- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Vestusiu oby Zuzi sie polepszylo, katar u takiego dzieciaczka to masakra. Pewnie w zlobku byl jakis zasmarkaniec. Zdrowka dla niej

Do mnie przyjedzie siostra z narzeczonym i mama, upieklam zebre, jak przyjada zrobie jeszcze penne z brokulami i kurczakiem na obiadek.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Miłego dzionka życzę w rodzinnej atmosferze

Zuzia zjadła obiadek i teraz odpoczywa. Jest rogadana, uśmiechnięta. Tylko te oczka załzawione i katar okropny. No ale mam nadzieję, że jej to przejdzie do niedzieli. Oby.
A Was tu nie ma, cisza jak makiem zasiał

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
A na obiad usmażyłam dzis schaby, zrobiłam lazanię i usmażyłam omlety na sniadanie!!!!o matko padam a tu jeszcez pół dnia przede mna no i cała nocka!!!
Malina dasz mi numer tel. do stylistki twojej T????naprawde zaintrygował mnie jej image

Vestusia zdrówka dla Zuzi

- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Dzisiaj Dzien Seksu -haha trzeba dzien swiety świecic

Moje dziecie spi juz od 12:30

- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
LUSIA ale bym sobie poskakała na takiej trampolinie

EMKAPL A jak ładnie siedzi w wanience Natalka jaka zadowolona. A ten taniec elektro wymiata
MADZIASKA dziekuje za opis karmien. Ja to mam problem że mój synek nie chce ssać piersi. Od jakichs 2 tyg czasem uda mi się go nakarmic na zywo (czyt jak nie spi) a tak to przemycam mu cyca na spaniu. Wtedy się na niego nie obraza tylko wcina. Nie wiem czemu tak ma. Od tego jak miał zapalenie migdala. Może skojarzył ssanie z bolem.. nie wiem…licze ze mu przejdzie. Poza tym ja karmie jeszcze w nocy cycem(na śpiocha) , tzn ok. 19, 21:30, 23:30, przesypia do 4-5 rano.
A mleko chce odciągnąć do kaszki. Myslałam aby zamrozić, na czarną godzinę, jak już mleczarnia przestanie działac to się wyciagnie z zamrażalki. Ponoc Pol roku można trzymac w zamrażarce.
MALINA oj współczuje mieszkania tak blisko z tesciową. Moja zagląda do mnie srednio 3 x w tyg i mam dosc.
Haha ale strój prosto z żurnalu hahaha no nie mogę.
SARENKA biedulko kuruj się szybciutko. Niech Adas się zajmie domem a Ty się wygrzej bo padniesz z taką wys gorączką. A Daro kochana to kawał chłopa. Nie dosc że jest Duzy na swój wiek to jest ciezki wiec jemu ciezej się podnieść do siedzenia. Nie przejmuj się mój synek tez nei siedzi, strasznie się chwieje. Ale lekarze mowia ze wygląda na 9-12 miesiecy. Jest Duzy i tez mu ciezko. Nie stresuj się. Nasze dzieciaczki tez usiadą ale w swoim czasie. Po prostu mają wiecej do dźwigania i im ciężej.
KATKA 100 LAT DLA Olinki. 3Mmajcie się z tymi ząbkami. Oby szybko wyszły i przestały przeszkadzac malutkiej.
EMKAPL no teraz to masz 2 dzieci na głowie wiec nie dziwie się ze jestes padnieta. Kochana podziwiam.
A Ola to Cie zbytnio nie wykorzystuje? Powinna Ci pomoc, choc trochę. Rozumiem była na nocce i musi odespać no ale Ty kiedy odespisz?????
VESTUSIA jak tam Zuzolek??
A moj synus sie obudził.. juz mialam dziwną fazę.. ehh kiedy minie mi ten lęk?? Lezy sobie w lezaczku i ogląda strazaka sama. hehe Mysle ze odsypiał szpital. Bo co usnął to pielegniarka go budziła. Jak na złosc.
Teraz ogląda baję i śpiewa

Dzisiaj dałam mu pałeczkę kukurydzianą, nie bardzo wiedział o czego to słuzy. Raczej sie tym bawił niz konsumował. Potem mamusia zjadła zabawkę

Zaczęłam od dzisiaj wprowadzać pół żółtka do obiadków.Z tym żółtkiem to srednio mu szła konsumpcja.Pluł że po brodzie kapało a nie dobra mamusia zbierała z brody i ponownie dawała

Redakcja ustała. EHHH dziewczyny chyba na procesji ahhahaha
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Vestusia ucałuj mocno Zuzię. Niech szybko wraca do zdrówka.
Sto latek dla Olinki

Pewnie chcecie mnie za to opieprzyć. Ale pisałam ostatnio do KAtki, że ma mi na priv wyslać dane i nic.

