieszę

madeleine gratuluję córci

Lui, Madzia dzieciaczki rosną różnie i zakres wagowy w danym tygodniu jest dość duży, po połowie ciąży kazde z dzieci zaczyna roznąć w swoim tempie i nie ma sie co martwić jeśli tylko mieści sie w normach, jeśli lekarz nic nie mówił tzn że wszystko jest w porządku

Lui fajnie, że zakupy skończone

bo resztę to już mam, albo przyjdzie w paczce z polski w sierpniu którą mąż będzie pakował z rzeczy po synku
Makrelcia dawaj foteczki chętnie pooglądam

byliśmy dzisiaj sprawdzić czy w domu już wszystko porobione i mozna się wprowadzać w piątek, ale jak zwykle irole wszystko na ostatnia chwilę grrrr babeczka dzisiaj sprząta... łóżka jednego jeszcze nie wymienili, zamrażarki nie ma, kosze na śmieci nie opróżnione a trawa skoszona leży dalej na trawniku... no więc się wkurzyłam i zrobiłam małą aferę... jutro mają wszystko skończyć, ciekawe czy tak będzie???
- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19

Madzia7 Ja też mam przepisaną luteinę a oprócz tego scopolan rozkurczowo, też byłam zdziwiona, ale co zrobic

baby_55 Masz dar pisania!

- moniab26
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Wczoraj zebrałam się w sobie żeby uprzątnąć komody i zrobić miejsce na rzeczy maluszka ale zrezygnowałam po jednej szufladzie - kurcze ale ja tego wszystkiego naupychałam w tych komodach.
Przyszło też moje łóżeczko - bardzo szybko - obejżeliśmy wszystko dokładnie żeby nie było później niespodzianek ale wygląda bardzo ładnie, wszystko starannie wykonane i kompletne, teraz leży w kartonie i czeka do sierpnia na skręcenie
Miłego dnia wam życzę - chociaż u nas znowu zanosi się na duchotę
- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Madeleine no to czeka Cię trochę zmian. Widzę ze ten tydzień przełomowy u Kasi7775 miana na chłopaka a u Ciebie na córcię. Dobrze że ja mam wizytę dopiero za 2 tygodnie

Co do pieluch to powiem wam że udało mi sie trafić w tesco pieluchy Huggins co prawda rozmiar 3 ale będą na zaś. 128 sztuk za 45,50 więc wychodzi 0,36gr. Nie mogłam się oprzeć i wzięłam co było czyli 2 paczki. A że kryzys pieluchowy będzie przez ok. 2 lata to na pewno zużyję

Zmykam małego odprowadzić do przedszkola. I idę piec torcik wg. przepisu Agnesssy
- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sandra85
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- andra88
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Adasiek :*
oohhhh....znów ciepło

Zamówiłam wczoraj łóżeczko turystyczne- nareszcie

Pochwalę się

allegro.pl/show_item.php?item=2444193770
PolaL GRATULACJE KOCHANA !
Sandra85 życzę zdrowia Twojemu ojcowi! Nie denerwuj się kochana, napewno wszyściutko będzie ok. Tulę mocno

- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
ja wczoraj miałam trochę przestój z forum i musiałam sobie ponad 70 wiadomości doczytać

witaj baby na forum, jeszcze nie czytałam twojego opisu porodu ale na pewno to zrobię skoro dziewczyny piszą że taki wzruszający:)
andra ja przez ostatnie dwa dni mam wręcz odwrotnie, jakos wcale mi się nie chce jeść przez te upały a dziś od rana już nie ma czym oddychać

co do twardniejącego brzucha to ja mam różnie czasem wieczorem a czasem jak idę na spacer...czasem na spacerze po 5 minutach mnie łapie a czasem mogę spacerować 30 minut i nic...nie wiem od czego to zależy:)
jutro ide na usg zobaczyc jak maluszek jest ułożony...ale wczoraj spotkałam koleżankę która rodziła kilka miesięcy temu i jej córeczka obróciła się główką do dołu dopiero tydzień przed porodem a gin jej powiedziała że raczej już się nie przekręci...więc jak widać nasze maluszki są nieprzewidywalne

- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

Mam tak dużo pracy, że nie dam rady na razie nadrobić

Jedyne co zdążyłam doczytać to
PolaL Wszystkiego naj z okazji rocznicy i powodzenia z torcikiem

Sandra Życzę Twojemu tatusiowi dużo zdrówka i postraja się nie denerwować, chociaż wiem że to nie łatwe

Andra Super to łóżeczko, bardzo mi sie podoba

Wracam do pracy