- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula

u mnie dzisiaj ładna pogoda

mąż ma wypisany od poniedziałku urlop i wypadałoby się już rozpakować a tu cisza... no cóż, będzie musiał go przesunąć
mam w poniedziałek wizytę w szpitalu więc zobaczymy co mi powie lekarz, pewnie znowu, że juz powinnam sie dawno rozpakować i co ja tu robię

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0
dziś mąż robi rybkę na obiadek, ja już zdążyłam poprasować pieluchy, ubranka, wziąć prysznic i generalnie się ogarnąć:)bo przy maluszku to każdą chwilę spokoju trzeba doceniać i jakoś spożytkować, chociaż oczywiście mój mąż każe mi wtedy też spać

od 4 dni nie byłam na dworze bo mój mąż wszystko załatwia, robi zakupy itp..a uwielbiam jesień i taką pogodę jak jest teraz więc chyba jutro rano wyjdę chociaż do sklepu osiedlowego żeby poczuć tą jesienną aurę

- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19

- Patka0308
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Nadal w dwupaku. Po wczorajszym wywoływaniu w nocy miałam okropnie bolące skurcze,które zostały mi do teraz...Lekarz na obchodzie powiedział że dziś dajemy spokój i jutro drugi raz będą wywoływać mi poród,a jak już jutro się nie uda to wtedy cesarka. Licze że jednak jutro sie uda, bo mam dosyć bycia już w szpitalu a jeszcze mnie rodzina męża stresuje...Dzwonia i zaczynaja panikować,że coś może z dzieckiem jest nie tak skoro nie udalo sie wywolac,ze moze powinnam prosic o cesarke i gadaja takie głupoty ze szok. W koncu jestem w szpitalu 2x dziennie pod ktg,serduszka sluchaja co 2 godz itp itd wiec jak mowia ze jest ok to im wierze,a Ci dalej swoje...
- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

U nas dzisiaj nareszcie jest prąd. Tylko ciekawe jak długo, bo w całej wsi wymienione już słupy, tylko u nas na podwórku nie

A to nasz wóziu. To znaczy nie nasz tylko Oliwkowy, ale, że ona nie chce wyjść to na razie my się nim cieszymy.Do tego jest jeszcze spacerówka, ale już schowana u teściowej w szafie, bo pewnie dopiero na wiosnę się przyda...
- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula

mam nadzieję, ze prąd na dłuzej

Patka rodziną męża sie nie przejmuj, powiedz że CC to ostateczność, a w końcu to ty rodzisz a nie oni więc niech sie zajmą sobą i swoimi sprawami

boszzz jak ludzie potrafią wkurzyć....
- siteczko
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)
Strasznie szybko zleciał ten tydzień od ostatniej wizyty i jak miałam rodzić na dniach, tak nic się szczególnego nie wydarzyło... i czekamy nadal... dziś popołudniu muszę zadzwonić do gin co mam robić dalej.. wiem że ma dyżur w szpitalu sob i nd więc może powie abym przyszła na KTG i zrobi badanie... zawsze to zaoszczędzę niż iść w pon na prywatną wizytę

czarusiątko fajny wózeczek!

Patka0308 to dobrze że jest plan co będą z Tobą robić

baby_55 to jeszcze masz szansę przed poniedziałkiem urodzić, kto wie

- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula
- majka_166
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Jeszcze Cię nie znam, a już kocham ..

Jade niedludo po tate, ma wypis ze szpitala. Moze juz tam zostane i urodze hehe
czajusiatko nie stresuj, poki co nic takiego sie nie dzieje , a wozek super, zrestza mi sie prawie kazdy podoba
- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula
Siteczko niby tak ale jakoś nie chce mi sie w to wierzyć...
w sumie to od kilku dni mam zagwostkę... no bo jak zaczną mi się skurcze i będę jechała taksówką do szpitala i w trakcie odejdą mi wody i zaleję taksówkarzowi siedzenie to co wtedy

ależ mam problemy no nie

- majka_166
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Jeszcze Cię nie znam, a już kocham ..
generalnie powiedz im ze mieli juz swoje 5 minut i ze czas zejsc ze sceny , teraz Twoja kolej!!!

Wiecie co dziewczyny?? ktos mojej rybce zjadl ogon i pletwy , wyglada jak kaleka;/ podejrzewam o to takiego malego samca i dlatego zamknelam go za kare w izolatce

- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Baby ta firma nazywa się Boguś.
Siteczko my chcieliśmy czerwony, ale ostatecznie skończyło się na takim

Majka gorzej jak zniewoliłaś niewinną rybkę

Dziewczyny dostałam wczoraj od znajomych całą skrzynkę papryki i dzisiaj chciałabym zrobić dzisiaj jakąś zapiekankę z ziemniaków i tej papryki. Właśnie przeglądam na necie przepisy... może Wy macie jakiś sprawdzony?
- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

Baby Weź ze sobą ręcznik i usiać na nim w taksówce, albo taki podkład porodowy, bo po co masz się przejmować jeszcze taksiarzem

Patka Czyli oksy na Ciebie średnio działa, ale jeżeli cały czas są skurcze to może dzisiaj się jeszcze ruszy

Chasiami Sto lat dla Alusi

Czajusiątko Śliczny wózeczek

Siteczko Ja na Twoim miejscu też bym podeszła w weekend skoro będzie Twoja lekarka, jak by co zawsze możesz powiedzieć, że czujesz się dziwnie

Założę się, że u mnie będzie podobnie jak u Anulki i Patki, pojadę w poniedziałek do szpitala a urodzę w przyszłą sobotę bo oksy nie zadziała. Wczoraj mi się pojawiły pierwsze rozstępy na brzuszku

Jedyne pocieszenie to takie, że moi rodzice obiecali przyjechać w niedzielę. Mam nadzieję, że się uda, bo z moim tatą i jego pracą nigdy nic nie wiadomo

Czajusiątko ja jak robię zapiekankę z ziemniakami to zazwyczaj smażę mięcho mielone i już tu możesz dodać paprykę, no i układam na przemian mięcho i warzywa, zazwyczaj marchewkę, ziemniaki n i paprykę no i ser

- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-