BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 6 miesiąc temu #453669 przez polunia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #453674 przez madziorskie
ojj laski no juz koniec tematu!

Faktycznie dzisiejszy dzień do kitu zupełnie! Pogoda beznadziejna! Dobrze, że mała obudziła się z dobrym humorem to może da mi obiad ugotowac;) chociaz dzisiaj jakoś pomysłu mi brak na obiadek... :( podrzućcie coś dobrego ... znaczy się w sensie pomysł na dobry obiad...

12 lata 6 miesiąc temu #453677 przez madziorskie
Acha miałam napisać Dorcia będziesz miała na zmianę w razie czego, a ubierzesz i tak tą co chcesz...

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #453678 przez Dorciaition
Madziorskie u mnie to samo co wczoraj- pierś i kalafior. U mnie często spaghetti bo KRzysiu to fan. Przedwczoraj zrobiłam łososia zapieczonego w cieście francuskim z porem i cebulką, też ok. Nie wiem co jeszcze. :/
Nic mi sie dziś nie chce :( Lenia zasypia (mam nadzieję).

Taki mam plan- na początek założe mój strój (jeśli gdzieś kupię), a później to od mamy, co by jej przykro nie było.

Alanek[*] :(

12 lata 6 miesiąc temu #453679 przez polunia
Dorcia ja tez nie lubie jak mi ktos na siłe próbuje cos wcisnąc , nie chodzi o to , ze przykladowa kiecka miałaby mi sie nie podobac czy cus , bardziej o to , ze ja mam swój plan i swoja wizje a ktos próbuje mi cos narzucić(tak swojego czasu czesto robiła moja tesciowa :angry: ). Nie bardzo rozumiem tez dlaczego bratanica mialaby miec taki sam stroj jak Lenia? Przeciez to jej dzień i powinna sie wyrózniać. I tak źle i tak niedobrze :dry: Odmówiłabys Mamie to mogłaby się obrazić , nie odmówisz bedziesz Ty niezadowolona , i badx tu człowieku madrym :dry:

A rację macie - przymulony dzień jak cholera , trz by było jakias wirtualna popijawe sobie znowu urzadzić :woohoo:

12 lata 6 miesiąc temu #453681 przez Dorciaition
Polunia co do stroju masz rację- i tak źle i tak nie dobrze! Zła jestem trochę (mocno;)).

O tak, popijawa by się przydała, bo by nas trochę odmuliło :)

Alanek[*] :(

12 lata 6 miesiąc temu #453687 przez polunia
No u mnie dzis spaghetti , tylko musze miesko zmielic :dry: Kuxwa 2 godzina! Kacper dostanie zupe brokułowa z cateringu od mojej mamy a nasz obiad to pewnie na 5 bedzie przy moim dzisiejszym zapale do roboty. Myslałam , ze cos zrobie jak Pola poszła spać a mi babka zadzwoniła o imprezę i musiałam jej wycene przygotowac i h.j bombki strzelił , gwiazdki nie bedzie!

A miałam Wam pisac czym mój szanowny małżonek nakarmił ostatnio Polę :cheer: Dał jej chleb ze ... smalcem! Podobno wpierdzielała az jej sie uszy trzęsły :dry: Co prawda smalec topila moja mama i wiem , że żadnego syfu tam nie wsadziła ale to przeciez cięzkie jak cholera dla takiego małego dziecka :dry:
A i miałam pytac czy łosoś wedzonego moge jej dawać? Gotowanego dostawala ale kurde nie wiem jak z wedzonym :dry: W sumie to jej dałam dzisiaj bo odporu nie dawała jak Kacper jadł na sniadanie. Zuzi po makrelce wędzonej nic nie bylo więc mojej tez chyba nic nie bedzie :side:

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #453689 przez Malina86
Oj polunia przeciez nikt Cie w nic nie miesza, nie wiedzialam, ze Ty taka bojaźliwa ;)

Dorcia moze na Swieta Leni zalozysz to kiecke od mamy? Masz jakies foto?

12 lata 6 miesiąc temu #453692 przez polunia
Vestolin jak sie pisze NIE-DOBRZE , razem czy osobno? Bo mamy chyba z Dorcia w tym temacie inne zdanie :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #453695 przez polunia
Mslina posta pisdalam zanim zobaczylam Twojego :silly:
Chodzilo mi o to , ze madziorskie powoływała się na moje hasło o wspólnej imprezie , ale juz po ptokach , polecialy - ni ma , wróca na wiosnę :woohoo:

No co Ty , nie wiedzialas , ze ja bojaźliwa , nie wierze , przeciez ja za nadworna panikarę uchodzę :woohoo:

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #453699 przez Malina86
Niedobrze chyba lacznie, bo z tego co mi wiadomo "nie" z przyslowkami pisze sie lacznie.

polunia panikara moze i jestes, ale w innych kwestaich niz np. wyrazanie opinii.
Hahaha co sie pytasz czy lososia wedzonego mozesz dac jak juz dalas :laugh:

12 lata 6 miesiąc temu #453703 przez polunia
Szkoda , że na forum nie ma takiego czegos jak LUBIE TO , dostałabys Malina za posta z wyjaśnieniem :woohoo: :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu #453705 przez Malina86
Haha dziekuje :laugh:

12 lata 6 miesiąc temu #453711 przez Malina86
Dorcia, Dorcia popraw sie :laugh:

12 lata 6 miesiąc temu #453713 przez polunia
Kuźwa zgubiłam się , nie no chyba wiem , że boje się wyrazac swoja opinie , że tak?
To nie tak , ze się boje , czasami po prostu lepiej cos przemilczecz niz maja kwasy wychodzic( nie pisze o Kredkowej imprezie bo to serio jakos mnie nie zaintrygowało , dostałam odpowiedź i nawet sie na niej szczegolnie nie skupiłam :dry: )
Zreszta tutaj jest inaczej niz w realu :dry: Normalnie to D mi wiecznie marudzi , że moglabym się ugryźc w jęzor a ja zwyczjnie nie umiem. No to teraz jest masło maslanew :dry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka