- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- siteczko
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)

Karolak Ja też mam spore problemy ze spaniem, nie mogę się odpowiednio ułożyć, bardzo często się budzę i brakuję mi właśnie oddechu, czuję że się duszę, zwłaszcza że ostatnio też była duchota na zewnątrz... Dziś w sumie dopiero porządnie spałam od 8:30-11

Anulka super historia, wiele daje do myślenia... ja często się łapię na tym że życie przelatuje mi przez palce... zwłaszcza że od jakiegoś czasu wychodzi że wrzesień to dla nas bardzo ważny miesiąc - 09.2010 Cywilny, 09.2011 Kościelny + Mieszkanie, 09.2012 Synek... i jakoś się wyczekuję tych ważnych dni, przez co szybciej ucieka wszystko inne... w ten sposób bardzo szybko przeleciało co najmniej 3 lata... ale może jak już synek będzie to się przystopuje, aby się cieszyć każdym dniem z nim

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MADZIA7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0

dziś jakiś leniwy dzień i nie mogę zabrać się za coś konstruktywnego. KArolak, Siteczko też mi się cięzko śpi, budzę się w nocy parę razy do toalety i włąsciwie to śpię jak zając pod miotłą, tak jakbym czuwała i budzę się zmęczona i niewyspana. Nawet Natalka dzisiaj jakaś ospała i mniej się rusza. A z tym oddychaniem, to ja tak mam jak siedzę.
Andra i Baby świetnie, że z dzieciaczkami wszystko w porządku!

Siteczko, jak się czujesz, wiesz już czy pójdziesz jutro do naszej szkoły rodzenia? Ja się wybieram, tylko dziwi mnie, że nie dzwonili potwierdzać jak ostatnio, mam nadzieję, ze uzbierała się grupa i trzymam kciuki żebyś przyszła

Pisałam Wam kiedyś o tych książkach i gazetkach o pielęgnacji niemowląt i właśnie wczoraj zaczęłam czytać Tracy Hogg "Język niemowląt", jakbyście miały czas, to gorąco polecam, na prawdę świetna książka i cenne rady, a w dodatku czytając ją mam wrażenie, że dam sobie rady z Maleństwem, co nieraz mnie przerażało i budziło wątpliwości. I od paru mamuś wiem, że się sprawdza, to co jest tam napisane!
dziś przychodzi do mnie koleżanka, więc idę coś szykować

miłego dnia

- siteczko
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)

- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A w czwartej mam wizytę u gina i po niej idę obejrzeć oddział położniczy w którym chcę rodzić. Dowiem się co trzeba wziąć ze sobą do szpitala, a co dostanę od nich.
Ostatnio natrafiłam na wózki dziecięce retro i swe oczy cieszę ich widokiem, bo ceny tych wózków są dla nas nie do przebrnięcia,a poza tym nie wiem czy są tak dobre w prowadzeniu. No ale POPACZEĆ

DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

- angel20232
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- z Filipkiem :)

ufff cały dzień Was czytam i dopiero teraz dobrnęłam do końca

cieszę się że dzieciaczki rosną zdrowo, bez większych problemów. weekendy też się udały. no i gratuluję wszelkich zdanych egzaminów i planów zawodowych

my wybraliśy się do Olka, chrześniaka mojego Wspólnika w odwiedziny, ok. 400 km od nas, też w niemieckim kraju. wypad świetny, dostałam trochę ciuszków, przewijak i nosidełko, więc też już mogę wykreślić parę rzeczy z listy

się rozpisałam

miłego popołudnia

- makrelcia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Okazuje się, że na koniec ciąży jeszcze muszę szukać lekaża

A z pozytywnych rzeczy to został mi tylko wózek do kupienia

- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Anulka te wózki są cudowne....jak z innego świata:)
ja dziś kupiłam kołderkę i poduszkę do łóżeczka więc też już coś mogę z listy skreślić

- andra88
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Adasiek :*

Dziś od samego rana załatwianie papierków, ale przy okazji nakupowałam ciuszków małemu

Potem byliśmy u teściów i się najadłam okropnie, ledwo dycham

Mąż akurat do pracy pojechał, więc leniuchowy wieczór przedemną

Anulka wózki piękne! szczególnie to drugie zdjęcie mi się podoba

makrelcia nie zazdroszczę z tym lekarzem ;/ powodzenia w szukaniu nowego doktora!
- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
www.swiatwozkow.pl/inglesina-m-29.html
Ja mi starczy oglądanie

DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

- andra88
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- moniab26
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Właśnie wróciłam z usg, maluszek jest zdrowiutki, rośnie wzorowo - lekarz powiedział, że idealnie mieści się we wszystkich normach, waga 1922g no i mi również kazał szykować się na cc na koniec sierpnia, niestety nie mam płytki bo mu coś sprzęt szwankował i dostałam tylko papierowe fotki ale do albumu będą super

- andra88
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

dziewczyny a jak jest u Was z koncentracją? U mnie kiepsko, nie potrafię się skupić, zapamiętać coś to masakra- poprostu jednym uchem wejdzie, drugim wyjdzie

Już dostałam ochrzan od męża że go olewam i nie słucham co do mnie gada

Przed ciążą nie miałam problemu z matematyką, a teraz z 10 min myślę np. ile jest 14+17 ohhh

- Sandra85
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2

- Jussstyś
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*

A my mieliśmy z mężusiem rocznicowo w niedzielę i zrobiliśmy sobie romantyczną kolacje przy świecach

A dzisiaj byłam cały dzień na zakupach dla dzidziusia, kupiłam pampersy, troche pieluszek tetrowych, chusteczki nawilżane, termometr do ucha i czola i takie tam kosmetyki, w sumie niezbędne rzeczy

andra super że z maluszkiem wszystko w porządku

moniab u Ciebie widzę, że też w porządku

anulka śliczne wózki, ale cena też pewnie powalająca

No to do wyprawki zostało mi już niewiele rzeczy, torba prawie spakowana w całości, jeszcze koszulę nocną do karmienia muszę mieć no i takie drobne rzeczy

Miłego wieczoru

- moniab26
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
A co do koncentracji to mi się wydaje, że to dlatego, że teraz myślimy tylko o maleństwach - o ich zdrowiu, wyprawce, o tym czy damy radę itp - wszystkie nasze myśli krążą wokół dzieci i dlatego na innych rzeczach jest nam trudno się skupić