- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- WhiteBlackberry
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Milady_de_Winter Masz co nadrabiać
Super, że wszystko w porządku, oby tak dalej!
Gosica No ja tak samo niestety... kłade się późno, a rano już oczy jak 5 zł. Nie pisz nawet takich rzeczy
A co do tych spojrzeń... możemy sobie podać ręce. Nie masz nic pokićkane, no chyba że mamy obie
Nutka Tak jak Milady też będziesz miała sporo do nadrobienia
Pyśkaaaa Daaaj troszke tego ciasta
jeta Odnośnie paznokci... to zaraz o coś zapytam, bo już miałam pytać i ciągle zapominam
Asiula315 Plotki, ploteczki... ach raj dla babeczek
A więc moje pytanko:
Dziewczynki moje kochane, jak jest u Was z kosmetykami i makijażem oraz demakijażem w ciąży? Ja od początku ciąży czyli już od ok pół roku odstawiłam wszystkie kremy, toniki, podkłady, pudry, szminki, eyelinery, nawet kredki do oczu i tusz d rzęs... Co prawda wyglądam jak chodzących 7 nieszczęść, ale naczytałam się w necie, że kosmetyki mogą zawierać jakieś szkodliwe substancje dla dziecka i odstawiłam wszystko. Buźke to tylko mydełkiem Biały Jeleń myję... no i szczerze powiedziawszy nie chcę tak wyglądać jak wyglądam teraz bo chcę być atrakcyjną mamusią
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- monisia100100
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Asiula315
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
WhiteBlackberry..... Ja tez normalnie używam wszystkich kosmetyków, których do tej pory stosowalam. Makijaż jest, nie mocny ale zawsze jakies podkreślenie oczu.... Paznokcie pomalowane zwykłymi lakierami... I włosy tez farbowane.... No w 1 trymestrze chodziłam trochę dłużej z odrostami....ale teraz normalnie farbuje...
Monisia100100... Co do szpitala to ja sie dopiero do mojego wybranego wybieram ok. 7 moze 8 miesiąca.... Wtedy sie tam zamelduje i wogole.... Narazie jeszcze tak o tym nie mysle.... Uważam ze mam jeszcze dużo czasu...hehe
- moofka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 258
monisia ja wiedziałam, w którym szpitalu będę rodzić jeszcze zanim w ogóle zaczął się u nas temat ciąży
- Gosica
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Asiula315 a kysz z głupimi myslami i stresami
monisia100100 w szpitalu gdzie ja mam zamiar rodzic, oczywiscie jest mowione ze znieczulenie zoo na zadanie, tylko jak przychodzi co do czego to jest lipa, bo anestezjologa ciezko zastac. Dlatego poprosze gin. zeby mi napisala ze znieczulenie musze miec. Jesli chodzi o sale itd to oddzial jest po remoncie wiec podobno bardzo fajnie najwieksza jest 4os chyba tak to 2 i 3, poza tym ogolnie nie narzekaja kobiety na ten szpital. A co do zobaczenia oddzialu to wydaje mi sie ze nie maja prawa za to pobierac pieniedzy, kobieta powinna wiedziec na co sie decyduje a takie cos to juz jakies glupie wymysly.
WhiteBlacberry hahaah pokićkałki jestesmy
Kosmetykow uzywam tak jak uzywalam, nie sadze zeby to mialo jakis wplyw zly na dzidziusia. Zwracam bardziej uwage na to co kupuje ale bez paranoi.Wlosy tez farbuje, pytalam sie gin. i mowila ze oczywiscie ze mozna. ale najlepiej farba bez amoniaku. Tak jak monisia100100 zle sie czuje niewymalowana
Czyli co, dane do tabelki wysyłac do kristi?
A ja sie tez jeszcze chcialam o cos zapytac. Bo naczytalam sie ze powinno sie spac na lewym boku, ze spanie inaczej tzn na plecach i prawym powoduje gorsze dotlenienie maluszka i gorszy przeplyw krwi itd ale kurde no ja nie potrafie uspac w jedej pozycji. I tak sie mecze w nocy na tym lewym boku, tlumaczac ze to dla dobra małego. Wiecie jak to jest naprawdę, czy faktycznie ma to takie duze znaczenie? Bo ja juz nie wiem jak w koncu spac
Milego dnia
- moofka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- WhiteBlackberry
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Dzisiaj jak zobaczyłam się w lustrze to stwierdziłam, że bez chociażby sypkiego pudru na fejsa i korektora nigdzie nie wychodze
Gosica Krejzolki z nas normalnie hahaha
Ja akurat lubię spać na lewym boku i tak też śpię, ale wiadomo, że w nocy nie da rady się upilnować i będzie się spało nawet nieświadomie na wznak czy na prawym boku... Myślę, że jeśli Tobie jest wygodnie, to i dzidzi też
- Kristi
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja jeśli chodzi o kosmetyki to tylko zrezygnowałam z pudru z resztą wyszło mi to na dobre zawsze miałam trądzikowatą cerę a teraz jest tego wszystkiego jakby mniej:) nie chodze do pracy wiec nie musze sie malować
A co do farbowania włosów to ja się cały czas zastanawiam bo jedno mówią że nic sie nie stanie drudzy że innaczej ale ja chyba wolę się wstrzymać bo ja rozjaśniam włosy i boję się że tym rozjaśniaczem narobię jakiejś szkody mojej malutkiej więc nie farbuję.
A wogóle to za dużo czytamy róznych ,,pierdół,, później nam się w głowach mąci jak to pisali w jednej gazecie ,,Dr google nie zawsze dobrze radzi,,
Więc najlepiej pytać naszych od tego są.
Moja wizyta z usg 3d przesunęła się na piątek więc dalej będę się niecierpliwić
Miłego dnia
- Kristi
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- WhiteBlackberry
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Tak samo jak Ty naczytam się pierdół u wujka Google, a później chodze, martwie się i niepotrzebnie, a tylko wspomne o jakiejś głupocie co wyczytałam mojemu to od razu zjebka z miejsca
Ja pracuje, mamy własną firme z oknami, drzwiami, roletkami i takimi pierdółkami
Zaczynam o 7, a kończę o 16 choć czasami zdaża się, że i o 17 wychodze, a nawet później
- moofka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nutka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Wczoraj miałam przesłać tabelkę na maila, ale nie mogłam znaleść lapciaka
Kristi w swojej wiadomości nie podałaś mi terminu porodu... i nie wiem w którym miejscu Cię umieścić
- Nutka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Potrzebuję do uzupełnienia dane od:
Misiaczekk1312 - wiek, skad jesteś, płec maluszka (o ile już wiesz)no i wybrane imie
Mała82 - wiek i skąd jesteś
Kaś_O - w dalszym ciagu nie wiemy skad jestes.. kiedyś mi sie obiła Wawa o oczy, ale nie wiem czy to było w Twoim przypadku
No i pozostałe dziewczyny które dowiedziały sie już kto w brzusiu pomieszkuje
- Asiula315
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Nutka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A co do pracy:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
To chyba wszystkie moje zajecia