- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Z|ałączam wam fotki z sukienka na ur i innych dekoracji...
Muszę dokupić jeszcze jakaś ładną różowa opaskę do włosów...myslałam nad tą...ale sama nie wiem... www.ebay.co.uk/itm/290763783813?var=5900...id=p3984.m1423.l2648
albo taką kupie..... trochę kiepskie zdjęcie ale da sie zobaczyć na powiekszeniu.. www.next.co.uk/x503848s3#849626x50
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A tak w ogole to gdzie sie wszystkie podzialy? Flaszka miała byc i co???

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Z wieczora , no nie mogę do was nie zajrzeć ,ale jestem zgon.Złapało mnie coś i taki dzień do dupy .Młodziez tez od rana dała mi czadu i jestem taka bleeee.
i tak znowu na chwile i egoistycznie , jak wyzdrowieje to się poprawie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Dorcia no trochę głupio wyszło z mama, no i dobrze wypyśliłas z ta kiecką, że najpierw Twój strój, a później od mamy, nie powinna się obrazić
Biedna Izunia, ale pewnie to przez ząbki tak jak piszesz Madziorskie bo jak nic innego jej nie jest to pewnie to te „męczy-gęby”.
Madziorskie rozbawiłaś mnie z ta temperaturą, no ja nigdy nie wpadłabym na cos takiego żeby sobie zmierzyć w takim momencie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Widzę, że tamat diety Dukana wrócil, mam jego książkę bo mąz kiedyś miał na tym punkcie fioła, ja też w sumie dużo jadłam z przepisów z jego książki bo rzeczy naprawdę dobre, ale nie przestrzegałam diety, maż tak schudl owszem, na pocztaku chyba z 5 kilo później znowu jakoś 5 dokładnie nie pamiętam, po kilku miesiącach miał zrobić sobie badania kontrolne do pracy miedzy innymi cholesterol, no tragedia, już miał tak dużo jak tylko było to mierzalne!!! Jeszcze jadna jednaosta więcej i nawet by nie mogli zmierzyć ile, dieta uważam, że dobra ale nie dla każdego, co do diet to ja uważam, że takie rzeczy to z lekarzem trzeba konsultować, zwłaszcza kiedy są takie diety które całkowicie wukluczają jakies składniki z diety.
No kurde 40 min dzisiaj wojtka usypiałam jak nigdy
Dorcia szkoda, że nie mogłam pomóc ale u nas nic podobnego nawet nie było w symyku do tego co psałaś , ale mówie Ci przejdź się do H&M jak ostatnio tak nie byłaś, śliczne tam są sukieneczki, co prawda nie takie jak chciałaś, ale warte uwagi , może akurat coś Ci się szczególnie spodoba.
Emka sukienaczka świetna, mała myszka mimi będzie
Dzisiaj kupiliśmy Wojtkowi kozaczki w CCC o jakie było moje zdziwko, kiedy okazało się, że kosztują 39 zł , a byłam w poniedziałek i było po 59zł.
Ja nie mogę jak można pieknie dziewczynki poubierać na urodzinki, a chłapca to co??? spodnie i koszula i heja, nic nadzwyczajnego, no chyba że ja taka jakoś mało rozgarnięta jestem.
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Nie no , u chlopca nie masz za bardzo pola do popisu

A i miałam Wam wstawic fotke jak Pola wczoraj na zmywarke wlazla...
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
emcia super dekoracje, u nas tez motywem przewodnim ma byc myszka Minnie

Sukienka jest sliczna, sama bym taka chciala

Dobrze, ze wyniki Mateuszka ok, oby szybko wyszli ze szpitala.
Jak bedziesz w Polsce w marcu to moze na zjazd przyjedziesz?
polunia no zarabista masz akrobatke, no i zmywarka widac solidna

lusia zdrowka i czekam na wiesci

Umowilam sie do gina na coroczny przeglad podwozia

Misia zaypia, ale buczala w lozeczu, dalam jej ibum. Chyba znowu zeby ja mecza, bo gorzej spi, a juz bylo tak dobrze, a teraz znowu nocne stekania.
Zostane alkoholiczka przez wlasna matke i jej pedzenie winiacza

- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Aleksandra niestety ze szpinakiem nie pomogę...
emka będzie dobrze z Mateuszkiem! Zobaczysz, że wyjdą do domu szybciej niż myślisz! Najgorsze, że takie maleństwa a juz antybiotyk muszą brać... oby ten co dostaje podziałał i szybko była poprawa! Ja właśnie kiepsko wspominam okres jak Iza była mała - miałą 2,5 miesiąca i załąpała obturacyjne zapalenie oskrzeli, który niby w leczeniu jest gorsze od zapalenia płuc... tak mi lekarz powiedział, jak skwitowałam, że dobrze, że nie ma zapalenia płuc.. i u niej antybiotyk nie podziałał i po tygodniu odstała drugi... także 2,5 tyg była na antybiotyku majac niecałe 3 miesiące... ale od tego czasu jest zdrów jak ryba! Więc i podobnie bedzie z Mateuszkiem, że teraz się wychoruje a potem juz tylko zdrówkiem będzie tryskał

Na pewno smutno tak,jak tylko chwilkę się widzi swoje dziecko, no ale w weekend nadrobicie!
A na pierwszym zdjęciu obok kubeczków co jest, bo nie moge się zorientowac? jakiś obrusik? czy to serwetki? Bardzo ładne w każdym bądź razie! A sukienka rewelacja! Śliczna jest! Skojarzyła mi się ze strojem z dziewczynkami, które tańczą tańce towarzyskie..

Kredka dzięki za liki do stron!
Polunia no jestem już, albo dopiero ... ale na flaszke się piszę! Popijam dzisiaj winko bo jestem mega zmęczona, a mój chciał bym go obcięła maszynką, a że mi się nie chce to winkiem się wykreciłam hi hi
Luśka sama nie wiem czy gratulowac czy współczuć! Ale chyba lepiej żeby to był fałszywy alarm, bo sama wspominałaś o kilku warunkach... W kazdym bądź razie czekam na wiadomość!
aniaa "męczy-gęby" he he dobre okreslenie... hi hi aż się nadal smieje..
Z ta temp to dlatego, że w kuchn i na blacie lezy termometr elektryczny i poszłam wstawić butelkę z wodą by podgrzac herbatkę małej i chciałam jej zmierzyć temp, ale zawsze mierzę sobie najpier a potem jej.. i stąd tak wyszło mi...
A ja w dietach najbardziej boję się efektu jojo... powiedzcie nie ma po tej diecie?
Chłopców mozna wystylizowac tez fajnie!
aniaa a czemu niby do 8 grudnia?
Polunia prosze jaka z niej zdolniacha!
aniaa a ja czasami mam wrażenie, że dla chłopców więcej ciuszków.. bo zawsze jest tak, że tego czego szukasz nie ma... i wydaje się , że tych innych jest pełno tylko nie to co szukasz...
Musiałabym się jeszcze wziąść za prasowanie bo małż nie ma koszuli na jutro do pracy...
acha dzisiaj byłam a Auchan i jest do jutra promocja na pampersy za 29.99
- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Malina ale fajnie, ze obie będą miały imprezkę w stylu Minnie

Dziękujemy za milutkie komentarze na temat sukienki

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A Mateuszkowi dużoooo dużo zdrowka zyczę

Malina to albo mega przystojny albo mega dobry ten gin , ze takie terminy ma

madziorskie 8 grudnia bo ma byc zlot czarownic w PRL-u w Szczecinie

A koszule niech sobie M sam wyprasuje

Vesta Dorcia co jest??????? Gdzie sie skitrałyście?

O właśnie mam naleweczkę aroniowa w lodówce - prezent od mamy Panny Młodej z sobotniego wesela

Luska zdróweczka!

Jakoś dziwnie sie tu zrobiło , czy tylko mi sie tak wydaje?
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
A w sumie z tym, że jak się czegoś szuka to tego nie ma to normlane, zawsze tak jest , że znajduje się co innego.
A ja też popadnę w alkoholizm, bo właśnie pije whisky
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-