- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dorcia fajne foty. Dobrze Ci z tym morzem, choc ode mnie i tak niedaleko, ale jeszcze w tym roku nie bylismy. W totka cos slabo gram ostatnio. Ale co do spotkania to moglybysmy sie zgrac na jakis weekend, a nie takie pipy grochowe tylko gadamy, a nic nie robimy w tym kierunku.
Dorcia dobre piwo: Somersby Apple

sarnuszka ja sobie tu wypraszam, ze moj ziec sie cofa. Misia mowi, ze ona jest szybka dziewczynka i Daro ma sobie odpoczywac, ona bedzie mu zabawki podawac

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moje dziecko po godzinie stania w lozeczku (oczywiscie z glebami w miedzyczasie) chyba w koncu zasypia. Chyba obloze ochraniaczami cale lozeczko w kolo, bo naprawde strach. Za to przy siadaniu juz sie wogole nie przewraca, ale przewijanie jej to teraz jset dopiero wyczynem. Jak przekrecala sie na brzuch to jeszcze moglam jej chociaz dupe nasmarowac i jakos tego pampka zalozyc, a teraz mi siada i czasem nawet tylka nie zdaze jej wyczyscic i mi robi steple na podkladzie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Dzis ten mój piekny tez mnie wpieklił.Mówime mu , zeby mała wykapał , bo ja nie mam siły.A prania na mnie czekaja , dwa do złożenia , jedno do wywieszenia i jedno do prasowania .A tem mi z tekstem , że jej nie wykapie, bo go plecy bola ,nosz kurw@ mać. A mnie nie!!Cały dzien leze do gory dupą

- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

W takim razie dobranoc Zboczuchy! Moze jakis sen erotyczny chcociaz bede miala

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja mialam dzis labe. Caly dzien K opiekowal sie Lenka.
Malina dobrze ze nie psa. Z zyrafa moglabys miec maly problem

Slij dobrze. Moze przysni sie Tobie chociaz K. Ibisz

Co do spotkania to sie zgadzam. Ktore maja w planie wybrac sie nad morze? Bo jak nie tu to gdzie? Wymyslmy cos.
Siedzielismy dzis w restauracji obok jednego aktora i kurka caly czas o nim mysle. Kurde jak on sie nazywa :/ Nie da mi to spokoju.
No nic, trza isc spac.
Dobranoc :*
- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie

Emka ja też należę do szczęśliwców co posiadają tatuaż Jak byłam na studiach koleżanka zobaczyła mój tatuaż i pyta się czy prawdziwy?Ja że oczywiście że prawdziwy. Ona mi na to że nie wyglądam na osobe co może mieć tatuaż (hehe czyzby w sensie grzecznej dziewczynki

DORCIA a może wstawisz zdjecie tatuażu w zbliżeniu ? Fajny miałas dzień. Krzysiu sie postarał. To sie ceni. Jestem za spotkaniem

LUSIA no to Aurelka czesciej cyca je w dzien, mój za to nadrabia od 19 do 23 wtedy jest sam cyc i rano. W dzien nie chce, tylko na śpiocha udaje mi się go nakarmic. Nawet jak odciagłam w butelke to tez nie chce, no ale łyzeczką pije(czyli smak mleczka mu smakuje). Nie chce go uczyc łyzeczką bo się już zupełnie rozleniwi i wcale nie będzie chciał ssac. Licze na to ze mu minie ten strajk.
Dzięki za rozpisanie pór karmienia teraz mam jakis obraz jak wygląda Was dzien.
Lusia jak piszesz o Ł. to mam wrazenie jakby o moim mężu. Czasem to oni maja takie same zagrania. Wkur*iające gdy się słyszy że my lezymy do góry d.. a oni tacy spracowani. Wtedy to jakbym dopadła do mojego to bym mu nastukała

MALINA to masz wesoło z Misią. Wiercioszek z niej. No i najsprytniejsza z fotumowych dzieci bo już stoi. Zdolniacha. A Ty to zbereźnik jestes ;P zachciewa Ci się listonosza hahaha ( u mnie chodzi pani listonorka) Moze ten sen w roli gł z listonoszem co?
Ty sobie na weekendzie odbijesz i bedziesz miala weekend seksu

