- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- moniab26
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
agnesssa faktycznie Maxio wygląda jak w okularach - super fotka, ja miałam dzisiaj zobaczyć swoje maleństwo ale wczoraj zadzwonił lekarz i przełożył mi wizytę na jutro - jeden dzień jakoś wytrzymam

Nareszcie dzisiaj nie zapowiada się upał - teraz z rana jak pootwierałam szeroko wszystkie okna to nawet zmarzłam w domu, może wreszcie będę miała więcej siły na zrobienie prania bo ostatnio jakoś nie miałam natchnienia
trzymajcie się cieplutko, miłego dzionka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andra88
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Adasiek :*
- Otrzymane podziękowania: 0
Coś nam to forum szwankuje;/
Wczoraj była u nas ulewa, ale później powietrze było super! Wkońcu od kilku dni się wyspałam. Jak Wam weekend minął? Ja w sobotę imprezowałam

Jakoś mój mały jest mało ruchliwy tzn wogóle się nie wierci ;/ Miałam iść w czw do położnej ale chyba dziś się przejdę bo się martwię o małego ;/
agnesssa piękne zdjęcie! Rzeczywiście wygląda jakby miał okulary

Miłego dnia kochane!
- MADZIA7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Mam nadzieję, że miło minął Wam weekend. Mnie minął bardzo fajnie, wczoraj byliśmy u moich rodziców i było bardzo miło

Patys, mnie brzuch twardnieje jak jest upał, mam wtedy takie wrażenie jakby stale był napięty, aż się ciężej oddycha. Bierzesz coś na ten brzuch? Bo ja czasem biorę no-spę, ale mój lekarz chyba tej no-spy nie lubi i mi luteinę zapisał. Fajnie, że masz możliwość odpocząć na wsi, bo to zawsze chłodniej i lepsze powietrze. Nam się już chyba nie uda nigdzie wyjechać, raz ze względu na ten brzuch, a dwa na dietę cukrzycową, chyba, że na jakiś piknik w pobliże na kocyk

Kasiu gratuluję zakończenia roku

Lui widzę, że nie tylko ja jestem maniaczką róznych list, robię je stale i na każdy dzień, ale dzięki temu, mam takie wrażenie, że nie marnuję czasu i mam wszystko pod kontrolą, co nie znaczy, że zawsze się ich trzymam

Agnessa fajnie, że weekend się udał. Ale z Maksia przystojniak!
miłego dzionka

- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

Andra lepiej idź do tego lekarza, jak faktycznie masz się denerwować, to lepiej sprawdzić co u małego

A ja się nie wyspałam

Madzia no to faktycznie może chociaż na jakiś pikniczek się wybierz, zawsze to coś innego niż siedzenie w domu

Ja się wybieram w przyszłym tygodniu do Władysławowa, moja kuzynka z Londynu przylatuje i chcemy się razem wczasować

- siteczko
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)

Ja też chyba od tygodnia kiepsko sypiam

Ja wczoraj późno wróciłam od rodziców... tak więc znowu powrót do czterech ścian, na dodatek tak tu duszno

Wczoraj jak wracaliśmy to całą 1h synek się strasznie wiercił, chyba mu się jazda nie podobała hehe, ale co najdziwniejsze później w domu również i to bardzo długo, mimo że szybko się położyłam spać, nie mogłam zasnąć tak bardzo się kręcił... nie pamiętam kiedy ostatnio przez tak długi czas się tak intensywnie wiercił :| nie wiem czym to było spowodowane... mam nadzieję że wszystko jest ok... później w nocy i teraz też daje o sobie znać, ale już jak zwykle

agnesssa hehe fajna fotka Maksia

moniab26 oj też nie lubiłam jak mi przekładano wizytę, wiem jak się człowiek potrafi nastawić, a zwłaszcza jak ma zobaczyć maleństwo

andra88 jeśli maluszek dosyć długo się nie wierci to najlepiej położyć się spokojnie na lewym boku i poczekać... może wtedy da o sobie znać... bo w sumie mimo wszystko, że ma tam coraz mniej miejsca powinien chociaż troszkę dawać o sobie znać... ale może już nie tak często jak wcześniej... no ale jak masz możliwość iść do położnej, to jasne lepiej niech zobaczy czy wszystko ok

- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6

Andra- idz do lekarza,ale mały mógł się odwrócić więc możesz go mniej czuć

Ja gdzieś w niecie czytałam, że te nasze dzieci nie lubią usg, bo ponoć słyszą tak jakby leciał nisko samolot nad ziemią widzą światło stąd tak chowają rączki

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- andra88
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

w sobotę ledwo do rodziców dojechaliśmy, bo w czasie jazdy tak kopał że nie mogłam sobie wygodnej pozycji znaleźć ;p mąż miał radochę z tego hihi
- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula
u nas wszystko ok

buziaki i miłego dnia
PS: Agnessa ale przystojniaczek

- andra88
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Uciekam obiadek robić, a później dam znać jak tam po wizycie

- MADZIA7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ale jak masz możliwość, to pewnie, że się upewnij u położnej, to będziesz spokojniejsza.
- Sandra85
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2

- aganio87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Ksawery i Kajetan rosną zdrowo sialalalala :)

Sandra super że paczucha doszła

Agnesssa Maksiu faktycznie przystojniaczek

- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
ja dzisiaj odpoczywam:) a wczoraj byłam u teściów na wsi i robiłam porządek w szafie i znalazłam koszulę nocną teściowej której wcale nie uzywała i dziś moja babcia przerobiła mi ją na maszynie i już mam do szpitala:) niebieską w habry:)bo ja ogólnie nie sypiam nigdy w takich koszulach nocnych więc żadnej nie mam...
- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

Sandra ja planuję mieć tak jak Aganio koło 10 tetrowych i może z 5 flanelowych kupię

Andra Ja chyba zacznę do Ciebie na obiadki przyjeżdżać, codziennie robisz jakieś pyszności

Oszaleje z ta zgagą, od rana znowu męczy już znowu brałam ten gastrotuss i pomogła na chwilę ale od nowa pali

- aganio87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Ksawery i Kajetan rosną zdrowo sialalalala :)

a powiedzcie mi czy bierzecie luteine bo mi gin przepisał i od piątku biore, niby mówi że wszystko ok i jest super ciąza a tu nagle Luteina... zaniepokojona jestem tym faktrem ale może to na wszelki wypadek...