Katka

Malina upiekłaś zebre?? Biedna

Kredzia ale Miki śpi. Pewnie faktycznie odsypiał szpital.
oo tak dziś dzień sexu. Trza zaszaleć

Miki to prawdziwy facet, więc warzywka go nie interesują, woli mięcho

Sarenko dużo zdrówka dla Ciebie. Leż, pij wodę z cytryną i miodem. Niech Adam się wszystkim zajmie.
Lencia też jeszcze nie siedzi, 3 sekundy ewentualnie. Ale jakoś się tym nie przejmuje, bo neurolog powiedziała, że przez to, że ma długi kręgosłup to jest jej trudniej. Wieć Kredzia ma rację- Wasze chłopaki duże więc też im trudniej. Ale jeszcze troszkę i za chwilę usiądą.
My dziś spędziliśmy fajny dzień, pomimo pogody. Byliśmy w Sopocie. Pochodziliśmy po molo, więc fajnie. Krzysiu zrobił nawet kilka zdjęć, choć nie postarał się

Buziaki
- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

DORCIA SPAŁ 3,5 GODZINY.

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jak za dużo dodaje to krzyczcie

No to faktycznie długo spał. Lenka śpi juz od godziny co też mnie dziwi. Wolałbym żeby jednak juz się obudziła, co wieczorem ładnie zaśnie.
Super by było gdybyśmy się wszystkie spotkały nad morzem. Jeju, ale by było fajnie

Ale własnie- to nie takie proste niestety. Malina Ty grasz w tego totka? Miałas nam fundnąć wczasy w Sopocie.
Kredzia Twój adres mam to jod wysyłam

A wiec:
Krzysiu kazał mi się wyprostować

Z Lencią

Tatuś
Lenci nowa zabawka
- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

A TY DORCIA ŚLICZNA

MIKOŁAJ POMIMO 3,5 GODZ SPANIA MAM WRAZENIE ZE ZMECZONY

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Tak, mam tatuaż

Kredzia Mikołaj pewnie jeszcze trochę będzie odsypiał. Mama niech też wypoczywa

Poprawiłam się z tabelką

Katka tylko jeszcze fotkę Olinki poproszę jak byla malusia.
- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ja chyba jakas nienormalna jestem!!!!Po całym dniu w biegu własnie połozyłam Natalkę i powycierałam wszedzie kurze, pomyłam kuchnie i łazienkę, poodkurzałam i umyłam podłogi!!!!!!o matko!padam...a tu podobno międzynarodowy dzien seksu i jak ja teraz dam radę????

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Oj Emka w dzień sexu nie można odpuścić. Musisz znaleźć chociaż troszeczkę sił.

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Docia Lenka prześliczna , a te fotki na lezaczku superaśne i kurcze jak Lenka urosła!!!
No i Zuzanka hehe , a ta pytka jaka słodka
oj biedna Zuzia zdrówka dla niej

natka super wyglada w wanience!!1
Sarenko biedna ty moja kuruj sie kuruj.Fajnie , ze twój A. posprzatał, zawsze to jakas pomoc.
Kredzia u nas jest tak:
6-7 cyc, 8-9 cyc,11-12 cyc, 13 obiadek , 16 cyc 18.30-19 deserek , 20-20.30 cyc.
Chociaż zdarzają się dni , że nam się wszystko poprzestawia przez spanie małej
Hheh ale sie usmiałam z Natki .Mała tancereczka wam rośnie.moja mała na muzyke nie reaguję.Vivy i tych podobnych nie ogladam , słucham radia

Kredeczko Mikołaj na pewno odsypia ten szpital, jednak dla niego to był ogromy stres.
Emka tez tak pomyslalam o tej Oli.Nocka , nocka ale tez ma dziecko, wie jak to czasami cięzko jest.mogła by sie postarać
Docia foteczki cudne no i lenka na tej chustawce jaka radocha!!!!!