- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Edzia04
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Największe Nasze szczęście - ZOSIA !
Dziekuje bardzo za życzenia:*
Agusia kurna , ale mnie nastraszyłaś z tym wrzosem , powiedziałam to mezowi i mowie, ze go wyrzucę to mi powiedzial, ze chyba ogupiałam:P hehe Niby nie jestem przesądna, ale wiesz przezorny zawsze ubezpieczony:P
Nusia Piekny i duzy brzusio:)

Ja jak widze wasze brzuszki to mam wrażenie,że moj jest za maly. Pozniej moze mezus porobi mi zdjęcia to wrzuce i powiecie co o nim myslicie.
Dziewczynki wy narzekacie, ze wasi mezowie siedza w pracy po godzinach , a ja niestety martwie sie, ze moj od poniedzialku do niej wogole nie pojdzie, a kiedy znajdzie cos nowego to nie mam pojecia bo u Nas jest najwieksze bezrobocie na ślasku, wiec perspektywa przyszlosci mnie przeraza. Naszczęscie kasą sie narazie nie martwie, mamy oszczędności i moja firma nadal prosperuje. Jeśli chodzi o samochód , to nasz miesiac temu sie popsuł i nadaje sie na złom, wiec jak juz wszytsko pokupimy dla malej to musimy poszukac czegos nowego, teraz mamy od tesciow pozyczony, ale bez swojego to jak bez reki.
Dziś u Nas pada od rana, wiec pewnie nigdzie nie wyjdziemy tylko do kosciolka i z powrotem .
To milego dnia buzkiaki papap
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Nam też może uda się w tym tygodniu go zamówić

- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście

- P@ul@
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)

Tośka ja własnie wręcz przeciwnie z tym baldachimem. Nie chcę i szukałam właśnie pościeli dobrej ale bez zbędnych dla mnie dodatków. Ale są też takie same w większych zestawach.
Groszek Mnie jakoś te Xlandery nie przekonywały, ale to ze względu na to, że mieszkamy na wsi i nie wydawało mi się żeby sobie dał radę z naszymi wiejskimi drogami, ale jeśli chodzi o wygląd to super

Moja mama właśnie w kuchni siedzi i przerabia pokrowiec na leżaczek-bujaczek. Znalazłam w starych materiałach śliczny jaśniutki w fioletowe kwiatuszki i mama naszywa tym gdzie materiał był w plamki. Jak skończy to może jutro wrzucę fotki po przeróbce

- Kasiaa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Wojtuś jest z Nami :) (17.09.2013r)
- Kasiaa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Od jutra jeszcze mały remont w sypialni rusza bede miusiala koczowac nad tymi pracownikami zeby nic nie spierniczyli... A jak pomyslę o sprzątaniu pozniej to uuu:( Mąż wbedzie musiał pomagac i to dużo..
U Nas dzis zimno i pochmurno... Brzuszek juz nie twardnieje dzięki temu duphastonowi... zobaczymy jak bedzie jak juz zjem wszystkie tabletki z opakowania... Mam nadzieje ze bedzie dobrze:)
- P@ul@
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja przejrzałam ubranka do prania i te pierwsze jeszcze mogą być ale już te ok 3 miesiąca będę musiała kupić nowe. Paulinka rodziła się na wiosnę teraz zaś druga córcia na jesień i np na 3 miesiące mam same ubranka z krótkim rękawem lub na ramiączkach :/
- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

kasia ładny wózeczek

ja po wizycie u mamy,oczywiście moja kochana siostrzyczka po 20 minutach już musiała mnie wkurzyć. Ja nie wiem w kogo to się wdało... No ale trudno. Rozwaliła mnie, bo pytam się czy wie czego rocznicę dziś obchodzimy, ta że nie, no to ja zdziwiona i pytam: Nie wiesz co się stało w 1939r?! a ta do mnie aaaa chyba jakaś tam wojna nie? nie no rozwaliła mnie na łopatki...a po 10 minutach mówi: a wiesz że parę dni temu były 55 urodziny Michaela Jacksona?