A moj synek zrobil sie taki mami cycek. Powiem Wam że wyszłam z domu na 10 minut do sklepu to taki koncert dal mojemu mezowi że szok. Jak weszłam w drzwi i wziełam go na rece od razu sie uspokoił. troche żalił sie ze go "zostawiłam" ale zaraz usnął. Mój mąż go bujal, spiewał, a ten płakał jak szalony,, W szpitalu pojechałam po rzeczy na zmiane to jak przyjechałam to tez zapłakany. Wczesniej taki nie był. Ostatnio sie taki mami synek zrobil.
zmykam pod prysznic.
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jak ma mi się Ibisz przysnic to już wolę snic o moim chlopie, który się właśnie szlaja po Berlinie.
Dobrze, że "Porodowka" leci to mam co oglądać.
- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
DORCIA a czemu własnie ma Malina snic o Ibiszu? haha
Zdradz nam koniecznie w jakim filmie grał ten aktor, moze razem dojdziemy jak sie nazywa.
MALINA hehe chyba na wspomnienia Cie zebrało , że oglądach Porodówkę?
- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- katka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Olinka bardzo dziekuje za życzenia
Sarenko duzo zdrówka i odpoczywaj puki małż chce pomagac.
Malina masz czerwoną kartke za brak zdjecia T, Ale sie usmiałam z Love parade mój małż mówi ze to rewia mody. A co do okładania łuzeczka to jak Robert był mały tez tak brykał to mi T uszyła taki dłuuuugi ichraniacz jeszcze z gąbką w srodku. Tylko dzieki niemu Robert ma całą głowe

Emka przyznaj sie co brałas ze takiego speeda masz.
Dorcia mów gdzie ten aktor grał bo aż jestem ciekawa a jak Malinie sie przysni K Ibisz to bedzie miała koszmary a nie sen erotyczny

- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Potem za to udało sie nam pospać do 9ej z Mikusiem

Teraz lezy w łózeczku i bawi sie zabawkami.
Powiedzcie jaką ilosc dajecie swoim pociechom gestej kaszki mleczno-ryzowej? Ja okolo szklanki rozrabiam. Nie wiem czy to duzo czy mało?
EMKAPL fajny ten tatuaż

Jak znajde zdjecie mojego to wstawie. Moj robiony był 3 godziny. Bolało jak cholera bo na krzyzu. Na krzyzu i na kostce boli najbardziej ponoc. A poprawiałas cos po zrobieniu? Nie wyblakły kolory? Wiem że zdjęcie nie oddaje w pełni kolorów.
KATKA zaglądaj do nas częściej
- Róża
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Szymcio jest już z nami ;)))

Ale czytam Was na bieżąco i chłonę wszelkie zdjęcia i filmiki :*
Dzieciaczki są przefantastyczne, ale to żadna Ameryka ;]
a tańcząca Natalka wymiata

Vestusia, zdrowia dla Zuzanki :*
Sarenko, Ty też się tam trzymaj!
Kredka, ciesze się, że u Was już lepiej, ucałuj Mikusia,
myślę, ze Szymek je podobnie, 3/4 szklanki wody plus kaszka, wiec wychodzi pewnie koło szklanki kaszki

- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ogladacie dzisiaj mecz???????ja juz sie nie moge doczekac!!!!
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Wpadam tylko na chwilkę.
Malina a nie wiem dlaczego Ibisz he he. Tak mi wpadł na myśl.

A ten aktor to właśnie nie wiem. Taki starszy z zakolami i takim szerokim uśmiechem. chyba grał epizod w Na Wspolnej.
Vestusiu dużo zdrówka dla Zuzi. Oby szybko jej przeszło choróbsko.
Emka super tatuaż.
Kredzia Ty to chyba mało śpisz co? Nocny Marek z Ciebie.
My byliśmy dziś na basenie. Fajnie było

Buziaki, zmykam