Wybaczcie że zanudzam tym ale tak mnie tym wkurzyła że szok! a jeszcze bardziej jestem zła na moich rodziców...
Spokojnej nocki:*
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Nusia nie dziwię się, że siostra Cię zdenerwowała swoją ignorancją i nieznajomością najważniejszych faktów historycznych.
Ja zajadam kolacyjkę, a jutro rano na badania jadę.
Spokojnej nocki

- P@ul@
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Kasiaa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Paula będzie dobrze:) ale bede trzymała kciuki:)
Dziewczyny ja dzis mało nie urodzilam ze strachu i w ogole... bo przyjechali do Nas znajomi z córcia rok skończyła w zeszłym miesiącu...wlasciwie bardzo dobrzy znajomi, kolezanka przywiozła mi jeszce ubranka po swojej córci które mogą byc i dla chlopca ( strasznie się ucieszyłam) no i tak siedzimy przy kawce gadamy i kolezanka poszla do lazienki a Mała zaczeła plakac ze nie ma mamy... rozpłakała się straszznie koleżanka wrócila wziela ją na ręce i nagle Mała złapała bezdech nie mogła złapać powietrza..zapłakac leciala przez ręce ... była jakby nie przytomna...nagle zaplakała chwilowo i od nowa bezdech... trwalo to z 15 sekund juz wzywaliśmuy pogotowie,.. i nagle dzięki Bogu Mała zaczeła oddychac, płakac i wszystko bylo juz dobrze... ale pozycja za nogi i na swieże powietrze nie pomagala... normalnie wszysscy zbledlismy taka sytuacja... ja brzuch cały twardy i płacz od razu...koleżanka z mężem przestarszona starsznie.. jeszcze teraz nie mogę dojsc do siebie ... nawazniejsze ze wszystko dobrze się skończylo..ale ile strachu.... jutro ida do lekarza z Małą..
Wiecie co ja zaczełam sie zastanawiac i czytac o bezdechu i zaczełam sie bac o swojego malucha... Jakby nie daj Boze zaistniała taka sytuacja a ja sama w domu byłabym? jejciu:( i takie przemyslenia moje za bawi sie Maluch wszytsko jest ok nagle... jakie życie moze byc kruche i rozpaść się w kilka sekund dosłownie kilka sekund... przerazające...
Jejku co za dzień... dobrze ze juz sie kończy..
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja miałam podobną sytuację z córcią

Mała miała może ze 4 miesiące, bawiła się na macie edukacyjnej a ja byłam dzięki Bogu w tym samym pokoju ale czymś zajęta. Patrzę kontem oka fajnie się bawi i macha rączkami, ale przyjrzałam się dokładniej a jej się ulało w pozycji na pleckach, mleko wyciekało z buźki a ona machała rączkami bo nie mogła złapać powietrza

Nie mogłam się uspokoić.
Na drugi dzień zadzwoniłam do szkoły rodzenia gdzie chodziliśmy czemu do jasnej cholery nie mają w programie zajęć z pierwszej pomocy, jak dzieciom co chwilkę się ulewa. I wiecie co, już mają takie zajęcia, zostaliśmy na nie zaproszeni za darmo bo nasz szkoła była płatna i widać było że bardzo się tą sytuacją przejęli.
Mata oczywiście wylądowała w koszu bo daje właśnie złudne wrażenie że dziecko macha do zabawek na pałąku nad nim. Lepszy jest zwykły koc z porozrzucanymi różnymi zabawkami.
W przypadku takiego bezdechu podobno trzeba dziecka dmuchać prosto w twarz.
- oleczka86
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Mi wczorajszy dzień minął całkiem fajnie mimo że nie poszliśmy na obiad taki prawdziwy ale natrafiliśmy na jakiś festyn to kiełbaska z grilla była

Wózki są fajniusie mam nadzieję że będziecie zadowolone z nich i że wam długo posłużą.
Mój syn też sie tak zanosił jak płakał i czasem trzeba było właśnie nim potrząsnąć albo coś żeby sie odetkał, na szczęście mu to przeszło.
A z jakiego miasta na śląsku jesteś? Śląsk to moje rodzinne okolice 20 lat tam żyłam.
A to ja z moją córcią z wczoraj

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Miłego dnia